Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.756
Στο ίδιο το ρολόι, όχι στην εξωτερική εφαρμογή, φαίνεται και εκεί το ίδιο;
Ναι.

Στο άλλο χέρι δοκίμασες;
Όχι, τι είναι αυτό τώρα, σιγά μη το βάλω και στο πόδι... Το fenix στο ίδιο χέρι το φοράω και λειτουργεί σωστά.
Έχει πρόβλημα ο οπτικός αισθητήρας του 955 λέμε, το servise της garmin δεν το αναγνωρίζει, όποιος θέλει να βάλει μπελά στο κεφάλιτ ας αγοράσει ρολόγι της garmin.
Θα με πεις τώρα, η garmin πουλάει ρολόγια σαν ζεστά κουλούρια, αλήθεια είναι αυτό, οι περισσότεροι όμως τα έχουν για τη μόστρα, αν τους κάναν χρήση με καταγραφές και προπονήσεις δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν ευχαριστημένοι.
άχου το, το σπυριάρικο, καλέ, που συγκινήθηκε :p
Θα έρθεις να μου βάλεις αλοιφή στα σπυριά μου? :biggrin:

Reaction score
25.733
καλά βάλτο στο αλλο χέρι σήμερα για δοκιμή και θα σου πω γιατί αύριο

Reaction score
123
Εν τω μεταξύ, ασχέτως με το γιατί κι αν μπορεί να γίνει κάτι κλπ, είμαι περίεργος να δω τι σου είπαν για το διακεκομένο γράφημα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.756
Εν τω μεταξύ, ασχέτως με το γιατί κι αν μπορεί να γίνει κάτι κλπ, είμαι περίεργος να δω τι σου είπαν για το διακεκομένο γράφημα.
Δεν θα το πιστέψεις, αυτό, μου είπε ο πρώτος τεχνικός ότι εξαρτάτε από τον αθλητή, ο δεύτερος που μίλησα έδειξε περισσότερη κατανόηση, αλλά αφού το διαγνωστικό δεν εμφανίζει βλάβη δεν μπορούμε να κάνουμε αντικατάσταση.

Last edited:

Reaction score
1.275
Δεν θα το πιστέψεις, αυτό, μου είπε ο πρώτος τεχνικός ότι εξαρτάτε από τον αθλητή, ο δεύτερος που μίλησα έδειξε περισσότερη κατανόηση, αλλά αφού το διαγνωστικό δεν εμφανίζει βλάβη δεν μπορούμε να κάνουμε αντικατάσταση.
Δηλαδή είδαν το διακεκομμένο διάγραμμα αλλά δεν τους φάνηκε περίεργο;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.756
Δεν βρίσκει βλάβη το διαγνωστικό στο βιομετρικό αισθητήρα αφού, τι δεν καταλαβαίντς?
Οι άνθρωποι στο servise είναι κουκουρούκου...

Reaction score
123
Τσίμπησα πριν λίγο το zwift cog and click. Με έπιασε να πάρω κάτι και μόλις είχε βγει πάλι in stock. Μετά το coupon από elite, βγήκε 30€ με τα μεταφορικά.
Θα τσιμπήσω και τα πετάλια που λέγατε, θα κοιτάξω ίσως και κανα παπουτσάκι αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο ακόμη.

Πριν μερικές μέρες ήμουν σε μια νορμάλ διαδρομή και είχε αρκετούτσικη ανηφόρα για τα δεδομένα μου ακόμη. Άρχισα να νιώθω λίγο τις γάμπες περίεργα. Λέω τυχαίο θα είναι, είχα φάει, είχα πιεί, είχα και ηλεκτρολύτες. Σε κάποια φάση με δαγκώνει η μια η γάμπα, από το "ζόρι" κουνιέμαι περίεργα και με δαγκώνει και η άλλη. Καλά πέρασα 😆

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.681
Πριν μερικές μέρες ήμουν σε μια νορμάλ διαδρομή και είχε αρκετούτσικη ανηφόρα για τα δεδομένα μου ακόμη. Άρχισα να νιώθω λίγο τις γάμπες περίεργα. Λέω τυχαίο θα είναι, είχα φάει, είχα πιεί, είχα και ηλεκτρολύτες. Σε κάποια φάση με δαγκώνει η μια η γάμπα, από το "ζόρι" κουνιέμαι περίεργα και με δαγκώνει και η άλλη. Καλά πέρασα 😆
Κράμπες;

Reaction score
123
Κράμπες;
Α, καλά... Έγραψα ό,τι έγραψα, χωρίς να πω την λέξη κλειδί. Ναι, κράμπες. Καιρό είχε να μου τύχει, πρέπει να έχει περάσει τουλάχιστον 1 χρόνος. Τότε ήμουν φορτωμένος σαν το γαϊδούρι κι ανέβαινα Όλυμπο, αλλά και τότε ήταν "fun"...

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.049
Τσίμπησα πριν λίγο το zwift cog and click. Με έπιασε να πάρω κάτι και μόλις είχε βγει πάλι in stock. Μετά το coupon από elite, βγήκε 30€ με τα μεταφορικά.
Θα τσιμπήσω και τα πετάλια που λέγατε, θα κοιτάξω ίσως και κανα παπουτσάκι αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο ακόμη.

To νέο zwift cog and click πήρες; Η πρώτη έκδοση νομίζω δεν διατίθεται πλέον. Χρησιμοποιείς το rouvy; Αν ναι, δεν ξέρω αν είναι συμβατό, ακόμα τουλάχιστον. Πριν μερικές ημέρες ήρθε μια αναβάθμιση στο rouvy που ανάμεσα στα άλλα έλεγε και προσθήκη "νέων συσκευών virtual shifting", αλλά δεν ξέρω αν εννοούσε το zwift cog, γιατί δεν έγραφε λεπτομέρειες. Aν εννοεί αυτό, είναι κατανοητό γιατί δεν λέει λεπτομέρειες και να το αναφέρει επίσημα, αφού ουσιαστικά κάνουν reverse engineering για να το κάνουν συμβατό, δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη από την Zwift! Πάντως κάπου διάβαζα ότι έτσι κι αλλιώς δουλεύουν για να το κάνουν συμβατό, πράγμα καλό βέβαια (θέλω κι εγώ ένα, σίγουρα πιο πρακτικό και πιο ομαλή λειτουργία από την χρήση κανονικών γραναζιών με θορύβους, κλπ).

ΥΓ. Κράμπες είχα πολλές το πρώτα 2-3 χρόνια που είχα ξεκινήσει έντονα ποδήλατο, έκανα απλά... υπομονή! Το άσχημο ήταν ότι δεν έρχονταν πάντα όταν ήμουν στο ποδήλατο, αλλά μετά όταν ξεκουραζόμουν στο κρεβάτι... άσχημες καταστάσεις! o_O:geek:

ΥΓ2. Το κουπόνι της Elite ποιο είναι, δίνεται με το Direto XR; Δεν το πρόσεξα...

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.681
Α, καλά... Έγραψα ό,τι έγραψα, χωρίς να πω την λέξη κλειδί. Ναι, κράμπες. Καιρό είχε να μου τύχει, πρέπει να έχει περάσει τουλάχιστον 1 χρόνος. Τότε ήμουν φορτωμένος σαν το γαϊδούρι κι ανέβαινα Όλυμπο, αλλά και τότε ήταν "fun"...
Η πρόσληψη μαγνησίου που έχεις είναι μειωμένη; Εάν ναι, αύξησέ την. :)

Reaction score
123
To νέο zwift cog and click πήρες; Η πρώτη έκδοση νομίζω δεν διατίθεται πλέον. Χρησιμοποιείς το rouvy; Αν ναι, δεν ξέρω αν είναι συμβατό, ακόμα τουλάχιστον. Πριν μερικές ημέρες ήρθε μια αναβάθμιση στο rouvy που ανάμεσα στα άλλα έλεγε και προσθήκη "νέων συσκευών virtual shifting", αλλά δεν ξέρω αν εννοούσε το zwift cog, γιατί δεν έγραφε λεπτομέρειες. Aν εννοεί αυτό, είναι κατανοητό γιατί δεν λέει λεπτομέρειες και να το αναφέρει επίσημα, αφού ουσιαστικά κάνουν reverse engineering για να το κάνουν συμβατό, δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη από την Zwift! Πάντως κάπου διάβαζα ότι έτσι κι αλλιώς δουλεύουν για να το κάνουν συμβατό, πράγμα καλό βέβαια (θέλω κι εγώ ένα, σίγουρα πιο πρακτικό και πιο ομαλή λειτουργία από την χρήση κανονικών γραναζιών με θορύβους, κλπ).

ΥΓ. Κράμπες είχα πολλές το πρώτα 2-3 χρόνια που είχα ξεκινήσει έντονα ποδήλατο, έκανα απλά... υπομονή! Το άσχημο ήταν ότι δεν έρχονταν πάντα όταν ήμουν στο ποδήλατο, αλλά μετά όταν ξεκουραζόμουν στο κρεβάτι... άσχημες καταστάσεις! o_O:geek:

ΥΓ2. Το κουπόνι της Elite ποιο είναι, δίνεται με το Direto XR; Δεν το πρόσεξα...
Το νέο πήρα, αυτό με τα 2 clickers. Είχα ενδοιασμούς στο αν ήταν συμβατό, αλλά ένας από την ομάδα GRC που τα λέμε μου είπε πως είναι πλήρως συμβατό με το rouvy πλέον και απλώς θέλει αναβάθμιση το trainer. Μπορεί να εννούσε την παλιά έκδοση που έχει εκείνος βέβαια, αλλά θα το δω...
Και το πολωνικό συντρεχαντήρι του bretsou έχει, την παλιά έκδοση κι αυτός φαντάζομαι.
Στην σελίδα της elite το είδα, στο direto xr-t.
"Zwift is launching this update with an exclusive offer for Elite users.
Purchase the Cog and Click "No Freehub" through the affiliate link and use the code ELITEZCOG2024 at checkout to get $20/£20/€20 off the Zwift Cog & Click Upgrade Pack. Purchases on Zwift are available in the EU, UK, and US. "
Απλώς έβαλα τον κωδικό και το πήρε κατευθείαν.

Η πρόσληψη μαγνησίου που έχεις είναι μειωμένη; Εάν ναι, αύξησέ την. :)
Παλιότερα μια στο τόσο έπαιρνα MAG2 που μου είχε προτείνει η γιατρός λόγω μυοπάθειας. Τα πόδια γίνονταν 2τονα το καθένα. Θα το εντάξω ξανά στην "διατροφή" μου και βλέπουμε. Όταν ανέβαινα τα βουνά πιο συχνά, πάντα είχα ένα φυαλιδιάκι μαζί μου.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.049
Ωραίος, θα το πάρω κι εγώ, ακόμα κι αν δεν είναι ακόμα συμβατό σίγουρα θα γίνει, και το χρησιμοποιώ και σε trial του zwift το πολύ πολύ. Και δεν χρειάζεται να αλλάξεις και γρανάζια έτσι και αλλιώς, νομίζω ότι στα 14αρι (ή κάπου εκεί) αν έχεις την αλυσίδα είναι σα να έχεις το γρανάζι που δίνει η zwift (αν και με αυτό, μπορώ να βάλω και το mtb ακόμα πάνω εναλάξ με το road! ).

Reaction score
123
Εμένα με βολεύει, γιατί το σύστημά μου είναι λίγο Frankenstein. Το ΜΤΒ μου (που είναι 26άρι κιόλας, κι όλο ξεχνάω να βάλω κάτι στην μπροστά ρόδα να την σηκώσω λιγάκι) με 2χ8 που με τις αλλαγές ξυπνάνε οι γείτονες, το πίσω ντεραγιέ λίγο στραβό και το μικρό γραναζάκι δεν του αρέσει καθόλου, οι ταχύτητες βουνίσιες φυσικά (αλλά αυτό προς το παρόν με βολεύει γιατί χρειάζομαι βοήθεια στις ανηφόρες και δεν τερματίζω ποτέ στις κατηφόρες 😄).
But I make it work προς το παρόν κι ας μην είναι "βέλτιστο".
Όταν έρθει, θα το βάλω στο direto, την κασέτα που είχα πάρει και την έχω τώρα στο direto θα την βάλω στο ποδήλατο να αντικαταστήσω αυτήν που έχει γιατί είναι παλιά, οπότε κάτι θα γίνει.
Δεν έχω ιδέα πόσο θα κάνει να έρθει, αλλά αν έρθει πριν παραγγείλεις, μπορώ να σου πω άμεσα αν είναι συμβατό πλήρως, μερικώς ή απλώς θα το έχω για σουβερ.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.049
Γενικά είναι καλό, βάζεις σχεδόν όποιο ποδήλατο θέλεις πάνω, είτε 8,9, είτε 12 ταχύτητες έχει, και γλιτώνεις (όπως φαντάζομαι) και τους θορύβους, αλλά και κάποια περιεργα (τουλαχιστον σε μένα) που κάνει η αλυσίδα στα ακραία γρανάζια (κυρίως στο μικρότερο) όταν ανεβάζεις ισχύ (γρουτς, γρουτς, γρουτς, και κάτι τέτοια... τα έκανε και στο wahoo kickr core που μου χάλασε - γενικά το Direto XRT είναι πάντως σίγουρα πιο ήσυχο από το core).

Την έδωσα μόλις την παραγγελία, 29,99 κόστος (thanks για το κουπόνι! Αλλιώς θα πλήρωνα κάπου 57 μαζί με τα μεταφορικά). :geek: 8-)

ΥΓ. Αν η αποστολή γίνεται με τις συνηθισμένες εταιρείες κούριερ στην Ευρώπη, καμιά δεκαριά μέρες το πολύ λέω. Τόσο κάνουν το μέγιστο (εξαρτάται ποια μέρα της εβδομάδας έγινε η παραγγελία) αυτά που παραγγέλνω από Ευρώπη.

Reaction score
123
Κι εγώ για αυτό το πήρα, για να γλιτώσω όσο μπορώ τα μηχανικά θεματάκια και τον θόρυβο όσο γίνεται. Και 30€ δεν είναι και τρελό κόστος.
Κι εγώ το πολύ τόσο πιστεύω θα κάνει. Από την άλλη, μια φορά πήρα κάτι πράγματα από prozis για ένα φίλο και ξεκίνησαν από Ισπανία την ίδια μέρα και την επόμενη ήταν εδώ. Τον κοιτούσα περίεργα τον courier.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.049
Μπα, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ εδώ κάτω (Κρήτη, Χανιά), εδώ από Αθήνα και άλλα μέρη της Ελλάδας παραγγέλνω, και πάλι δεν κάνουν ποτέ λιγότερο από 2 ημέρες (είναι και θέμα διαδρομών των κούριερ, επειδή δεν είμαι κέντρο Χανιά, δεν περνάνε κάθε μέρα, εκτός από τα ΕΛΤΑ courier). :geek: :roflmao:

--------

Κάτι άλλο άσχετο με τα παραπάνω. Ίσως διαβάσατε για την απαγόρευση εισαγωγής ποδηλάτων (και άλλων περιφερειακών ) Giant στις ΗΠΑ! Λόγω λέει (παιδικής) καταναγκαστικής εργασίας... :geek:

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.756
Εμένα με το rocker plate όλο το σύστημα κάνει απίστευτο θόρυβο, το κόντρα πλακέ μεγεθύνει τρελά όλους τους ήχους, ακόμα και να κλάσεις στη σέλα θα ακουστεί στο διπλάσιο :roflmao:
Προσωπικά γουστάρω τρελά τη κασέτα, κάνει τις προπονήσεις πχιο ρεαλιστικές και με τη di2 που διαθέτω στο ποδήλατο που εχω πάνω στο xrt απλοποιείται η διαδικασία αλλαγής ταχυτήτων.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.049
Δεν θα το έπαιρνα ποτέ... το rocker plate εννοώ! Αφού κάνει τόσο θόρυβο όσο λες! :geek:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe