Ιδέες για HOME CINEMA room.

V

VIDEOMIX

Guest
Επειδή θέλω να διαμορφώσω εναν χώρο για home cinema ενός ξάδελφου, αλλα και να πάρω ιδέες για εναν χώρο δικό μου που θα φτιάξω μελλοντικά, θέλω να παραθέσουμε εικόνες και να σχολιάζουμε ότι ειναι κατ'εμάς καλύτερο αλλα και σωστότερο.

Παραθέτω κάποια rooms που βρήκα.

Σε αυτό μου αρεσει πολύ το ντεκόρ.

V

VIDEOMIX

Guest

Aυτό έχει όμορφο, ζεστό περιβάλλον με ποιοτικούς καναπέδες, αλλα στενό. Ο ήχος ίσως να έχει πρόβλημα καθώς και η θέαση. Ισως λέω.

V

VIDEOMIX

Guest
Καλά, δεν παίζωνται οι ανθρώποι. Πραγματικά αξίζει να αφιερώσεις ενα δωμάτιο για τον σκοπό αυτό.
Βλέπωντας τέτοιες υλοποιήσεις, ντρέπεσαι που έχεις συμβιβασθεί προσαρμόζωντας στο οποιοδίποτε δωμάτιό σου, τα πανάκριβα μηχανήματά σου.

Reaction score
7
Αν ο χωρος ειναι αποκλειστικα για αυτη τη χρηση και οχι μεσα στο σαλονι (επειδη καποιοι μπορει να σε πουν και εκκεντρικο στη "διακοσμηση") μπορεις να κανεις ο,τι θες!!

Αντε βαψε μαυρο το ταβανι του σαλονιου...!!!

Reaction score
239
Merika apo afta einai panakriva, tha to ftiakseis esu i tha to analavei kapoios?

Episis polles fores thisiazeis diakosmisi gia ixo, pezei kai afto rolo

V

VIDEOMIX

Guest
Merika apo afta einai panakriva, tha to ftiakseis esu i tha to analavei kapoios?

Episis polles fores thisiazeis diakosmisi gia ixo, pezei kai afto rolo
Φυσικά χρειάζεσαι και την βοήθεια ειδικών.
Εαν πάντως φτιάξω σπίτι, ειναι σίγουρο οτι θα υλοποιήσω κάτι απο αυτά.

Reaction score
164
Ελπίζω να έχεις καταλάβει ότι μιλάμε για υλοποιήσεις πολλών δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Αν έχεις τόσα για ξόδεμα γιατί δεν παίρνεις τον Καλομοιράκη να σου το φτιάξει;

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.463
Members
38.701
Νεότερο μέλος
DAMBO