- Reaction score
- 164

Αυτό δεν το κατάλαβα...και εγώ 10 χρόνια Αγγλία/Αμερική δεν είχα πολυγράψει ελληνικά, και στην αρχή ήταν πολύ παράξενο να γράφω σε διαφορετικό keyboard, στην μισή ταχύτητα από ότι γράφω στα αγγλικά, αλλά δεν είναι δα και κατόρθωμα...Den exo grapsei pote me ellinikous xaraktires, signomi...![]()
Συμφωνώ. Ο Dimitris είναι επαγγελματίας στο είδος από ότι έχω καταλάβει, οπότε τα standards του είναι υψηλότερα. Για μικρού budget υλοποιήσεις, κάνεις ότι μπορείς. Π.χ. υπάρχουν προγράμματα στο PC που μπορούν να βρουν κάποια προβλήματα του δωματίου, στατικά κύματα κλπ. Δεν χρειάζεσαι χιλιάδες ευρώ/λίρες για αυτό. Βοηθιέσαι από forums του εσωτερικού/εξωτερικού στο τι υλικά έχουν βάλει άλλοι.Νομίζω μπορούμε να συμφωνήσουμε όμως ότι με λίγη εμπειρία και βασικές γνώσεις του αθλήματος μπορείς να στήσεις ένα αξιοπρεπές DIY home theater.
Λίγες μικρορυθμίσεις και διορθώσεις θα είναι αναπόφευκτες, αλλά αφενός μπορείς να απολαύσεις τη διαδικασία και αφετέρου να γλυτώσεις πολλά χρήματα, που γίνεται να αφιερωθούν σε αναβάθμιση του εξοπλισμού![]()
5 xronakia...Αυτό δεν το κατάλαβα...και εγώ 10 χρόνια Αγγλία/Αμερική δεν είχα πολυγράψει ελληνικά, και στην αρχή ήταν πολύ παράξενο να γράφω σε διαφορετικό keyboard, στην μισή ταχύτητα από ότι γράφω στα αγγλικά, αλλά δεν είναι δα και κατόρθωμα...Den exo grapsei pote me ellinikous xaraktires, signomi...![]()
Είσαι πολλά χρόνια Αγγλία;
Apla to thema einai na min kaneis xontra lathi. Xompistas eimai, den mou aresei na me lene epaggelmatia, den xero giati! Akougetati polu varu re paidi mou mesa se ena forum, etsi nomizo!Συμφωνώ. Ο Dimitris είναι επαγγελματίας στο είδος από ότι έχω καταλάβει, οπότε τα standards του είναι υψηλότερα. Για μικρού budget υλοποιήσεις, κάνεις ότι μπορείς. Π.χ. υπάρχουν προγράμματα στο PC που μπορούν να βρουν κάποια προβλήματα του δωματίου, στατικά κύματα κλπ. Δεν χρειάζεσαι χιλιάδες ευρώ/λίρες για αυτό. Βοηθιέσαι από forums του εσωτερικού/εξωτερικού στο τι υλικά έχουν βάλει άλλοι.Νομίζω μπορούμε να συμφωνήσουμε όμως ότι με λίγη εμπειρία και βασικές γνώσεις του αθλήματος μπορείς να στήσεις ένα αξιοπρεπές DIY home theater.
Λίγες μικρορυθμίσεις και διορθώσεις θα είναι αναπόφευκτες, αλλά αφενός μπορείς να απολαύσεις τη διαδικασία και αφετέρου να γλυτώσεις πολλά χρήματα, που γίνεται να αφιερωθούν σε αναβάθμιση του εξοπλισμού![]()
Χαλάς πολύ χρόνο, αλλά όπως ξέρουμε υπάρχει αναλογία χρόνου/χρήματος.
Βέβαια η γνώση είναι ακριβή, και γι'αυτό πληρώνεται κάποιος σαν τον Dimitris ή τον Λάμπρου.
www.rpginc.comΠοια ειναι αυτα τα προγραμματα φιλε ak1s ?.Φτιαχνω τωρα το σαλονι και μηως γλυτωνα καμμια πατατιά με τα appz αυτα.

Τωρα εαν τα θελεις και αυτα σε τετοιο χωρο, πρεπει να κανεις εγκατασταση εξαερισμου και να χαλασεις ενα καρο λεφτα...
Eγώ και με δυνατότητα εξαερισμού να μπορώ να το κάνω, το κάπνισμα θα απαγορεύεται. Τι, θα τρώω την κάπνα του άλλου στην μάπα;Εμενα παντως το deticated room που εφτιαξα(και ακομη ειναι υπο κατασκευη και βελτιωση) μου στοιχισε ελαχιστα. Βεβαια ο χωρος υπηρχε και δεν κατασκευαστηκε εξ'αρχης γι'αυτον τον σκοπο και η διαμορφωση του δεν απαιτησε ακριβα υλικα λογω οικονομιας, πραγμα που σημαινει μια μικρη παραχωρηση στο θεμα του ηχου κυριως.
Ομως κακα τα ψεμματα...Ωρες ωρες ζηλευω τα σαλονια με πτυσσομενη οθονη που μπορεις να τρως, να πινεις και να καπνιζεις ανετα. Γιατι στο δικο μου υπογειο αυτα απλα απαγορευονται δια ροπαλου! Για τους αλλους εννοειται,εγω με ενα ιονιστη κανω κανα τσιγαρακι μονος μου και επειδη προσεχω λογω του οτι ειναι δικος μου ο χωρος, τρωω οποτε μου κανει ορεξη.Τωρα εαν τα θελεις και αυτα σε τετοιο χωρο, πρεπει να κανεις εγκατασταση εξαερισμου και να χαλασεις ενα καρο λεφτα...
Το γεγονος ομως ειναι οτι εαν εχεις καλες ιδεες, γλυτωνεις πολυ χρημα...![]()