Θα πάρετε conn-x tv?

Θα βάλετε conn-x tv?

• Ναι θα βάλω conn-x tv σύντομα

Votes: 11 9,2%
  • Η γραμμή μου δεν υποστηρίζει την απαιτούμενη ταχύτητα

Votes: 15 12,5%
  • Θα περιμένω να προστεθούν και άλλα κανάλια

Votes: 29 24,2%
  • Δεν με ενδιαφέρει η iptv

Votes: 54 45,0%
  • Έχω iptv άλλης εταιρίας

Votes: 11 9,2%

• Total voters
    120

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Από το faq του conn-x tv:
1. Τι είναι το conn-x TV;
Το conn-x TV είναι η νέα υπηρεσία ψυχαγωγίας του ΟΤΕ που περιλαμβάνει τηλεοπτικά κανάλια, ταινίες, παιχνίδια.
2. Ποια κανάλια περιλαμβάνει το conn-x TV;
• ΕΤ1
• ΝΕΤ
• ΕΤ3
• Σινέ+
• Πρίσμα+
• Σπορ+
• conn-x TV Sports
• Eurosport
• Eurosport 2
• Extreme Sports
• ESPN Classic
• ESPN America
• Nat Geo Wild
• Discovery Science
• Discovery World
• Discovery Travel & Living
• Style TV
• Zone Reality
• Fashion TV
• World Fashion
• Baby TV
• Euronews
• France 24 (Αγγλικό & Γαλλικό)
• Al Jazeera (Αγγλικό & Αραβικό)
• Russia Today
• Deutsche Welle
• Bloomberg
• C Music TV
• Nat Geo Music
Και πολλά ακόμα (συνολικά περίπου 30 κανάλια). Επίσης, νέα κανάλια διαρκώς θα προστίθενται στην υπηρεσία.
3. Τι είναι το FilmExpress και ποια η διαφορά με το FilmClub;
FilmExpress: Στο FilmExpress ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να «νοικιάσει» από μια συλλογή την ταινία που επιθυμεί να δει. Η βιβλιοθήκη του FilmExpress απαρτίζεται από μια πλούσια γκάμα ταινιών 1ης προβολής αλλά και κλασσικές. Από τη στιγμή που ο συνδρομητής θα νοικιάσει την ταινία της επιλογής του, θα είναι διαθέσιμη για προβολή για 24 ώρες. Περισσότερες από 200 ταινίες (από μεγάλα Hollywood Studios) ποσοστό των οποίων θα ανανεώνεται σε μηνιαία βάση. Η διεθνής ορολογία που χρησιμοποιείται για την υπηρεσία FilmExpress είναι Video on Demand (VOD/ Βίντεο κατ’ απαίτηση). Για εμπορικούς λόγους έχει μετονομαστεί. Ουσιαστικά είναι η υπηρεσία γνωστή και ως Pay-Per-View (PPV) δηλαδή. πληρωμή ανά χρήση (ενοικίαση).
FilmClub: Στο FilmClub ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να δει μέσα από μια συγκεκριμένη συλλογή (περισσότεροι από 700 τίτλοι) απεριόριστα, ταινίες, μουσικά videoclip, τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές με ένα μόνο μηνιαίο πάγιο. Οι ταινίες που περιλαμβάνονται στο FilmClub είναι διαφορετικές από αυτές του FilmExpress. Δεν περιλαμβάνει ταινίες 1ης προβολής. Η διεθνής ορολογία για το FilmClub είναι Subscription Video on Demand (SVOD/ Συνδρομητικό Βίντεο κατ’ απαίτηση). Για εμπορικούς λόγους έχει μετονομαστεί. Η υπηρεσία είναι με μηνιαίο πάγιο (Monthly fee) και ο συνδρομητής έχει απεριόριστη θέαση στο περιεχόμενό της καθ’ όλη τη διάρκεια του προπληρωμένου μήνα.
4. Ποια παιχνίδια θα έχει το conn-x TV;
Τα παιχνίδια που θα περιλαμβάνονται στο conn-x TV είναι τα ακόλουθα και κάθε μήνα μπαίνει ένα καινούριο που αντικαθιστά κάποιο παλιό:
• Τάβλι
• BlackJack
• RockSwap
• Texas Poker
• Sudoku
• Blockbuster
• Σκορ 4
• Memory
5. Πώς θα ενημερωθώ ότι έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία μου;
O OTE ενεργοποιεί το conn-x TV εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από την υποβολή της σχετικής αίτησης, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις για να αποκτήσετε το conn-x TV (δηλαδή χρήστης conn-x ταχύτητας 8Mbps ή 24Mbps). Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας σας θα λάβετε ένα σχετικό ενημερωτικό SMS στο κινητό που είχατε δηλώσει κατά την στιγμή της αγοράς της υπηρεσίας.
6. Τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία μου;

