Θελω 3D TV

Reaction score
0
Απάντηση: Θελω 3D TV

Τηλεόραση με τηλεόραση έχει διαφορά, το ότι κάποια λέει led και η άλλη όχι δεν είναι πάντα δεδομένο ότι η led θα έχει κλάσεις ανώτερη εικόνα (ή καλύτερα contrast).
Toτε τι περισσοτερο εχει η led και ειναι τοσο ακριβη? Γιατι να τη προτιμησουμε?
Τι εστι "οπισθιος φωτισμος" που διαφημιζεται ως το ατου της?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Θεωρητικά έχει μεγαλύτερη ακρίβεια στον έλεγχο της εικόνας,δλδ την πιστότητα των χρωμάτων,πιό βαθύ μαυρό,πιό έντονο λευκό,αυξημένο κοντραστ κτλ..

Πρακτικά δεν είναι πάντα έτσι καθώς οι τηλεοράσεις αυτές δεν είναι πλήρης led εικονοστοιχείων(δλδ κάθε pixel να αντιστοιχεί και σε ένα led) αλλά έχουν ζώνες ή πλάκες απο led που ελέγχουν την εικόνα μαζί με τις λαμπες CCFL.

Για ποιά τηλεόραση αναφέρεσε στον οπίσθιο φωτισμό;

Reaction score
0

Για ποιά τηλεόραση αναφέρεσε στον οπίσθιο φωτισμό;
Mα ολες οι Led τηλεορασεις ετσι αναφερονται και προβαλλονται, ως "οπισθιου φωτισμου"...

Reaction score
1

Έχει συγκρίνει κανείς το 3D που προσφέρουν οι διάφορες τηλεοράσεις; Πριν από μια βδομάδα κοιτούσα στα καταστήματα τηλεοράσεις, κυρίως samsung και sony. Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι το 3D των samsung ήταν πιο κουραστικό για τα μάτια μου. Δεν ξέρω αν έφταιγε το ότι τα γυαλιά των samsung ήταν περισσότερο χρησιμοποιημένα από αυτά των sony. Τα μοντέλα των τηλεοράσεων αν θυμάμαι καλά ήταν samsung c8000, samsung c750, sony HX800, sony HX900.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.096
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67