Θελω 3D TV

Reaction score
0
Απάντηση: Θελω 3D TV

plasma 3d εχει την ποιοτητα μιας plasma.
videophile = οποιος βλεπει βιντεο
ο φιλος σου εκανε βλακεια που εδωσε 670 για 32 led αφου θα επαιρνε με 500 την 42αρα και ρεστα, που ειναι οριακο μεγεθος για dvd και digea. απο εκει και πανω σε μεγεθος μονο bluray και mkv.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Eξαρτάται περισσότερο απ την ίδια την τηλεόραση και απ το είδος της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί,ειδικά όταν μιλάμε για lcd και led.Υπάρχουν lcd που βάση μετρήσεων δείχνουν πολύ καλύτερη συμπεριφόρα απο κάποιες led.
Videophile είναι αυτός που δείνει μεγάλο βάρος (με απόλυτα κριτήρια) στο πόσο πιστή αναπαραγωγή μπορεί να δώσει κάποιο μέσο αναπαραγωγής ή απεικόνησης.Δεν έχει και τόσο μεγάλη σχέση με το τι τεχνολογίας υλικό θα δεί αρκεί να το δεί άριστα.
Ένταξει μετά την έλευση του high definition δεν νοείτε videophile αναπαραγωγή με κάτι λιγότερης ανάλυσης ως πρωτογενές υλικό.

Reaction score
0

plasma 3d εχει την ποιοτητα μιας plasma.
videophile = οποιος βλεπει βιντεο
ο φιλος σου εκανε βλακεια που εδωσε 670 για 32 led αφου θα επαιρνε με 500 την 42αρα και ρεστα, που ειναι οριακο μεγεθος για dvd και digea. απο εκει και πανω σε μεγεθος μονο bluray και mkv.
Kατσε για να καταλαβω, ολες οι 3D τηλεορασεις ειναι και plasma?

Το καταλαβα οτι videophil ειναι αυτος που βλεπει βιντεο, αλλα ρωτησα τι ειδους βιντεο. Οι παλιες κασετες? τα μετεπειτα dvd? τα blu-ray?

O φιλος μου ηθελε να παρει τη νεωτερη τεχνολογια, τη LED του λεγομενου οπισθιου φωτισμου, οι οποιες ολοι λενε οτι εχουν τη καλυτερη εικονα... θεωρεις οτι εκανε λαθος και οτι γενικα ολοι οσοι ακριβοπληρωνουν τις LED, στην ουσια ξεγελιουνται και δεν παιρνουν το αναμενομενο?...

Oταν λες "...αφου θα επαιρνε με 500 την 42αρα και ρεστα, που ειναι οριακο μεγεθος για dvd και digea. απο εκει και πανω σε μεγεθος μονο bluray και mkv" τι εννοεις:118:

Eξαρτάται περισσότερο απ την ίδια την τηλεόραση και απ το είδος της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί,ειδικά όταν μιλάμε για lcd και led.Υπάρχουν lcd που βάση μετρήσεων δείχνουν πολύ καλύτερη συμπεριφόρα απο κάποιες led.
Videophile είναι αυτός που δείνει μεγάλο βάρος (με απόλυτα κριτήρια) στο πόσο πιστή αναπαραγωγή μπορεί να δώσει κάποιο μέσο αναπαραγωγής ή απεικόνησης.Δεν έχει και τόσο μεγάλη σχέση με το τι τεχνολογίας υλικό θα δεί αρκεί να το δεί άριστα.
Ένταξει μετά την έλευση του high definition δεν νοείτε videophile αναπαραγωγή με κάτι λιγότερης ανάλυσης ως πρωτογενές υλικό.
Το ιδιο ερωτημα και για σενα φιλε μου, ειναι απατη τελικα η LED, δεν προσφερει την εικονα που ταζει? Μη μου γραψεις παλι ειδικη ορολογια και περιττες λεπτομερειες, απαντησε μου ευθεως στο σημαντικο ερωτημα :132:

Reaction score
0

κατσε για να καταλαβω εγω, που διαβασες οτι ολες οι πλασμα ειναι 3d και ρωτας? και βεβαια δεν ειναι !!!

για το videophil σου απαντησε ο φιλος πιο πανω.

για τις led αυτο που λεω ειναι οτι αν παρεις μικρη οθονη δεν ειναι αναγκη να ειναι led για να ειναι καλη.

για το μεγεθος αυτο που λεω ειναι οτι αν πας να δεις ενα dvd σε 50αρα οθονη θα δεις παπαδες,αν ομως βαλεις να δεις mkv η ακομα καλυτερα bluray τοτε ολα ειναι μελι-γαλα. δοκιμασε και εσυ να δεις ενα dvix στην 42αρα σου και μετα ενα dvd και θα καταλαβεις την διαφορα.σου απαντησα ακριβως σε οτι ειπες για digea-dvd.

οσο για την απατη τις led παλι η απαντηση που θα σου δωσω ειναι οτι εχει να κανει με τι θα τις βαλεις τις οθονης να δειξει.πχ οταν πηγα να παρω 3d στα review διαβασα οτι παιζουν καλυτερα οι πλασμα απο τις led σε 3d mode και ετσι πηρα πλασμα.τωρα αν ηταν καλυτερα να παρω led θα σου το πω οταν δω μια led να παιζει 3d (πιο πολυ για το φως τις).σε ολα τα αλλα παντως σου μιλαω με προσωπικη εμπειρια και οχι με review.

Reaction score
0

κατσε για να καταλαβω εγω, που διαβασες οτι ολες οι πλασμα ειναι 3d και ρωτας? και βεβαια δεν ειναι !!!
Δεν εχεις παρακολουθησει το thread, εγω δεν ειπα οτι "ολες οι plasma ειναι 3d" ή οτιδηποτε αλλο.
Να επαναλαβω το ερωτημα μου:
Τι ποιοτητα εικονας εχει η 3D? Εχει την ποιοτητα μιας lcd? μιας plasma? μιας led?

για τις led αυτο που λεω ειναι οτι αν παρεις μικρη οθονη δεν ειναι αναγκη να ειναι led για να ειναι καλη.
Αρα led αγοραζει καποιος μόνο αν ειναι >42''?
Δηλαδη οι πανακριβες led <42'' ειναι πεταμενα λεφτα?

οσο για την απατη τις led παλι η απαντηση που θα σου δωσω ειναι οτι εχει να κανει με τι θα τις βαλεις τις οθονης να δειξει......
Σου ειπα τι θα βλεπει ο φιλος (μαλλον δε διαβαζεις τα posts μου), τα καναλια της Digea και κανα βιντεο με divX ή οτι αλλο κυκλοφορει στα torrents.

Eν κατακλειδι για να φτασουμε καπου, θεωρεις οτι η αγορα της 32αρας led για 670 ηταν πεταμενα λεφτα και θα επρεπε καλυτερα να παρει πχ. μια plasma 42'' με 500?

Reaction score
0

αυτο δεν γραφεις δυο ποστ πιο πανω ρε φιλε ???
μηπως δεν παρακολουθεις εσυ τι γραφεις και τρωμε την ωρα μας αδικα ???

Reaction score
0

και τι ποιοτητα θελεις δηλαδη να εχει η 3d ???
δεν ειναι διαφορετικη τεχνολογια απο plasma-led-lcd , ενα mode ειναι που κανουν οι οθονες plasma-led-lcd αρα εχει την ποιοτητα που εχει η οθονη και οχι κατι αλλο

Reaction score
0

ναι ειναι πεταμενα λεφτα οι μικρες led γιατι κανεις την δουλεια σου με λιγοτερα λεφτα μια χαρα. δεν νομιζω να δωσεις ενα σκασμο λεφτα για μια οθονη που θα ειναι τοσο μικρη που θα κανει μονο για την κρεβατοκαμαρα σου για να βλεπεις ραδιο αρβυλα στις 23:00 ε ???

Reaction score
0

φιλε εσυ δεν διαβαζεις τι γραφω, σου απαντησα οτι για divx και dvd μεχρι 42 ιντσες ειναι καλα οποτε γιατι να παρεις πιο μικρη οθονη?
εκτος και αν δεν θελει ο φιλος σου μεγαλη οθονη.

Reaction score
0

και κατι ακομα, μου φαινεται οτι δεν θελεις να αγορασεις 3d τηλεοραση οποτε μαλλον εισαι για αλλο νημα που λεει τις διαφορες στις τεχνολογιες.
παντος αν παρεις 3d μην παρεις led 32" 3d και γ@μο τις τεχνολογιες γιατι θα την πληρωσεις πανακριβα και θα ειναι λιγο πιο μεγαλη απο τα 3d γυαλια που θα παρεις.
παρε απο 50" και πανω.

Reaction score
0

αυτο δεν γραφεις δυο ποστ πιο πανω ρε φιλε ???
μηπως δεν παρακολουθεις εσυ τι γραφεις και τρωμε την ωρα μας αδικα ???
Αυτο το εγραψα ως απαντηση στο
plasma 3d εχει την ποιοτητα μιας plasma
που μου ειχες πει...

Ακουγεται μπερδεμενο αλλα γιατι να μην το ξεκαθαρισουμε?
Τελικα, αυτη η 3D τι ειδους τηλεοραση ειναι? ειναι plasma? ειναι lcd? ειναι led? ειναι κατι αλλο?

ναι ειναι πεταμενα λεφτα οι μικρες led γιατι κανεις την δουλεια σου με λιγοτερα λεφτα μια χαρα. δεν νομιζω να δωσεις ενα σκασμο λεφτα για μια οθονη που θα ειναι τοσο μικρη που θα κανει μονο για την κρεβατοκαμαρα σου για να βλεπεις ραδιο αρβυλα στις 23:00 ε ???
Οk, αρα αυτο θα πω στον φιλο μου που νομιζε οτι πηρε ακριβη led για να εχει την τελευταια λεξη της τεχνολογιας, οτι εκανε μια τρυπα στο νερο και τσαμπα λεφτα...:114:
οτι ο οπισθιος φωτισμος δεν ειναι κατι ιδιαιτερο που να δικαιολογει το extra κοστος.

Η led 32'' δεν κανει για ραδιο αρβυλα, ok... για τι κανει?

φιλε εσυ δεν διαβαζεις τι γραφω, σου απαντησα οτι για divx και dvd μεχρι 42 ιντσες ειναι καλα οποτε γιατι να παρεις πιο μικρη οθονη?
εκτος και αν δεν θελει ο φιλος σου μεγαλη οθονη.
Φιλε μου, προσπαθησε να απαντας μόνο σε οτι ρωταω... αλλιως με μπερδευεις.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Το ιδιο ερωτημα και για σενα φιλε μου, ειναι απατη τελικα η LED, δεν προσφερει την εικονα που ταζει? Μη μου γραψεις παλι ειδικη ορολογια και περιττες λεπτομερειες, απαντησε μου ευθεως στο σημαντικο ερωτημα :132:
Το απάτη είναι σχετικό καθότι προσφέρουν κάποια πλεονεκτήματα που οι κλασσικές lcd δεν μπορούν να έχουν.Κυρίως όσον αφορά το πόσο βαθύ μαυρο μπορούν να αποδώσουν.Απλά,λόγο κόστους,δεν προσφέρουν αυτό που είναι θεωρητικά ικανές σε όλους τους τομείς της εικόνας.Για να γίνει αυτό θα πρέπει κάθε pixel να αντιστοιχεί και σε led και όχι απλά να ελέγχεται ο φωτισμός μέσω διατάξεων led.

Η ειδική ορολογία και οι λεπτομέριες είναι απαραίτητες όταν θέλουμε να βγάλουμε αξριβές συμπέρασμα.Τα πράγματα δεν είναι μονοδιάστατα.Εξαρτώνται πάντα απ την μορφή που εφαρμόζεται η κάθε τεχνολογία.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Τελικα, αυτη η 3D τι ειδους τηλεοραση ειναι? ειναι plasma? ειναι lcd? ειναι led? ειναι κατι αλλο?
Υπάρχουν 3d τηλεοράσεις και απ τις 3 αυτές τεχνολογίες.Ποιό είναι το μπέρδεμα;

Reaction score
0

Υπάρχουν 3d τηλεοράσεις και απ τις 3 αυτές τεχνολογίες.Ποιό είναι το μπέρδεμα;
Ok, τωρα το καταλαβα :102:

Συμφωνεις κι εσυ οτι ο φιλος μου πληρωνοντας αδρα μια 32αρα led εκανε βλακεια?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Ok, τωρα το καταλαβα :102:

Συμφωνεις κι εσυ οτι ο φιλος μου πληρωνοντας αδρα μια 32αρα led εκανε βλακεια?
Εξαρτάται απ την απόσταση θέασης.Αν είναι πάνω απο 2.5 μέτρα τότε δεν έπρεπε κάν να πάρει 32άρα αλλά μίνιμουμ 40άρα.Όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας της αν δεν την δώ δεν μπορώ να ξέρω..

Reaction score
0

Δεν σου ειναι γνωστη ακομα η εικονα των LEDs?

Η αποσταση θεασης κανονιζεται απ τον ιδιο τον θεατη!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Δεν σου ειναι γνωστη ακομα η εικονα των LEDs?
Μου είναι σε αρκετές τηλεοράσεις αλλά όχι σε όλες.Αυτό δεν πάει να πεί ότι όλες έχουν την ίδια εικόνα.

Reaction score
0

Nομιζα οτι η εικονα των leds ειναι χαρακτηριστικη (oπισθιου λεγομενου φωτισμου). Αλλιως, αν δεν υπαρχει κατι για να τις κανει να ξεχωριζουν απ τις υπολοιπες, γιατι να ειναι τοσο ακριβες?

Σε τι αποσταη πρεπει να καθεται ο φιλος με την 32αρα led?
(λεει οτι την πηρε για το σαλονι, ειναι της παλιας αντιληψης οτι πρεπει να καθεσαι σε αποσταση απο την τηλέοραση...)
Εγω βλεπω την δικη μου (plasma 42'') στα 2 μετρα, καλα κανω?:102:

Reaction score
3

Αυτά περί απόστασης είναι πάνω απ όλα προσωπικό γούστο (πέρα απο κάποιες φαντάζομαι minimum τιμές). Πχ εγώ έχω 52 ιντζες στα 2,5 μέτρα και άνετα θα πήγαινα και σε 60άρα, κάποιος άλλος η 46άρα θα του φαινόταν αρκετά μεγάλη. Με τα δικά μου στανταρντ λοιπόν, μια 32άρα θα μου φαινόταν νορμαλ max στα 2 μέτρα. Τηλεόραση με τηλεόραση έχει διαφορά, το ότι κάποια λέει led και η άλλη όχι δεν είναι πάντα δεδομένο ότι η led θα έχει κλάσεις ανώτερη εικόνα (ή καλύτερα contrast). Πχ εγώ έχω την 52z5500 που δεν είναι led και όμως απ όσες led είχα δει μου είχε φανεί καλύτερη (και γιαυτό την πήρα). Φαντάζομαι όμως ότι σε ίδιας κατηγορίας τηλεοράσεις, μια καλή εφαρμογή led τεχνολογίας μαζί με καλά γενικότερα στοιχεία (ισάξια τα υπόλοιπα και στις 2), θα έκανε την μια απ τις 2 να ξεχωρίζει.
Φυσικά υπάρχει το edge led υπάρχει και το local dimming όπου και εκεί υπάρχουν παίζουν ρόλο άλλα πράγματα (ζώνες φωτισμού κτλ) με τα υπέρ και τα κατά κάθε τεχνολογίας.
Η αλήθεια είναι πάντως πως με καθαρά υποκειμενική και δική μου άποψη, η 32 ίντζες είναι πολύ μικρή διάσταση για να ευχαριστηθεί κάποιος που σκοπεύει σε χρήση ταινιών και ειδικά full hd ταινιών, πόσο μάλλον αν μιλάμε για 3d που εκεί θεωρώ ότι η διάσταση αυτή θα είναι εντελώς ανούσια. Αν τώρα η κύρια χρήση είναι για τηλεοπτικές εκπομπές ή για monitor ή για... κρεβατοκάμαρα (άσχετα αν εγώ εκεί έχω 40ρα :)) τότε πάσο!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.089
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Emmanouel graecorum