Αφού συνδέσετε το modem & τον αποκωδικοποιητή σας (STB) σύμφωνα με τις οδηγίες που βρήκατε στη συσκευασία του εξοπλισμού, ανοίξτε την τηλεόρασή σας. Κατά τη διάρκεια ενεργοποίησης του conn-x TV θα χρειαστεί να περιμένετε περίπου 10 με 15 λεπτά έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της εγκατάστασης. Στο τέλος της διαδικασίας θα εμφανιστεί στην οθόνη της τηλεόρασής σας ένα μήνυμα που θα σας καλεί να κάνετε "Εγγραφή χρήστη". Θα πρέπει να συμπληρώσετε, χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο σας, τα στοιχεία που σας ζητούνται:
 «Ταυτότητα Χρήστη» &
 «Κωδικός PIN» με βάση τα στοιχεία που σας δόθηκαν στη φόρμα ενεργοποίησης.
7. Το modem και ο αποκωδικοποιητής μου βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση. Πως μπορώ να τα συνδέσω;
Σε περίπτωση που ο χώρος σας δεν σας επιτρέπει να συνδέσετε το modem με τον αποκωδικοποιητή σας απευθείας μέσω Ethernet καλωδίου (π.χ. λόγω μεγάλης απόστασης) μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικά adaptors (home plugs) τα οποία σας επιτρέπουν τη διασύνδεση των δύο συσκευών μέσω του ηλεκτρικού δικτύου του σπιτιού σας. Θα πρέπει να σας επισημάνουμε όμως ότι σ’ αυτήν την περίπτωση ο ΟΤΕ δεν εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας καθώς η ποιότητα της διασύνδεσης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού. Υπάρχουν συγκεκριμένα homeplugs που υποστηρίζουν υπηρεσίες IPTV και μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε από τον ΟΤΕ, είτε από το εμπόριο. Η παρακάτω εικόνα θα σας βοηθήσει καλύτερα να καταλάβετε πως θα πρέπει να κάνετε την συνδεσμολογία όταν αποκτήσετε τα homeplugs και πώς να τα συνδέσετε με τον αποκωδικοποιητή και το modem σας.

8. Μπορώ να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή μου (STB) ταυτόχρονα με 2 τηλεοράσεις;
Ο αποκωδικοποιητής μπορεί να συνδεθεί και να λειτουργεί σωστά μόνο με μία τηλεόραση.
9. Με τι είδους καλώδιο μπορώ να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή μου (STB) ταυτόχρονα με την τηλεόρασή μου;

Ο αποκωδικοποιητής μπορεί να συνδεθεί με την τηλεόραση είτε μέσω της εξόδου SCART, είτε μέσω της εξόδου HDMI για υψηλή ευκρίνεια. Ανάλογα με το μοντέλο, ο αποκωδικοποιητής μπορεί να διαθέτει 2 εξόδους ή μία έξοδο SCART. Η δεύτερη έξοδος SCART μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση του αποκωδικοποιητή με DVD Player.
10. Όταν έχω ανοιχτή την υπηρεσία conn-x TV πέφτει λίγο η ταχύτητα του internet.

Αυτό είναι φυσιολογικό μιας και το conn-x TV καταναλώνει αρκετό από το διαθέσιμο bandwidth για να λειτουργήσει σωστά (χρησιμοποιεί έως και 4Mbps για κάθε κανάλι τηλεόρασης ή VOD ταινία). Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο το διαθέσιμο bandwidth της ADSL σύνδεσης για πρόσβαση στο Internet, συνιστάται, όταν δεν χρησιμοποιείτε το conn-x TV, να έχετε το STB σε κατάσταση αναμονής (stand by).
11. Πως γίνεται reboot του STB και πόση ώρα απαιτείται για να λειτουργήσει και πάλι το Portal;
Επανεκκίνηση του STB μπορείτε να κάνετε εάν αποσυνδέσετε το τροφοδοτικό του ρεύματος από το STB και το επανατοποθετήσετε. Μετά από 2 με 3 λεπτά θα εμφανιστεί και πάλι το portal στην οθόνη της τηλεόρασή σας. Η επανεκκίνηση του αποκωδικοποιητή συνιστάται μόνο σε περιπτώσεις που η υπηρεσία δεν ανταποκρίνεται στις εντολές που δίνετε από το τηλεχειριστήριό σας.
12. Πως μπορώ να νοικιάσω μια ταινία στο FilmExpress;

Για να νοικιάσετε μια ταινία στο FilmExpress, επιλέξτε απλά την ταινία της αρεσκείας σας πατώντας OK από το τηλεχειριστήριό σας. Κατόπιν εμφανίζεται ένα pop up παράθυρο που σας ζητά να βάλετε το προσωπικό σας Κωδικό PIN που σας έχει δοθεί όταν αγοράσατε την υπηρεσία (εκτός και αν το έχετε ήδη αλλάξει). Αφού εισάγετε σωστά τον Κωδικό PIN η ταινία ξεκινά αμέσως.

14. Πώς μπορώ να δω τις ταινίες που έχω νοικιάσει;
Οι ταινίες που έχετε ενοικιάσει αναγράφονται στο portal της υπηρεσίας στις εξής ενότητες:
* Για να δείτε τις ταινίες που έχετε ενοικιάσει και δεν έχουν λήξει τα δικαιώματα προβολής (δηλ. είναι εντός του 24ωρου) επιλέξτε από το «Βασικό Μενού» το «FilmExpress» & μετά «Ενοικιάσεις». Εκεί μπορείτε να δείτε τους τίτλους των ενοικιασμένων ταινιών, πότε θα λήξουν τα δικαιώματα προβολής αλλά και την τιμή ενοικίασης.
* Για να δείτε τις ταινίες όλες τις ταινίες που έχετε ενοικιάσει μέχρι και 4 μήνες πριν επιλέξτε από το «Βασικό Μενού» το «FilmExpress» & μετά «Ιστορικό». Εκεί μπορείτε να δείτε τους τίτλους των ενοικιασμένων ταινιών, την ημερομηνία ενοικίασης και την τιμή ενοικίασης. Για να μπείτε στον κατάλογο του «Ιστορικού» θα πρέπει να εισάγετε τον Κωδικό PIN της υπηρεσίας σας (που είναι ο ίδιος με αυτόν που βάζετε για να ενοικιάσετε ταινίες).
15. Τι είναι οι υπηρεσίες Time Shift & Personal Video Recording (PVR);
Οι υπηρεσίες αυτές έχουν σαν βασικό άξονα ο συνδρομητής να έχει τη δυνατότητα να εγγράψει το live πρόγραμμα της τηλεόρασης ή προγραμματίσει μελλοντικές εγγραφές μέσω του αποκωδικοποιητή του. Πιο συγκεκριμένα με την υπηρεσία Time Shift ή αλλιώς Pause TV μπορείτε να παγώσετε τη ροή του τηλεοπτικού προγράμματος την ώρα που παρακολουθείτε και να την ξεκινήσετε μετά από λίγα λεπτά, συνεχίζοντας να βλέπετε το πρόγραμμα από εκεί που το είχατε σταματήσει. Επίσης με την δυνατότητα εγγραφής προγραμμάτων, μπορείτε να προγραμματίσετε να γράψετε τις αγαπημένες σας εκπομπές ή σειρές ή τον αγώνα που θέλετε ώστε και να τα παρακολουθήσετε όποτε εσείς επιθυμείτε. Για να κάνετε χρήση των παραπάνω 2 λειτουργιών, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατοχή αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο.
16. Στο FilmExpress & FilmClub εμφανίζεται μια μικρή οθόνη. Τι απεικονίζεται εκεί;
Στην ενότητα FilmExpress & FilmClub εμφανίζεται ένα promo channel στα δεξιά των σελίδων που απεικονίζουν τις κατηγορίες των ταινιών. Αυτό το κανάλι εμφανίζεται και στο Line up των καναλιών μέσα στο «Πρόγραμμα» & προβάλει ακριβώς ότι προβάλει και το πλαίσιο στο section του FilmExpress & FilmClub. Το κανάλι αυτό προβάλλει μια σειρά από μικρά videos με σκηνές από ταινίες που πρόκειται να προβληθούν στο conn-x TV ή ένα εκπαιδευτικό video με το πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε στο Portal. Στόχος του είναι να ενημερώσει τον συνδρομητή αλλά και να τον προτρέψει να αγοράσει τις ταινίες που του αρέσουν.

Reaction score
173
Απάντηση: Θα πάρετε conn-x tv?

Αν κι εχω conn-x φυσικα και δεν θα βαλω conn-x TV.

Αν θελει ο οτε να μου δινει 15 ευρω το μηνα να του προσφερω οτι θελει :142:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Θα πάρετε conn-x tv?

Αν κι εχω conn-x φυσικα και δεν θα βαλω conn-x TV.

Αν θελει ο οτε να μου δινει 15 ευρω το μηνα να του προσφερω οτι θελει :142:
....έγραψες μεγάλε !!! :142:

Πάει καλά ο ΟΤΕ ???!!!
Όλα αυτά (περίπου δηλαδή) τα έχουμε εδώ και χρόνια χωρίς να πληρώνουμε...!!! :142: :143:

Reaction score
4.910
Απάντησα στο αλλο thread, μεταφέρω κι εδω

Ενδιαφέρον αλλά έπρεπε να έχει και μία επιλογή "μόνο ελεύθερα ελληνικά κανάλια", η οποία να τιμάται 5 ευρώ τον μήνα, να έχει όλα τα πανελλήνιας εμβελειας, όλα της ΕΡΤ και ίσως και μερικά μεγάλα περιφερειακά (εχω γυναίκα Λαρισαία και θα ήθελε να βλέπει τα κανάλια του κάμπου..) και ας χρέωναν τον εξοπλισμό στον πελάτη! Μία τέτοια υπηρεσία αφενός θα αποτελούσε κίνητρο για να πάει κανείς στο connx αντι σε κάποιον άλλο provider και πιστεύω πως θα κάλυπτε όλους όσους έχουν ελλειπή, μερική ή προβληματική λήψη των ελληνικών καναλιών και οι οποίοι δεν ειναι καθόλου λίγοι και ...πληρώνουν 30 ευρώ τον μήνα στην Νοβα (χωρίς να έχουν και τα επίγεια ψηφιακά της ΕΡΤ)! Προσωπικά θα αναμείνω και τις iptv των άλλων provider (όταν έρθουν στην πόλη μου, προς το παρόν ουτε η connx με καλύπτει) και μετά θα αποφασίσω με "μπούσουλα" το παραπάνω κριτήριο, αν και έχω 8αρα connx και επι ίσων προσφορών θα προτιμούσα να μείνω στο connX.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.321

15 ευρώ συν!

Μα πάνε καλά:141:

Γι αυτό δεν έχει ψηφίσει κανένας:Ναι θα βάλω conn-x tv σύντομα

Reaction score
8
Αν γνωριζει καποιος, αυτα τα μαραφετια οι ανταπτορες, δουλευουν αν οι πριζες που θα τοποθετηθουν ειναι σε διαφορετικη φαση ;

Reaction score
4

Δυστυχώς εδώ στην επαρχία όπου όλες οι τύπου on είναι off και δεν μας καταδέχονται με καλές γραμμές , θα το σκεφτώ αν και όταν έχει κάποιο καλό περιεχόμενο
Α .. και όταν η γραμμή μου φάει όλο το φαΐ της και μεγαλώσει

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Αστειευεσαι; οταν υπαρχουν τοοοοσες αλλες επιλογες; και σχεδον τζαμπα;

Reaction score
0
Τα περισσότερα απο τα κανάλια τα έχω free στη δορυφορική. Γιατί να πληρώσω?
Επίσης το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι επειδή οι συνδέσεις είναι μέχρι 24 (εγώ είμαι στα 7-9) δεν βλεπω να μπορούμε να πάμε σε hd για όλους. Άλλοι θα έχουν και άλλοι όχι. Άρα περιμένω οπτικες ίνες και μετα......

Reaction score
1.213
Πακετο εντελως αδιαφορο μεχρι στιγμης για μενα .Αν ηταν αλλο θα μπορουσε να θεωρηθει λογικη εως καλη τιμη τα 15 Ε.

Ποσο ειπατε η ταινια ?????

Μπα.....ντεν θα βαλει καρτντια μου...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Μέχρι στιγμής όλοι οι φίλοι αναφέρθηκαν μόνο στην τιμή και στα κανάλια του πακέτου.
Εγώ θα αναφέρω ότι η ποιότητα της εικόνας είναι επιεικώς απαράδεκτη εδώ στο Ελλάδα, όταν θα έχουμε HD τότε το συζητάμε, μέχρι τότε κανείς δεν θα με συγκινήσει.

Reaction score
1.213
Ρε παιδιά μόνο 1 στους 32?

Γιατι παραξενευεσαι Χρηστο ? :121:

look πιο πανω post...δεν ειναι λογικο να ειμαστε προβληματισμενοι ? :136:

Το θετικο για μενα ειναι οτι εγινε η πρωτη κινηση και λογικα θα υπαρξουν και καποιες εξελιξεις προς οφελος των καταναλωτων..

Reaction score
2
Ρε παιδιά μόνο 1 στους 32?
Με πήραν πριν περίπου 10 μέρες από τον ΟΤΕ να με ρωτήσουν κατά πόσο είμαι ικανοποιημένος από την υπηρεσία. Ενώ τους είπα όλα τα προβλήματα που γράφονται στο thread, και δεν τα είπα μόνο εγώ τα είπε σίγουρα το 95% των χρηστών, αυτοί αδιαφόρησαν πλήρως και τώρα θα υποστούν τις συνέπειες.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.

Το μόνο για το οποίο λυπάμαι είναι το ότι θα χαραμιστεί - παρεξηγηθεί μια πολλά υποσχόμενη τεχνολογία από την πλήρη αδιαφορία του παρόχου.Κρίμα.

Reaction score
1
Και τα γνωστά "παιχνίδια" ελέγχου της αγοράς άρχισαν...
Τόσο καιρό οι ληξιπρόθεσμες οφειλές δεν τον ενοχλούσαν τον (π)ΟΤΕ, μόλις έβγαλε το "πακετάκι" στον αέρα...φούλ επίθεση!!!

Αντιγράφω από την "Κ" της 10/2/2009:
[reliops="Αρθρο της "Κ""]

Του Β. Μανδραβελη / vmandravelis@kathimerini. gr

«Off» βγήκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το δίκτυο της On Telecoms. Ο ΟΤΕ διέκοψε το μεγαλύτερο μέρος της διασύνδεσης του δικτύου του με εκείνο της On Telecoms, εξαιτίας μιας οφειλής ύψους 1,9 εκατ. ευρώ, η οποία δεν είχε εξοφληθεί μέχρι την περασμένη Πέμπτη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με στελέχη του ΟΤΕ, ο Οργανισμός διέκοψε την περασμένη Παρασκευή περίπου το 85% των κυκλωμάτων διασύνδεσης, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν προβλήματα διεκπεραίωσης κλήσεων από και προς πελάτες της On Telecoms.
Τα κυκλώματα διασύνδεσης της On Telecoms αποκαταστάθηκαν χθες το μεσημέρι, μετά την επίδοση στον ΟΤΕ επιταγής ίσης προς το ύψος τής οφειλής. Στελέχη της On Telecoms δεν παραδέχονται την οικονομική εμπλοκή με τον ΟΤΕ και αποδίδουν τα προβλήματα στο δίκτυο σε τεχνική βλάβη.
Είναι η πρώτη φορά που ο ΟΤΕ «κόβει» την On Telecoms, η οποία φαίνεται νʼ αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας. Είναι ενδεικτικό ότι η παραγωγή αιτημάτων πελατών της εταιρείας για αδεσμοποίητη πρόσβαση (LLUs) σε βρόχους του ΟΤΕ μειώθηκε τους τελευταίους μήνες, ως αποτέλεσμα οφειλών της On προς τις επιχειρήσεις τηλεπωλήσεων με τις οποίες συνεργάζεται. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, τα αιτήματα LLUs περιορίστηκαν στα 600 μηνιαίως, από 2.000 που ήταν πριν από μερικούς μήνες. Ο ΟΤΕ, επίσης λόγω οφειλών, σταμάτησε να ενεργοποιεί νέα αιτήματα LLUs.
Σύμφωνα με στελέχη του ΟΤΕ, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές φτάνουν τα 5,5 εκατ. ευρώ. Για την οφειλή όμως που αναγκάσθηκε να διακόψει τη διασύνδεση, υπήρξε εξώδικη δήλωση, η οποία έληγε μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Η On Telecoms μετά τη διακοπή κυκλωμάτων κάλεσε τον ΟΤΕ για την αποπληρωμή του μέσα στην περασμένη Κυριακή, αλλά δεν δέχθηκε ο ΟΤΕ.
Στελέχη της αγοράς κάνουν λόγο για αυστηρή επιλογή του ΟΤΕ να διακόψει τα κυκλώματα της On Telecoms, καθώς ήταν γνωστή στον ίδιο η πρακτική της Οn Telecoms να εξοφλεί τις οφειλές της στην εκπνοή των εξώδικων αιτημάτων του προμηθευτή της. Επίσης, το γεγονός ότι ο ΟΤΕ διέκοψε τα κυκλώματα την Παρασκευή το απόγευμα, έκανε πολλούς να κάνουν λόγο για «χτύπημα κάτω από τη μέση».
H On Telecoms χθες ενημέρωσε την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων για το θέμα, αλλά δεν υπέβαλε προσφυγή κατά του ΟΤΕ. Μάλιστα, ήταν εμφανής η πρόθεση της διοίκησης της On Telecoms να κλείσει το θέμα γρήγορα, αφού στελέχη της βρέθηκαν στα γραφεία του ΟΤΕ πρωί πρωί, προκειμένου για να κλείσει η διαφορά.
Μετά το συμβάν αυτό, πολλοί πλέον στην αγορά εικάζουν ότι η On Telecoms θα είναι το επόμενο θύμα στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην τηλεπικοινωνιακή αγορά. Η εταιρεία στην πρώτη της χρήση εμφάνισε ζημίες· και το περασμένο καλοκαίρι, σε συνεργασία με την εισηγμένη Zήνων, ξεκίνησε διαδικασία συγχώνευσης, αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 30 εκατ. ευρώ με την παράλληλη εισαγωγή της στο Χ. Α. Τελικά η συμφωνία δεν υλοποιήθηκε, καθώς η πλευρά των μετόχων της Ζήνων υποχώρησε στο τέλος του 2008. Τώρα, στελέχη της On Telecoms αναφέρουν ότι η εταιρεία θα προχωρήσει μόνη της στην αύξηση των 30 εκατ. ευρώ.
[/reliops]

Και επειδή η επιλογή μου για το poll δεν υπάρχει,
"θα προχωρήσω σε σύνδεση με iptv όταν ο αριθμός των παρόχων θα είναι τέτοιος που θα επιτρέπει έναν υγιή ανταγωνισμό και όχι ολιγοπώλεια"...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop