- Reaction score
- 1.064
To συμπερασμα βγηκε ακουστικα . Ο μικροτερος ενισχυτης οχι δεν ειναι πιο ισχυρος στα specs
Αν θες πες μας ποιοί είναι αυτοί οι ενισχυτές, έτσι για να ξέρουμε.To συμπερασμα βγηκε ακουστικα . Ο μικροτερος ενισχυτης οχι δεν ειναι πιο ισχυρος στα specs
... όπως και την ηλικία τους και, εάν είναι >10χρόνων, αν έχουν αλλαχθεί οι πυκνωτές τους!To συμπερασμα βγηκε ακουστικα . Ο μικροτερος ενισχυτης οχι δεν ειναι πιο ισχυρος στα specs
O πρωτος ειναι ο ca azur 651a... όπως και την ηλικία τους και, εάν είναι >10χρόνων, αν έχουν αλλαχθεί οι πυκνωτές τους!
...εγω μαζι σου !βρες μου ενα ενεργο ηχειο που να αρεσει στη γυναικα μου !!! Δεν εχω βρει τιποτα μεχρι 1500 (δηλαδη εκεινη οχι εγω)Γι'αυτό σας λέω, πάρτε ενεργά. Άκρη, δε βγάζετε που δε βγάζετε, τι το παλεύετε;
![]()
Οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές σε τροφοδοσία και είσόδους (π.χ. αμέσως μετά τα RCA βύσματα) χάνουν τις ιδιότητές τους μετά από χρόνια, ναι, ακόμη κι αν δε φαίνεται ακόμη να έχουν διαρροή.O πρωτος ειναι ο ca azur 651a
O δευτερος ο "μικρος" αλλα δυνατος ο Teac a-x3000 του 1992 . Εννοειται δεν συζηταμε για ποιοτητα ηχου ενταξει?
...... και ενας ενισχυτης που ειναι πανω απο 10 ετη πρεπει να αλλαζονται οι πυκνωτες ανεξαρτητα απο χρηση η αν δεν δειχνουν σημαδια φθορας?
Αυτό είναι δική σου υπόθεση μάστοραβρες μου ενα ... που να αρεσει στη γυναικα μου !!!
Δηλαδη να "χωσω" τον αδελφο μου που εχει καποια εμπειρια με κολητηρια και να τους αλλαξουμε με ιδια χωρητικοτητα πυκνωτη ?Θελει και αλλες ρυθμισεις εκτος τις αλλαγες πυκνωτων?Οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές σε τροφοδοσία και είσόδους (π.χ. αμέσως μετά τα RCA βύσματα) χάνουν τις ιδιότητές τους μετά από χρόνια, ναι, ακόμη κι αν δε φαίνεται ακόμη να έχουν διαρροή.
Αυτό επηρεάζει - προς το χειρότερο - την ποιότητα του ήχου για πολλούς λόγους και σίγουρα, αφού οι ονομαστικές τιμές χωρητικότητάς τους έχουν σίγουρα αλλάξει, θέλει τουλάχιστο ρύθμιση το ρεύμα πόλωσής του ενισχυτή σε κάθε κανάλι για να αποδώσει τα ονομαστικά του watt ισχύος.
Αυτό είναι δική σου υπόθεση μάστορα
Εσύ την διάλεξες, λούσου την τώρα!![]()
...εγω μαζι σου !βρες μου ενα ενεργο ηχειο που να αρεσει στη γυναικα μου !!! Δεν εχω βρει τιποτα μεχρι 1500 (δηλαδη εκεινη οχι εγω)
.....καλη προσπαθεια ... στο dali εχει μπει βετο απο καιρο .Tο klispsh οχι ακομη !Με τι ποτο θα πρεπει να συνοδευτει η προταση?
Άσ'το καλύτερα..Πάρε ακουστικά για αρχή και βάλε πλώρη για καμμιά γκαρσονιέρα να πηγαίνεις να ακούς τη μουσική σου από τίποτα θηρία που θα επιλέξεις εσύ σύμφωνα με τις ανάγκες σου.....καλη προσπαθεια ... στο dali εχει μπει βετο απο καιρο .Tο klispsh οχι ακομη !Με τι ποτο θα πρεπει να συνοδευτει η προταση?
https://mymobile-gear.com/products/wireless-bluetooth-light-bulb-speakerΔεν εχω βρει τιποτα μεχρι 1500 (δηλαδη εκεινη οχι εγω)
Άσ'το καλύτερα..Πάρε ακουστικά για αρχή και βάλε πλώρη για καμμιά γκαρσονιέρα να πηγαίνεις να ακούς τη μουσική σου από τίποτα θηρία που θα επιλέξεις εσύ σύμφωνα με τις ανάγκες σου!
![]()
...........Add to cart!!!!! 2 for stereo
Χαλάει το θέμα πάλι, αλλά τεσπά, μετά θα ρυθμίσετε την τάση κατά το κάτωθι:Δηλαδη να "χωσω" τον αδελφο μου που εχει καποια εμπειρια με κολητηρια και να τους αλλαξουμε με ιδια χωρητικοτητα πυκνωτη ?Θελει και αλλες ρυθμισεις εκτος τις αλλαγες πυκνωτων?
Έλα ρε συ, κουκλιά είναι:...εγω μαζι σου !βρες μου ενα ενεργο ηχειο που να αρεσει στη γυναικα μου !!! Δεν εχω βρει τιποτα μεχρι 1500 (δηλαδη εκεινη οχι εγω)
και μετά:...εγω μαζι σου !βρες μου ενα ενεργο ηχειο που να αρεσει στη γυναικα μου !!! Δεν εχω βρει τιποτα μεχρι 1500 (δηλαδη εκεινη οχι εγω)
υπαρχει καμμια λογικη στσι 150 αποχρωσεις του κραγιον...ετσι στα δυσκολα την κανετε ολοι σας ...κακουργοι !![]()
Σωστόοοοοος ... ή χώσε άλλο ένα χιλιάρικο για σατισφάκτιο γκαραντί:υπαρχει καμμια λογικη στσι 150 αποχρωσεις του κραγιον
η' στα 200 βερνικια νυχιων με τα οποια ασχολουνται οι καλες μας ?
ή με τσι τσαντες απου ταιριαζουνε λεει στο ταγερ ...
δηλαδη εσυ εισαι ωραιος και τσι λες να βγειτε για ποτο
κι ενω σε παιρνει ο υπνος στο καναμπέ μετ' απο καμμια ωρα,
εκεινη ακομη διαλεγει αποχρωση στα νυχια τω ποδιω τση ....
ετανα τα μηχανακια απου εχωμε κι ακουει ο καθεις τη μουσικη του
τω γυναικω ΔΕΝ τως αρεσουνε !
οϊ μονο τα μηχανακια
μα και απου ακουμε μουσικη σε μια καρεκλα αμοναχοι τως εφαινεται παραξενο -
και μονο οσες εχουνε κοπελια το αποδεχουνται -
σου λεει να και το κοπελι παιζει αμοναχο στο δωματιο του με τσι φανταστικους του φιλους ...
δεν υπαρχει μηχανημα να τως αρεσει
παρε οποιο αρεσει εσενα
χωνεψε τη γκρινια
απεκρουσε τη παντοφλα
καλη τυχη !
![]()