Θελω να σας πω ενα μυστικο...

Reaction score
0
Πάλι το πρωτάθλημα θα πάρει ο Ολυμπιακός αφού αυτοί με τα πράσινα γυαλιά θα πάθουνε. Το κακό είναι ότι δεν θα τον δούμε πρωταθλητή σε HD

VG

Reaction score
0
Ελπιζω να μην ειναι παλι για ενα βουβό καναλι με γόβες που θα πιανουν οσοι εχουν δορυφορικό πιάτο...

Reaction score
6
χμμμ, κάτι μου λέει ότι αυτό που έχει να μας πει ο Αντρέας θα κάνει πολλούς να βάλουν πιάτο (και να βλέπουν και τις ...γόβες!!) ;-)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
χμμμ, κάτι μου λέει ότι αυτό που έχει να μας πει ο Αντρέας θα κάνει πολλούς να βάλουν πιάτο (και να βλέπουν και τις ...γόβες!!) ;-)
Ασε τι εχει να γινει σε βιντεοπροβολεις...

Reaction score
4
Εμένα κάτι μου λέει ότι θα δούμε αυτό που ήθελε να δώσει δώρο ο Γενικός....
Φάσεις του Euro2004 σε High Def...
Αλλά ειλικρινάααα ελπίζω οι φάσεις να είναι μετατοπισμένες..... 4 χρονάκια μετά....

Αν όμως ήταν έτσι, ο μέγας deliol, θα 'επρεπε να λέει ότι "θα κάνει όλους να βάλουν πιάτο" και όχι "πολλούς"

Reaction score
0
Αντε ρε παιδια πειτε το ή μαλλον οχι μην το λετε ακομα. Δεν εχω βαλει ακομα το 2ο πιατο και θα ειμαι πανω - κατω στην ταρατσα να γυριζω το πιατο. :happy_4:
Παντως ο kathrein μια χαρα γραφει στον σκληρο και σε HD μαλιστα. :crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Reaction score
786
Θελω να σας πω ενα μυστικο... αλλα ως συνηθως θα σας βγαλω την ψυχη πρωτα, μεχρι να το καταλαβετε μονοι σας.

Ο Σωκρατης στην εποχη της πληροφοριας!

Reaction score
1.844
Απάντηση: Θελω να σας πω ενα μυστικο...

Μα το είπε, νομίζω.

Το βρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, να 'ούμε, θα μεταδοθεί σε υψηλή ανάλυσις, HD όπως το λέτε εντώ μπόιζ. :happy_9:

Reaction score
1
Απάντηση: Θελω να σας πω ενα μυστικο...

ευρο2008 , όμως που; θα τρέχουμε τελευταία στιγμή για HD δέκτες και στοχεύσεις στον άγνωστο δορυφόρο; ή μιλάμε για DVB-T2 , οπότε πάλι θα ψαχνόμαστε για δέκτες ... Δεν επαρκεί η είδηση , πρέπει να ξέρουμε τι θα χρειαστούμε...

Reaction score
14
βλέπω πάπια κινέζα πεκίνου με ολίγο απο στίβο και βάθρα... και αυστροελβετικούς σουγιάδες να σκοράρουν σε πλεμμάτι υψηλής ανάλυσης

Βλέπω να γυρνάμε 39 φορές το πιάτο μέχρι να κατεβάσουμε τα καλούδια που αν πλερώνεις ΔΕΗ, τόσο απλά NAI... θα τα δείς.... ολα!!!

όπως λένε και τα τραγουδάκια:

"Αυτό το καλοκαίρι θέλω να γεμίσω...."

"κάποιο καλοκαίρι.... σκοπευά τ'άστέρι...."

"καλοκαιρινές εκπομπές... για πάαααντα..."

Αχχχχχχχ τα είπα όλα και εφυγα!!!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος