Θελω 3D TV

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Θελω 3D TV

'Εχεις δεί 3dtv απο κοντά για πολύ ώρα(πάνω απο μία);

Reaction score
173

καλησπερα θελω μια 3D TV απο 50" και πανω ειμαι ετοιμος να παρω αυτην επειση ειναι η πιο οικονομικη. τη γνωμη εχετε για την ποιοτητα της εικονας της?

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...msung-PS50C6900-Plasma-3D-TV-50-PS50C6900.htm
Επειδη το ψαχνω εδω και κατι μερες αν πας για πλασμα μην παρεις τιποτα εκτος απο Panasonic. Τωρα για 3Δ κανε οτι αγαπας.

Reaction score
0

εγω παντος την πηρα αυτη και σου λεω να την παρεις χωρις δευτερη κουβεντα και να μην ακους σχολια απο ατομα που δεν την εχουν δει. ολα πωλουνται και ολα αγοραζονται. ειναι και πανεμορφη εξωτερικα.μονο το τηλεκοντρολ φαινεται καπως παλιο αλλα το σωζει που ειναι φωτιζομενο. ειδα και τα iron man & xmen απο αντ1 σε 2d to 3d και ηταν ωραια.

Reaction score
0
Και βέβαια να την πάρεις την 6900 , την έχω 2 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος . 2500 ευρώ για 50 τηλεόραση (πανα) δεν θα έδινα με τίποτα .

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.634
Νομίζω είναι εξαιρετικη για την τιμή της. Συμβουλή μου είναι να κοιτάξεις ότι σε ικανοποιεί ως 2d τηλεόραση. Το 3d έχει πολύ ψωμί ακόμη και προβλέπω τεράστιες βελτιώσεις στα μελλοντικά μοντέλα σε αυτόν τον τομέα.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Θελω 3D TV

Νομίζω είναι εξαιρετικη για την τιμή της. Συμβουλή μου είναι να κοιτάξεις ότι σε ικανοποιεί ως 2d τηλεόραση. Το 3d έχει πολύ ψωμί ακόμη και προβλέπω τεράστιες βελτιώσεις στα μελλοντικά μοντέλα σε αυτόν τον τομέα.
Α γεια σου. Και ανευ 3Δ τσιμπας 50αρα πανα με μολις 800€ :608:

Reaction score
12

Και βέβαια να την πάρεις την 6900 , την έχω 2 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος . 2500 ευρώ για 50 τηλεόραση (πανα) δεν θα έδινα με τίποτα .
Γιατί δεν θα τα έδινες?εγώ που την έχω κανα 5μηνο ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΝ ΤΗΣ PLASMA σε led , LCD και πίστεψέ με το έψαξα καιρό και είδα και ταινίες σε ξάδερφο με samsung LED 3D ΔΕΝ ΕΙΔΑ!
μιλάμε για εικόνα η pana plasma!και γενικά το plasmataki είναι φοβερό με όλα τα καλούδια!;)

απλά μην αποτρέπουμε κόσμο δίχως επιχειρήματα!thanks!

Α γεια σου. Και ανευ 3Δ τσιμπας 50αρα πανα με μολις 800€ :608:
Panasonic 42G20'' γύρω στα 800€!
και φίλε markam για check λίγο το link Που την απορρίπτεις με την μια.panasonic global για να δείς τα μοντέλα και panasonic G20

Reaction score
173

Panasonic 42G20'' γύρω στα 800€!
και φίλε markam για check λίγο το link Που την απορρίπτεις με την μια.panasonic global για να δείς τα μοντέλα και panasonic G20
H σειρα U ομως ειναι στα 800 νταν
Απλα το σχεδιακι τους ειναι λιγο ντεμοντα :116:

Reaction score
0

Mα τι να την κανεις τη 3D τηλεοραση οταν δεν υπαρχουν 3D προγραμματα να δεις?

Reaction score
5

Αυτο το λινκ δε λεει τιποτα σημαντικο:)
Αυτο που λεω και θελω να τονισω ειναι οτι υπαρχει αρκετο υλικο για να δει καποιος που εχει σημερα 3D TV.

Το οτι "δεν υπαρχει τιποτα" δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.

Reaction score
0

To υλικο αυτο για την ωρα ειναι σχεδον ανυπαρκτο. Ουτε οι σταθμοι ουτε τα dvd εχουν 3D.

Reaction score
5

To υλικο αυτο για την ωρα ειναι σχεδον ανυπαρκτο. Ουτε οι σταθμοι ουτε τα dvd εχουν 3D.
Τα δορυφορικα και το Internet ειναι γεματα ομως.

Υποτιθεται οτι εδω μιλαμε για πιο "ψαγμενες" λυσεις.

Αν για σενα οι μονες πηγες ειναι οι σταθμοι και τα DVDs(μονο απο Blu ray θα δεις 3D βεβαιως) παω πασο.

Off topic τελος απο εμενα.

Reaction score
0

Δηλ. θα δωσω ενα καρο λεφτα για νσ βλεπω τα ελαχιστα δορυφορικα? Γιατι να μην περιμενω λιγο καιρο που θα αυξηθουν τα 3d και θα πεσουν και οι τιμες?

Εντωμεταξυ καπου διαβασα οτι γυριστηκε η 1η 3d τσοντα. Στοιχησε 3000000δολλαρια!
Αρα μαλλον ειμαστε μακρυα ακομα:(

Reaction score
5

Δηλ. θα δωσω ενα καρο λεφτα για νσ βλεπω τα ελαχιστα δορυφορικα? Γιατι να μην περιμενω λιγο καιρο που θα αυξηθουν τα 3d και θα πεσουν και οι τιμες?

Εντωμεταξυ καπου διαβασα οτι γυριστηκε η 1η 3d τσοντα. Στοιχησε 3000000δολλαρια!
Αρα μαλλον ειμαστε μακρυα ακομα:(
Αν θελεις bleeding edge technology ΤΩΡΑ ναι.

Εξαλου εδω στο forum ετσι ειμαστε οι περισοτεροι.

Αν περιμενεις να γινει mainstream και να εχει και η "κουτση Μαρια" ξανα παω πασο.Δικα σου τα λεφτα εσυ αποφασιζεις.

Το ιδιο εγινε οταν πρωτοβγηκε το dvd "τι να το κανεις οταν υπαρχουν μονο μια χουφτα τιτλοι?"
Καποιοι εβλεπαν ομως.

Το ιδιο οταν βγηκαν οι πρωτες HDTV και εκαναν μια περιουσια.
Καποιοι εβλεπαν ομως.

Το ιδιο με τα πρωτα Bluray.
Καποιοι εβλεπαν ομως.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο καθενας πρατει οπως πιστευει και οπως οριζει η τσεπη του.Και εγω δεν εχω 3D TV αλλα θα ηθελα να εχω τωρα αλλα με αποτρεπει το οικονομικο ζητημα.
Δικαιολογιες του τι θα δω αστο καλυτερα δεν στεκει για μενα.Αμα θες και ξερεις βρισκεις.

Σιγουρα στο μελλον θα ειναι και πιο φτηνα και οι επιλογες περισσοτερες.Εγω ομως ως Tech freak το θελω χθες.:141: :137:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.634
Ρεαλιστικά αν κάποιος αλλάζει τώρα τηλεόραση γιατί να μην πάρει μια 3d tv και να ξεμπερδέψει για μια 5ετία τουλάχιστον; Η λογική ποιά είναι; Πέρνω τώρα μια καλή 2d tv στο 1000ικο και σε 2-3 χρόνια δίνω άλλα τόσα για μια 3d; Μια ή αλλη δεν είναι;
Εξάλλου αυτό το δίλλημα μάλλον προσωρινό είναι. Στο μέλλον προβλέπω όλες οι tv να υποστηρίζουν 3d.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.063
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp