Θα πάρετε conn-x tv?

Θα βάλετε conn-x tv?

• Ναι θα βάλω conn-x tv σύντομα

Votes: 11 9,2%
  • Η γραμμή μου δεν υποστηρίζει την απαιτούμενη ταχύτητα

Votes: 15 12,5%
  • Θα περιμένω να προστεθούν και άλλα κανάλια

Votes: 29 24,2%
  • Δεν με ενδιαφέρει η iptv

Votes: 54 45,0%
  • Έχω iptv άλλης εταιρίας

Votes: 11 9,2%

• Total voters
    120
Reaction score
1.213
Απάντηση: Θα πάρετε conn-x tv?

Τι σκεφτεσαι βρε Κωστη; Οταν υπαρχουν "αλλες" δορυφορικες λυσεις, εσυ θα πας με τον...αραμπα; ουτε τα επιγεια καναλια δεν εχει - αν μετα το 2012 παρει το ποδοσφαιρο, χτυπησει τη Νοβα και ανεβει στον Hellas-Sat (ετσι λεγεται), τοτε θα το σκεφτουμε ολοι - προς το παρον ethernet και παλι ethernet:135:

Θειουλη ειμαι αδαης στα δορυφορικα , και στα τηλεοπτικα επισης (οσο αφορα τις εξελιξεις κλπ).Πιανω τα υπολοιπα καναλια απο digea , το Ετ1 και Νετ που θελω , τσου ,τα πιανω χαλια .Βιαστηκα το ξερω , αλλα κατι η χαμηλη τιμη , κατι η περιεργεια (για τα υπολοιπα καλουδια)..το εβαλα.Δεν το παντρευτηκα κιολας , αν δεν μεινω ευχαιριστημενος του χρονου..διαζυγιο :138:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Θειουλη ειμαι αδαης στα δορυφορικα , και στα τηλεοπτικα επισης (οσο αφορα τις εξελιξεις κλπ).Πιανω τα υπολοιπα καναλια απο digea , το Ετ1 και Νετ που θελω , τσου ,τα πιανω χαλια .Βιαστηκα το ξερω , αλλα κατι η χαμηλη τιμη , κατι η περιεργεια (για τα υπολοιπα καλουδια)..το εβαλα.Δεν το παντρευτηκα κιολας , αν δεν μεινω ευχαιριστημενος του χρονου..διαζυγιο :138:
Γι΄αυτο ειμαστε εδω εμεις οι...μπαρμπαδες:135: Ειχα κι εγω "ενοχληση" να βαλω μαζι με τις απεριοριστες κλησεις, για 8αρα γραμμη παει περιπου στα 60€, αλλα δεν...Καλες θεασεις (κι οπως ειπε ενας ΟΤΕτζης "εχουμε τις καλυτερες..Τζουλιες:135:)

Reaction score
32

Τι δεν σε ικανοποιησε ? :121:

(Τους ειπα παντως να το ενεργοποιησουν τελικα, ας το παρει το ποταμι,και μετα απο ενα χρονο βλεπουμε..:137:)
Γενικα αυτα που προσφερει. Τις καλες (εμπορικες) ταινιες τις χρεωνει. Επισης υπαρχουν καποιες περιεργες χρεωσεις που δεν αναφερονται πουθενα. Αναφερομαι στο film club οπου νοικιασα μια ταινια και μου ερχεται ο λογαριασμος εκτος απο τα 3e που στοιχιζε η ταινια αλλα 8.5e ως παγια τελη δυο μηνων για το film club.

Reaction score
0

Πάντως κύριοι εγώ θέλω να ξεφύγω από τα δίχτυα της Nova και μιας και έχω πολλές γνήσιες κάρτες από ξένα δορυφορικά πακέτα τουλάχιστον όσον αφορά τα αθλητικά... αλλά τη σώνω.? 10 Ευρώ..?? δλδ τίποτα.
Είμαι 8 χρόνια συνδρομητής και δεν τους έχω δώσει και λίγα. Είτε έτσι είτε αλλιώς πολύ φθηνότερα θα μου έρθει από το πακέτο conn-X TV όσο η Nova και με αυτές τις υπηρεσίες που προσφέρει (βλ. επαναλήψεις) συνεχώς και εν μέσο ..τη μέσο, αρχή οικονομικής κρίσης η τιμολογιακή πολιτική της είναι απαράδεκτη.
-Άντε να έρθει και το Digea στην Αθήνα αλλά και πανελλαδικά μήπως η Nova προσγειωθεί λίγο γιατί πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Χαιρετώ.

Υ.Γ Αλήθεια ο δέκτης μου (AZbox Premium HD) λέει πως υποστηρίζει IP TV ...και με την βούλα, υπάρχει περίπτωση να μην έχω ανάγκη τον δέκτη του Conn-X TV πακέτου.? Αν ξέρει κάποιος φίλος ας μου πει, είναι το τελευταίο που με κρατάει. Ίσως αν ρωτήσω τον otenet βέβαια..

Reaction score
4.910

Πάντως κύριοι εγώ θέλω να ξεφύγω από τα δίχτυα της Nova και μιας και έχω πολλές γνήσιες κάρτες από ξένα δορυφορικά πακέτα τουλάχιστον όσον αφορά τα αθλητικά... αλλά τη σώνω.? 10 Ευρώ..?? δλδ τίποτα.
Είμαι 8 χρόνια συνδρομητής και δεν τους έχω δώσει και λίγα. Είτε έτσι είτε αλλιώς πολύ φθηνότερα θα μου έρθει από το πακέτο conn-X TV όσο η Nova και με αυτές τις υπηρεσίες που προσφέρει (βλ. επαναλήψεις) συνεχώς και εν μέσο ..τη μέσο, αρχή οικονομικής κρίσης η τιμολογιακή πολιτική της είναι απαράδεκτη.
-Άντε να έρθει και το Digea στην Αθήνα αλλά και πανελλαδικά μήπως η Nova προσγειωθεί λίγο γιατί πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Χαιρετώ.

Υ.Γ Αλήθεια ο δέκτης μου (AZbox Premium HD) λέει πως υποστηρίζει IP TV ...και με την βούλα, υπάρχει περίπτωση να μην έχω ανάγκη τον δέκτη του Conn-X TV πακέτου.? Αν ξέρει κάποιος φίλος ας μου πει, είναι το τελευταίο που με κρατάει. Ίσως αν ρωτήσω τον otenet βέβαια..
Φυσικά και θα χρειαστείς τον δέκτη της ConnX TV, δεν μπορείς να δείς τα καναλια τους με άλλο δέκτη και αυτό ισχύει και για όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες iptv παγκοσμίως! (οι δορυφορικοί που λένε οτι υποστηρίζουν iptv μαλλον web tv εννοούν και αυτό υπο πολλές προυποθέσεις....)
Αν όμως πιστεύεις ότι θα έχεις ΤΗΝ εικόνα με το connx tv....μαλλον θα απογοητευθείς! Εχοντας δει σε φίλο που εχει και Nova και Connx TV και τα δύο την ίδια χρονική στιγμή μπορω να σου πω ότι η Nova υπερέχει σημαντικά, το ConnX TV μόνο αν γίνει δορυφορικό θα μπορούμε να μιλάμε για ανταγωνισμό (ειδικά αν έχει και HD κανάλια)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Γιατι να μη δινει καλη εικονα το IPTV; Θυμαμαι οτι, οταν εβλεπα τρέιλερς μεσω ιντερνετ με το Egreat 31B η εικονα ηταν παρα πολυ καλη, ανωτερη της Νοβα. Διαφορετικη τεχνολογια χρησιμοποιει ο ΟΤΕ;

Reaction score
0

Το σωστό θα είναι να ρωτήσω τον ΟΤΕ για τον δέκτη γιατί αυτός που έχω (εκτός του ότι δεν μπορώ να με φανταστώ με άλλον) κάνει παπάδες το λέει ξεκάθαρα IPTV και με την σφραγίδα επάνω. Ήδη σε πολλές αναβαθμίσεις αναφέρονται fix για το IPTV και ήδη βλέπω κάποια κανάλια αφού μου έχει και έτοιμες λίστες. Ξέρω ότι το conn-x tv (ο δέκτης) έχει ένα ιδιαίτερο μενού αλλά ίσως κάπως πιο απλά να γίνεται. Το δεδομένο είναι ότι πλέον με χαλάει να πληρώνω τόσα στην Nova δλδ 50 η 60 Ευρώ τον μήνα εσαεί και βάλτε internet τηλέφωνα κ.α. Τέλος πάντων. Ίδωμεν τη θα γίνει με Nova ή χωρίς, με Conn-X η χωρίς...
Χαιρετώ

Reaction score
1.213

O αποκωδικοποιητης ειναι δωρεαν αυτη τη στιγμη (για αυτον δεν μιλαμε ?) Η θελεις αυτον με τον σκληρο.Απο περιεργεια ρωταω ποιο ειναι το ..κρατημα .Και εγω νεουδι ειμαι ,περιμενω να μου τα στειλουν...:137:

Reaction score
4.910

Το σωστό θα είναι να ρωτήσω τον ΟΤΕ για τον δέκτη γιατί αυτός που έχω (εκτός του ότι δεν μπορώ να με φανταστώ με άλλον) κάνει παπάδες το λέει ξεκάθαρα IPTV και με την σφραγίδα επάνω. Ήδη σε πολλές αναβαθμίσεις αναφέρονται fix για το IPTV και ήδη βλέπω κάποια κανάλια αφού μου έχει και έτοιμες λίστες. Ξέρω ότι το conn-x tv (ο δέκτης) έχει ένα ιδιαίτερο μενού αλλά ίσως κάπως πιο απλά να γίνεται. Το δεδομένο είναι ότι πλέον με χαλάει να πληρώνω τόσα στην Nova δλδ 50 η 60 Ευρώ τον μήνα εσαεί και βάλτε internet τηλέφωνα κ.α. Τέλος πάντων. Ίδωμεν τη θα γίνει με Nova ή χωρίς, με Conn-X η χωρίς...
Χαιρετώ
Καλά, ρωτα και τον ΟΤΕ (ενα απλό τηλέφωνο στο 134) και ενημέρωσέ μας, αλλά σου υπογραφω ότι δεν θα γίνεται χωρίς τον δέκτη τους. Το ότι ο δικός σου λεει iptv...δεν σημαίνει τίποτε, αφού καμία απολύτως υπηρεσία iptv παγκοσμίως δεν λειτουργεί σε δέκτες της ελεύθερης αγοράς. Επαναλαμβάνω ότι συχνά γίνεται παρανόηση της iptv με την web tv που είναι ελεύθερες μεταδόσεις στο διαδίκτυο για όλους. Η iptv (όπως το ConnX TV)_ απευθύνεται μόνο στους συνδρομητές otenet και βασίζεται στην δική της πλατφόρμα που περιλαμβάνει και την κωδικοποίηση ενω δεν υπάρχει κάποια κάρτα (όπως στα δορυφορικά πακέτα). Και αν ακόμη υποθέσουμε ότι ο δέκτης σου είναι συμβατός...πώς θα κάνει την αποκωδικοποίηση;
(Αν χρειαστεί να απαντήσω πάλι...θα περιμένετε μέχρι την Τρίτη, θα είμαι εκτός ιντερνετ ως τότε)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop