ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.351
Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

Άργησες, αλλά δήλωσες παρών! :116:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

βρήκε ευκαιρία ο ΒΟΥΤ και εκφράστηκε :137:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.155

Καλα τραγουδα εσυ...........με τον δικο σου τον σκοπο.

Γιατι πας στα ακρα βρε Κωστα?

Δεν ειπαμε να δωσεις ενα φορτηγο χρηματα για καλωδια,εννοω να δαπανησεις ενα λογικο ποσο για να μην ακους με καλωδια του σωρου.

Κακο καλωδιο υπαρχει οταν ειναι του σωρου.

Οταν το καλωδιο εχει καποιες ρημαδες προδιαγραφες τοτε φευγει απο το ''χυμα'' και γινετε χρησιμο καλωδιο,σε λογικο παντα κοστος.

Αλλα μην υποστηριξεις οτι τα καλωδια δεν εχουν ακουστικες διαφορες!!

Τελος παντων Κωστη ας μην ανοιξουμε τετοια κουβεντα τωρα........οι μερες αυτες ειναι πονηρες.......
Καλά! Τί με λες τώρα; Αυτά είναι μ'σές δ'λειές. Ή έχεις καλό καλώδιο, ή δεν έχεις! Και τα καλά καλώδια ρεύματος ξεκινάνε από 1000 ευρώ. Για high end πάμε από 2500 ευρώ και πάνω, ατερμάτιστο, χώρια τα βύζματα. Άντε τώρα!...

Reaction score
460

Καλά! Τί με λες τώρα; Αυτά είναι μ'σές δ'λειές. Ή έχεις καλό καλώδιο, ή δεν έχεις! Και τα καλά καλώδια ρεύματος ξεκινάνε από 1000 ευρώ. Για high end πάμε από 2500 ευρώ και πάνω, ατερμάτιστο, χώρια τα βύζματα. Άντε τώρα!...
Ελπιζω να ομιλης για μισομετρο αλλιως εχεις χασει τευχη απο την προοδο των τιμων :142:

Reaction score
1.685

Και τα καλά καλώδια ρεύματος ξεκινάνε από 1000 ευρώ. Για high end πάμε από 2500 ευρώ και πάνω, ατερμάτιστο, χώρια τα βύζματα. Άντε τώρα!...
Ξερεις πολυ καλα Κωστα οτι δεν ειναι ετσι.
Θα συμφωνησω ομως οτι ειναι και ετσι.

Reaction score
460

Ξερεις πολυ καλα Κωστα οτι δεν ειναι ετσι.
Θα συμφωνησω ομως οτι ειναι και ετσι.
Πλακα κανει βρε Κωστα ο συνονοματος σου δεν το καταλαβες μπρε???

I

iason

Guest

Αγαπητοί φίλοι το ότι τα καλώδια κάνουν κάτι χρήσιμο σέ ένα σύστημα δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας (ούτε ο φίλος μας ο Κόγιας τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα από τα αρθρα πού γράφει χωρίς να τον γνωρίζω)πάρόλα αυτά διαφορές υπάρχουν και το γνωρίζουμε όλοι μας .
Ενας οικονομικός τρόπος για να εχεις σχετικά καλά καλώδια ρεύματος παίρνεις ένα κοινό 3χ1mm
η 3χ1,5mm το τυλίγεις πολύ ωραία με αλουμινόφιλο αλουμινοταινεία ,τού βάζεις και μία κάλτσα από έξω και το κάνεις hi end,σε αποτέλεσμα έχεις ποιάσει το (καλό καλώδιο )κατά 60 με 70 τοις 100.
Εγώ έχω σαν κεντρικό καλώδιο Nordost magus τη παλιά σειρά πολύπριζο etp-60 furutech και από εκει για ενισχυτή και σιντι πάλι Nordost.Eχω όμως άλλες 2 συσκευ'ες tuner ,tape και πειραματίζομαι με τα καλώδια ρεύματος όπως προανέφερα.
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί άμα χρησιμοποιήσω καλ΄διο 3χ2,5 ο ήχος μου χαλάει;
Χάνει σε λεπτομέρεια και σε υψηλές συχνότητες.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

αυτο το 30 % που <χανεις>
χανουν και κατασκευαστες,
αυτο το 30% που αν ακουσεις κατι, που πραγματοποιει οσα υποσχεται (που ελεγε η διαφημηση)
θα σε κανει να αλλαξεις γνωμη για πολλα..............

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μπορειτε να μου πειτε, εσεις οι...καλωδιαρχες, τι διαφορες εχει το ΙΔΙΟ καλωδιο που ο ενας το δινει 125€ και ο αλλος 59€;

Reaction score
3.093

Μήπως να πάρεις ένα 3 Χ 2,5 από Κωνσταντακάτο με 10 € ?????????????????????????????????????????
+1000

Reaction score
2.054

Πάρε το Kimber 14, το ότι το βάζει ο EMM LABS μαζί με τα DAC του δεν νομίζω ότι το κάνει για πλάκα ή για λόγους Marketing.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Μπορειτε να μου πειτε, εσεις οι...καλωδιαρχες, τι διαφορες εχει το ΙΔΙΟ καλωδιο που ο ενας το δινει 125€ και ο αλλος 59€;

αυτο το κρινεις εσυ......
μετα απο ακροαση..........
και οχι μονο αυτο, καθε αυτο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Πάρε το Kimber 14, το ότι το βάζει ο EMM LABS μαζί με τα DAC του δεν νομίζω ότι το κάνει για πλάκα ή για λόγους Marketing.

2012
η εποχη του pvc , και της νοοτροπιας του τοτε, καιρος να περασει
οταν περασει θα μιλησουμε και για αλλα πραματα.......

I

iason

Guest

Δηλαδή τεφλόν και πάσης ελλάδος !

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

αερας

I

iason

Guest

Αέρας απλός η κοπανιστός;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

o αερας ειναι το καλυτερο διηλεκτρικο
αλλα η συνταγη δεν εχει μονο διηλεκτρικο
εχει και μεταλα που κανουν το χαλκο και το ασημι να δειχνουν πλεον εποχης σπηλαιου
και αλλα <μυστικα> , ωστε να στοιχηματιζεις για το ποσο καλα μπορει να παιξει το καλωδιο σου...............

I

iason

Guest

Μπορεί να γνωρίζεις περισότερα ,να διαβάζεις περισότερα σημασία έχει ότι άν έχεις προσωπικές γνώσεις προσπάθησε να τις κάνεις πράξη.
Εκεί είναι και η μαγκιά του παίχτη,και μετά θά δείς η μάλον θά ακούσεις την διαφορά με αυτούς τών σπηλαίων πού απλά χρησιμοποιούν το ξεπερασμένο ποιά ασήμι η άντε και κανένα κράμα ασημι με χαλκό κτλπ.
Εγώ προσωπικά δεν έχω γνώσεις ηλεκτρονικού αλλά παρ'ολα αυτά πειραματίζομαι με καλώδια πού κάνω μόνος μου χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά και μπορώ να τα συγκρίνω με τα έτοιμα (τού εμπορίου φθηνά και ακριβά)
Πάντως πολές φορές όπως ότι γιαλίζει δεν είναι χρυσός έτσι και με τα καλώδια ότι είναι κλεισμένα σε μιά κάλτσα με όμορφο σχέδιο φιδιού και με όνομα βαρβάτο στήν ούγια δέν σημαίνει ότι είναι και υλικά ποιότητας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.149
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound