ΙNTEL CORE 2 DUO ΠΩΣ ?

Reaction score
8
Ρε παιδια μια ερωτηση σχετικα με τους νεους επεξεργαστες της intel .

Θελω να παρω εναν τετοιο επεξεργαστη , το προβλημα τωρα , μητρικη να το υποστιρηζει βρηκα αλλα μονο να γινει αναβαθμιση (asus P5B DELUXE WIFI - AP edition ) .

Υπαρχει μητρικη να παρω χωρις να χρειαζεται αναβαθμιση ?

Απο το καταστημα που πηγα να παρω την Αsus μου ειπαν οτι για να κανω αναβαθμιση για να τρεξει τον 2duo , πρεπει πρωτα να βαλω καποιον επεξεργαστη που να τον υποστιριζει η μητρικη και κατοπιν να βαλω τον 2 duo .

Υσχιει κατι τετοιο ? Δηλαδη μπορω να βαλω τον 2 duo και να κανω την αναβαθμιση ?Θα τον τρεξει ?

Reaction score
8
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Κουφο μου ακουγεται....
Παντως στο PLAISIO εχει συμβατα mobo και -φυσικα- δε λεει οτι πρεπει να κανεις αναβαθμιση. Στα συμβατα εχει και αυτο που λες...
Γιωργο μου δεν ηθελα να το πω αλλα εκει μου ειπαν οτι πρεπει να βαλω καποιον επεξεργαστη (πλην του 2duo) για να κανω την αναβαθμιση και μετα να βαλω τον 2duo.

Ενταξει τα παιδια μπορει να μην ηξεραν καλα .

Ευχαριστω παιδες . :wink:

Reaction score
14
το πλαίσιο εχει ενα καλό κιτ αναβάθμισης με 299.

512 μνημη, Asus mobo, & Core 2 Duo 1.88mhz

Aξίζει.

Εγώ έκανα την κακή αναβάθμιση με το ακριβό ASUS P5N32 SLI SE DELUXE, 2xDDR2 512mb στα 800mhz, κάρτα γραφικών albatron 9700 256Mb, και Core 2 Duo στα 2.13Mhz και νέο 320 δισκο Western digital SATA-II. Συνολο αναβάθμισης 800 ευρώ.

Αποτέλεσμα?

Τις ταχύτητες που εχω δεν τις είχα καν φανταστεί.

Είναι η μέρα με την νύχτα, και δεν είναι ότι το μασινάκι ειναι παρθένο ακόμα, γιατί πρόλαβα και το εχω γεμίσει. Μετρημένοι χρόνοι rendering, και φυσικά ταχύτητα επεξεργασίας HD υλικού είναι εξωπραγματικές.

Τώρα αν αξίζει τα 800 ευρώ της αναβάθμισης? ΝΑΙ!!!! 10000%

Reaction score
8
unforgiven said:
(CPU που δεν φαίνεται αγοράζουμε. Προβολέα που φαίνεται δεν τολμάμε! :lol: :lol:)
Κρυβε λογια :lol: :lol: :lol: :lol:
Θα τον παρω και αυτον ................................

οταν βγει καποιος αξιοπρεπες ...............τσεπης.

Reaction score
14
finder said:
Γιαννη μηπως εννοεις 7900 ?

Τα pm σου τα βλεπεις ? :lol: :lol:
Ναι μωρε 7900 σιγά την διαφορά...χεχε!!!! ελειπα ώξω (στην ξενιτιά) και αυτό που με ρώτησες δεν θα μπορούσα να το ξέρω. Θα το τσεκάρω σήμερα το βράδυ και αν πάιζει θα σου πώ

Reaction score
14
Κώστας Κόγιας said:
dream_GR said:
Τις ταχύτητες που εχω δεν τις είχα καν φανταστεί.
Γιάννη με τί έτρεχες πριν;
Ημουν με P4 3.2 Extreme Edition,

Κώστα να σου είμαι ειλικρινής απο τον απλό P4 3.2 που είχα με τον νέο τότε Extreme Edition που έβαλα δεν είχα δει καμμιά "τρελή" διαφορά. Εντάξει πήγαινε αρκετά καλά, σταθερό και δυνατό αλλά οχι κάτι που να δκαιολογεί την διπλή τιμή προσέσορα τότε.

Με τον Core 2 Duo τα πράγματα είναι ... σε άλλο επίπεδο...!

Με το Vegas Video 7, το rendering βελτιώθηκε απίστευτα σε αρχεία m2t (high def) απο την sony HC3. Θα σας βάλω ενα μικρό τεστακι, χρόνους κλπ κλπ..

Reaction score
3
Dream_GR, περιμένουμε και κανά δείγμα από την HC3. Να ελπίζουμε ότι θα δούμε τους εαυτούς μας το Σάββατο στο γνωστό μας χώρο;

Reaction score
14
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:
Dream_GR, περιμένουμε και κανά δείγμα από την HC3. Να ελπίζουμε ότι θα δούμε τους εαυτούς μας το Σάββατο στο γνωστό μας χώρο;
Κώστα, θα ερθω σίγουρα, θα φέρω και δείγματα... τώρα αν θα παίξουν είναι... άλλο θέμα... (αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι ... θά φροντίσει ο καφάτος να παίξουν... ξέρω που σου λέω...!!!)!!

Reaction score
14
Εγώ εννοώ αν θα τραβήξεις για να δούμε ζωντανή εικόνα από την κάμερα.
σε σκοτεινά η εικόνα δεν εχει πολλά να μας δώσει... οπότε θα δείτε άλλο υλικό

Reaction score
3
Σίγουρα το σκοτάδι δεν αφήνει την ποιότητα του HD να αποδώσει. Αλλά πρέπει να αποθανατίσουμε και κάποια παρουσίαση, όχι μόνο με φωτογραφίες αλλά και με βίντεο.
Τι AVSite είμαστε αν τραβάμε μόνο φωτό;
Θα τράβαγα εγώ, αλλά αναγκαστικά σε 576, αφού δεν έχω σε HD.

minas

Πισιά
Reaction score
4.437
Re: ΙNTEL CORE 2 DUO ΠΩΣ ?

Σίγουρα το σκοτάδι δεν αφήνει την ποιότητα του HD να αποδώσει. Αλλά πρέπει να αποθανατίσουμε και κάποια παρουσίαση, όχι μόνο με φωτογραφίες αλλά και με βίντεο.
Αν ήμουν ο Ντόχερτυ, θα έλεγα: απαθανατίσουμε
Αλλά αφού δεν είμαι, απλά χαμογελάω :wink: :mrgreen:

Edit: dream απο που πηρες τα εξαρτήματά σου?

Reaction score
298
:lol:
Για authoritative απαντήσεις σε δύσκολα τεχνικά θέματα πάμε στο Πλαίσιο Κηφισιάς και ζητάμε τον κ. Παπουτσά 8)

Reaction score
14
minas said:
Αν ήμουν ο Ντόχερτυ, θα έλεγα: απαθανατίσουμε
Αλλά αφού δεν είμαι, απλά χαμογελάω :wink: :mrgreen:

Edit: dream απο που πηρες τα εξαρτήματά σου?
τελικά τελικά ο rdoherty μας έκανε όλους και να σκεπτόμαστε λίγο παραπάνω πρίν πιάσουμε το πληκτρολόγιο, και να προσέχουμε και λίγο παραπάνω το πώς γράφουμε. Αν μη τι άλλο, και λίγη ορθογραφία, ή έστω λίγη προσοχή στην ορθο-γραφία μας μόνο καλό μας κάνει.

Minas, τα πήρα όλα απο το πλάισιο αφού στο eshop που ναι μεν βρήκα θεωρητικά αυτά που ήθελα, πρακτικά όμως ουτε στόκ είχαν και δεν μπορούσαν να μου βρούν συμβατότητες. Ενώ στο eshop γουστάρω να ψωνίζω, πήγα με μοντέλα και κωδικούς και δεν είχαν τίποτα. Επίσης μερικές 775 μητρικές που εχουν σε ετοιμα μηχανήματα δεν τις πουλάνε μόνες.

Το ΠΛΑΙΣΙΟ κηφισιάς τα είχε όλα και σε καλές τιμές. Κουμπώσαν όλα με την πρώτη και δουλευουν σωστά και απροβλημάτιστα. Σημ: το σύστημα το εχω φορτώσει με ότι ειχα και πρίν, απλά οι διαφορές είναι χοντροιδέστατες με το παλιό μου PC.

Στο Vegas Video 7.0 rendering απλού mpeg απο avi sd, με αρκετά εφφέ, και αρκετές αλλαγές στο ορίτζιναλ, Μου το "παράγει" σχεδόν σε realtime. 1 Λεπτό απαιτείται για το κάθε λεπτό ταινίας. δεν θυμάμαι πόσο έκανε παλαιότερα αλλά αν και δεν κάπνιζω, πολλές φορές απο τα νέυρα μου θα το ξεκινούσα, τόσο περίμενα!!!!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.661
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale