Θα πρέπει να αφήνουμε ατιμώρητη την ασυδοσία στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ;

V

VIDEOMIX

Guest
Αυτές τις μέρες έζησα σε άλλο site στιγμές «ξεφτίλας» και ασυδοσίας.
Ένα άτομο κομπλεξικό (με παρελθόν ανάλογο και με πολλούς άλλους, αλλα οχι να φτάσει στο σημείο που έφτασε τώρα με μένα και που θα σας αναλύσω παρακάτω) και πολλά άλλα που δεν θέλω να εκφράσω, προσπάθησε να με φιμώσει με ανεκδιήγητο τρόπο, τοποθετώντας στην υπογραφή του φωτογραφία μου μονταρισμένη με κάποιον πολιτικό. Επίσης υπήρχε λεζάντα με ειρωνικό-προσβλητικό περιεχόμενο. Πριν από αυτή την υπογραφή, είχε κάποια άλλη που με έδειχνε με το μισό μου πρόσωπο. Δεν μιλούσα. Ήθελα να δω που θα το φτάσει. Τελικά το ποτήρι ξεχείλισε πριν λίγες μέρες με την υπογραφή που ανάφερα στην αρχή. Διαμαρτυρήθηκα για την κατάσταση, αντί να αφαιρεθεί εξ’αρχής από τους υπεύθυνους, μιας και με ξέρουν οπτικά, και με το στανιό, αφαιρέθηκε η υπογραφή του τύπου. (για να γίνει αυτό, αναγκάστηκα και άνοιξα thread διαμαρτυρίας oπου πολλά μέλη καταδικάσανε την χλεύη αλλά και την απαράδεχτη αναφορά επί προσωπικού. Διότι όσο και αν έχεις με κάποιον πολιτικές, κοινωνικές, μορφωτικές και οποιεσδήποτε άλλες διαφορές, θα πρέπει ο διάλογος να μένει στα πλαίσια των συγκεκριμένων θεμάτων και όχι να φτάνεις να «φακελώνεις» τον άλλον και να χρησιμοποιείς προσωπικά του στοιχεία αλλά και φωτογραφίες. Και μάλιστα όταν διατυμπανίζεις όπως ο εν λόγο, ότι είσαι προοδευτικός, δεν θέλεις ρατσισμούς και προασπίζεσαι τάχαμου τα δικαιώματα των ανθρώπων. Βέβαια εγώ αυτά τα ακούω ως κουραφέξαλα διότι γνωρίζω πως η υποκρισία αλλά και η ανακολουθία των λεγομένων από τις πράξεις τους, χαρακτηρίζει αυτά τα άτομα που το παίζουν «αριστερόφρονες» και έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, αναλόγως των συμφερόντων τους.
Ήμουν έτοιμος να προχωρήσω στην δικαστική οδό και μάλιστα είχε προχωρήσει το θέμα. Όμως έδωσα χρονικό περιθώριο στους υπεύθυνους να αφαιρέσουν την υπογραφή, το έπραξαν και έτσι σταμάτησα. Όμως, κανείς δεν μου έστειλε έστω και ένα pm για να μου ζητήσει συγγνώμη, μιας και ο χρήστης που έκανε τα τόσα απαράδεκτα, έμεινε ατιμώρητος!!!!!! Επιβραβεύοντάς τον σχεδόν για την συμπεριφορά του.

Και πάμε στο χθες. Τι έκανε λέτε ο «κύριος» αυτός;
Αφού του αφαίρεσαν την υπογραφή με την φωτογραφία μου, έκανε το εξής. Παραποίησε την υπογραφή μου στο ακέραιο, έβαλε την ίδια Φώτο που εμπεριείχε link που τοποθέτησε ο ίδιος και που σε παρέπεμπε σε φωτογραφία μου σε άλλο site!!!!!!!!! που πήγε και βρήκε ο (ας μην χαρακτηρίσω καλύτερα). Τα γραφώμενα της υπογραφής μου τα παραποίησε κι αυτά γελοιοποιώντας τα νοήματά τους, και όλες οι προτάσεις εμπεριείχαν links που σε παρέπεμπαν σε sites που έχω γράψει η έχω βάλει Φώτος μου. Το ότι βρήκε τόσα στοιχεία για μένα, δείχνουν το ποιον του αλλά και την κακοβουλία του.
Το χειρότερο μάλιστα σε αυτή την υπογραφή του ήταν ότι παραφράζοντας την αναφορά για το link μου για το Avsite, εκεί που εγώ έγραφα…. << Τα πάντα και όχι μόνο, για την HOME CINEMA διασκέδασή σας, στο Avsite>>
Αυτός την έκανε ως εξής. <<Τα πάντα και όχι μόνο για την διασκέδασή σας στο AV(ναν) site!!!!!
Φυσικά υπήρξε εκτύπωση της σελίδας που φαινόταν η υπογραφή του σε κάποιο από τα μηνύματά του στο forum και βρίσκεται στα χέρια των υπευθύνων του Avsite.
Το μεσημέρι περίπου, ζήτησα άμεσα σε θέμα που είχε γράψει αυτός, να βγάλει την υπογραφή αυτή αμέσως. :mad: Φαντάζομαι πως του την αφαίρεσαν διότι σήμερα γεμάτος οργή και κομπλεξοεγωισμό, έχει βάλει λεζάντα που αναφέρει τα εξής. <<Δεν ήξερα ότι απαγορεύεται δύο μέλη να έχουν παρόμοιες υπογραφές. Ζητώ συγγνώμη που προσέβαλλα τον γορίλα της υπογραφής του συμφορουμίτη. Άλλη φορά θα βάζω άλλο ζώο.>>
(έχω τον King Kong στην υπογραφή μου στο forum αυτό και αυτή την εικόνα είχε βάλει και αυτός). Βέβαια, δεν είχε μόνο την εικόνα αλλά είναι γνωστή η μεθόδευσής του παραποίησης των καταστάσεων και το πάει πάντα εκεί που τον συμφέρει. Φυσικά, βλέπουμε και την ειρωνεία του και πάλι, αλλά και την μη μεταμέλειά του. Γιατί; Μα φυσικά επειδή παραμένει ατιμώρητος.

Για να φτάσουμε σε μια κατάληξη, θα πω πως εγώ έπραξα κάπως χαλαρά. Και ενώ ο αρχικός θυμός με έκανε να ξεκινήσω διαδικασίες μήνυσης κλπ (δεν θέλω να αναφέρω δημόσια το τι θα πάθαινε ο τύπος, μου είπε ο δικηγόρος το τι ενέργειες θα γίνονταν) τελικά «μαλάκωσα» και ίσως αυτό να είναι λάθος, διότι αυτοί οι τύποι το εκμεταλλεύονται ώστε να παραμένουν χυδαίοι και ασύδοτοι.
Θέλω την γνώμη σας και επί του περιστατικού (παρ’όλο που θα έχετε κενά όσοι δεν ξέρετε ακριβώς την υπόθεση) αλλά και γενικότερα με τις πρακτικές φίμωσης αλλά και ανακατέματος της προσωπικής σου ζωής

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο site είναι πολύ σοβαρό με πολύ σοβαρή διοίκηση...

Ήμουν βέβαιος ότι αυτή η ιστορία δεν θα κράταγε πολύ... ήταν θέμα χρόνου οι Διαχειριστές να ασχοληθούν και να πάρουν μέτρα... και θα το κάνουν και στο μέλλον αν χρειαστεί...

Δυστυχώς το Internet και ειδικά τα διάφορα φόρα έχουν το κακό της ανωνυμίας... Ο καθένας νομίζει ότι μπορεί να γράψει ότι θέλει και να προσβάλει όποιον και όποιους θέλει... βέβαια τέτοιοι τύποι είναι καλοί για να γελάς μαζί τους (δηλ. γελοίοι...) αλλά όχι και να τους ανέχεσαι πολύ...

Γι' αυτό κάποια φόρα που επιτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές έχουν μικρό χρόνο ζωής...

Άλλα φόρα όπως το συγκεκριμένο που είναι σοβαρό και προσεκτικό, έχει κερδίσει και την αναγνώριση αλλά και τον σεβασμό όλων.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Θεωρω ως δεδομενες τις αριστες σχεσεις που υπαρχουν μεταξυ του myphone.gr και του AVSite.Πολλα μελη μοιραζονται τους δυο χωρους και ποτε στο παρελθον δεν μας ειχαν απασχολησει τετοιου ειδους προβληματισμοι.
Καθως και τα δυο sites ειναι σοβαρα νομιζω πως ποτε στο μελλον δεν θα πρεπει να επιτραπουν παρομοιες εκφρασεις.
Τουλαχιστον γνωριζουμε τι θα καναμε σε οποιον απευθυνοταν προσβλητικα για το myphone.gr και ελπιζω σε σχετικη αντιμετωπιση απο τους υπευθυνους του site.
Ευχαριστω για την κατανοηση.

V

VIDEOMIX

Guest
Δεν είμαι VIDEOMIX εκεί, αλλα Sakisplayer. Έχω αλλάξει λογαριασμό πρίν 2 χρόνια για άσχετους λόγους.

V

VIDEOMIX

Guest
Aκούστε κύριοι τι έκαναν οι "δημοκρατικοί" διαχειριστές στο site που συνέβησαν τα όσα είπαμε. Μπήκα ως guest πρίν λίγο και σε ενα θέμα που έχω γράψει είδα έκπληκτος πως στο nickname μου έγραφε απο πάνω... Banned!!!!! To ίδιο και σε αυτόν τον... ovelix.
Τι να πω βρε παιδιά; Εαν τιμωρείται με τον ίδιο τρόπο, την ίδια ποινή το θύμα και ο θύτης, αυτό ειναι δικαιοσύνη για κλωτσιές.
Τι έχετε να πείτε γι'αυτό κύριοι Χρήστο και Ανδρέα;
Φταίω τελικά που δεν έκανα αυτό που θά'πρεπε!!! :mad: Αυτό που άξιζε στους συνυπεύθυνους!!!
Αλλα... ποτέ δεν ειναι αργά.-

Reaction score
62
Aκούστε κύριοι τι έκαναν οι "δημοκρατικοί" διαχειριστές στο site που συνέβησαν τα όσα είπαμε. Μπήκα ως guest πρίν λίγο και σε ενα θέμα που έχω γράψει είδα έκπληκτος πως στο nickname μου έγραφε απο πάνω... Banned!!!!! To ίδιο και σε αυτόν τον... ovelix.
Τι να πω βρε παιδιά; Εαν τιμωρείται με τον ίδιο τρόπο, την ίδια ποινή το θύμα και ο θύτης, αυτό ειναι δικαιοσύνη για κλωτσιές.
Φταίω τελικά που δεν έκανα αυτό που θά'πρεπε!!! :mad: Αυτό που άξιζε στους συνυπεύθυνους!!!
Αλλα... ποτέ δεν ειναι αργά.-
Τι κάθεσαι και χαλιέσαι? Αν θέλουν να είναι κομπλεξικοί και να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους, είτε αυτός που κάνει τα αίσχη που προανέφερες, είτε οι διαχειριστές, που θεωρούν ως δικαιοσύνη το μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, δικό τους πρόβλημα.Στο κάτω κάτω εαν αντιπροσωπεύουν το forum άτομα σαν τον Hellas Vegabond τότε καλύτερα που σε κάναν και Ban. Άποψη μου είναι και δεν θίγω κανένα παρόντα που τυχαίνει να μπαίνει στο εν λόγω site. Aπλά θεωρώ το παρών forum απείρως πιό σοβαρό και πιό επιπέδου. Γνώμη μου... Τα είπα και ξέσκασα! :twisted:

Reaction score
7
Χαζευοντας λιγο ακομη εκει μεσα... βλεπω οτι ειναι πολυ αυστηρο forum.... και το banning το εχουν σαν στραγαλι....
Απαγορευεται το ενα, το αλλο, το παραλλο....

Πανω απο ολα ειναι δημοκρατικο.....

Δεν το καταλαβαινω....
Ισως επειδη εμεις εδω πριν σβησουμε κατι ή καποιον, το συζηταμε μαζι του το συζηταμε και μεταξυ μας.....

Τι να πω... Μαλλον με στεναχωρει....

Τι ωραια που ειναι εδω.......

Reaction score
7
Μπλιαξξξξ....

Post σβήνονται καθημερινά για λόγους ασφαλείας, συντήρησης του server κλπ. Σβήνονται αυτόματα μάλιστα πολλά από τα παλιά θέματα που δεν έχουν απαντήσεις για να μην επιβαρύνεται ο σερβερ. Αν κάποια μηνύματά σου ήταν σε αυτά τα θέματα φυσικό είναι να αφαιρεθούν μαζί τους.

Ας τους αφιερωσω ενα τραγουδακι με πολλη internetικη αγαπη...

Moby
Extreme Ways

Extreme ways are back again
Extreme places I didn't know
I broke everything new again
Everything that I'd owned
I threw it out the windows, came along
Extreme ways I know move apart
The colors of my sea
Perfect color me

Extreme ways that that help me
Help me out at night
Extreme places I had gone
But never seen any light
Dirty basements, dirty noise
Dirty places coming through
Extreme worlds alone
Did you ever like it planned

I would stand in line for this
There's always room in life for this

Oh baby, oh baby
Then it fell apart, fell apart
Oh baby, oh baby
Then it fell apart, it fell apart
Oh baby, oh baby
Oh baby, oh baby
Like it always does, always does

Extreme songs that told me
They helped me down every night
I didn't have much to say
I didn't get above the light
I closed my eyes and closed myself
And closed my world and never opened
Up to anything
That could get me along

I had to close down everything
I had to close down my mind
Too many things to cover me
Too much can make me blind
I've seen so much in so many places
So many heartaches, so many faces
So many dirty things
You couldn't believe

I would stand in line for this
It's always good in life for this

Oh baby, oh baby
Then it fell apart, fell apart
Oh baby, oh baby
Oh baby, oh baby
Oh baby, oh baby
Like it always does, always does
¡¡

Reaction score
7
Μαλλον ειναι της μοδός...

Το να κλειδωνεις ενα θεμα.... ακομα και χωρις να εχει απαντησει κανενας...
Ακομα περισσοτερο να το σβηνεις...

Καλα κλειδωματα....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Σακη , δεν μπορω να τους πω εγω πως να διοικησουν το site τους ακριβως οπως δεν θα μου αρεσε να ανακατευεται καποιος στο πως θα διοικησουμε το δικο μας.
Και παλαιοτεροι ειναι και την πειρα εχουν , πιστευω πως στο τελος θα κανουν αυτο που πρεπει :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Σωστό, συναιτό Ανδρέα. Λάθος μου που ζήτησα να πάρεις θέση. Δεν θέλω να ανακατέψω κανέναν. Και η θέση σου δεν το επιτρέπει, ούτε και του Χρήστου. Πληροφοριακά, ο εν λόγο τύπος μου έχει στείλει mail και μου λέει παπ@ριές.
Ευχαριστώ όλους για την γνώμη που εκφέρατε καθώς και το οτι καταλάβατε και εσείς ότι και εγώ τόσο καιρό. Το πόσο "δημοκρατικό" ειναι το site αυτό στο οποίο συνέβησαν όλα αυτά!!!!~

Reaction score
5
ρε μη τρελλενεσε!!!...
εμενα μου επιτεθηκε συντονιστης, με εβρισε, του απαντησα με ολους τους κανονες που παραβιασε, του πατησα report, και επειδη δεν εγινε τιποτα ειπα... "δε πειραζει, γνωστη η κοτα, φανταζομαι θα παραποιησε ηδη το ποστ του και θα εξαφανισε το report".
και ως δια μαγειας μου εριξε ban 7ημερο το ιδιο ατομο επειδη τον ειπα κοτα!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
τρελλα γελια μιλαμε!!!

myphone και μαλακιες, απο τοτε που ο μανος δεν εχει χρονο να ασχολειτε, διοικουν κομπλεξικα παιδακια τα υπολοιπα κομπλεξικα παιδακια... που οταν εμεις γραφαμε στο ιντερνετ και στα BBS με φιλικοτητα και αγραφους νομους ηθικης αυτα σκαλιζαν τη μυτη τους κρυφα απο τη μαμα μη τους μαλωσει!...
εμ τωρα θελουν και κανονες...

Reaction score
164
"Γνωρίζω" το Myphone από τότε που ήταν gsm.eos.gr. Υπήρχε όρεξη και διάθεση, αλλά από τότε γιγαντώθηκε και άλλαξαν τα παράγματα, όπως ήταν επόμενο. Ο Μάνος, σαφώς και δεν τα προλαβαίνει όλα, και έχουν αναλάβει άτομα που με τη στάση τους τον εκθέτουν. Μην ξεχνάμε και κάτι άλλο: λόγω θέματος, η πλειοψηφία των μελών είναι μικρής, έως πολύ μικρής ηλικίας, ακριβώς το αντίστροφο απ' ό,τι συμβαίνει εδώ. Όταν υπάρχει πολλή μαρίδα, ο έλεγχος αυτομάτως γίνεται δυσκολότερος και οι παρεξηγήσεις και οι προσβολές πολύ συχνές. Αν εδώ ανάβουν τα αίματα για το DLP vs LCD, φανταστείτε τι γίνεται αν σε ένα δεκατετράχρονο του προσβάλεις το κινητό. :) Από την άλλοι κάπιοι moderators το έβλεπαν προσωπικά το θέμα και ενεργούσαν κάπως φασιστικά και μερεοληπτικά (θυμάμαι παλιά, κάποιος mod έσβηνε, σύμφωνα με τους όρους, τις αγγελίες που δεν είχαν να κάνουν με κινητά και είχε sticky δική του αγγελία για... αυτοκίνητο. Φυσικά, έγινε χαμός...)
Η όλη κατάσταση με είχε ενοχλήσει πολλές φορές και έπαψα να ασχολούμαι πριν διαλυθεί το unwired. Το ίδιο έκαναν και άλλα παλιά μέλη...
Σάκη, στο είπα και με pm. Μην χαλιέσαι. Κάφροι υπήρχαν και θα υπάρχουν. Εμείς να είμαστε καλά...

V

VIDEOMIX

Guest
Εγώ θα πω ευθέως την γνώμη μου. Υπάρχει γραμμή για την συμπεριφορά των mod's και δεν φέρονται αυτόβουλα.
Οσο για την γιγάντωση του myphone, ας μην γελιώμαστε. 5-10.000 μέλη ειναι πραγματικά, μονά, ενεργά. Οχι 60.000 που λένε. Είμαι σίγουρος ότι και αν λένε οι ίδιοι. Ομως χρησιμοποιούν αυτό τον μύθο των πολλών μελών και δρούν υπεροπτικά. Είμαι κάθετος σε αυτό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.452
Members
38.562
Νεότερο μέλος
Electr