ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

oχι βεβαια, για χρονια ελεγα σε καμποσους αντιπροσωπους οτι σημασια δεν εχει τι βαζεις μεσα
αλλα πως παιζει.
(μου κατηγορουσαν τοτε την αγαπημενη μου εταιρια οτι ειχε belden )
αλλα <μαγικα> πλεγμενο
Πλεον ομως εχουμε 2012 , και οποιος δεν ειναι αυτο ξερω αυτο εμπιστευομαι
δοκιμαζει και αλλα υλικα,
αυτη την στιγμη η κορυφη (μαλλον ) ειναι το βολφραμιο..........
κανει τα ασημακια , να χλομιαζουν, απλα αν θες αγοραζεις απο κινα ( εκει βρηκα ευκαιρο)..........

I

iason

Guest
Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

Αν γνωρίζεις διεύθυνση και εάν μπορούμε να παραγγείλουμε μόνο αγωγούς (aders)και όχι καλώδιο τελειωμένο τότε θά ήμουν υπόχρεως άν μου εγραφες τήν διεύθυνση.
Φιλικά Ιάσων.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

μπορεις , αλλα δεν εχω κρατησει τις διευθυνσεις
αλλα στο ebay θα βρεις , πιθανο

Reaction score
28
Re: Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗ

έχω ένα καλώδιο ρεύματος από pc ...λέω να το τυλίξω με αλουμινόχαρτο και ακολούθως με υφασμάτινη μονωτική ταινία ....λέτε να έχω αποτέλεσμα ...?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

γιατι πραμα ? να μην κρυωσει ?
:143:
οσο το πνιγεις τοσο χανεις.......
ιν δι αδερ χεντ, δεν χανεις τιποτα με μια δοκιμη

Reaction score
28
Re: Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗ

λοιπόν φίλοι ....δεν βαρέθηκα και το έκανα ...τύλιξα ένα καλώδιο ρεύματος από pc ( η διαφορά του ότι έχει και τρίτο αγωγό γείωσης ...που δεν χρησιμοποιήθηκε βέβαια ) με αλουμινόχαρτο και στην συνέχεια με μονωτική ταινία 3μ ασημένια με βάση μάλλον κάποιας μορφής υφασμάτινη....το οποίο χρησιμοποίησα ως τροφοδοσία στον yamaha as2000 ...αποτέλεσμα ..αυξήθηκε κατά τι η στερεοφωνική εικόνα, μεγάλωσε ελαφρώς ο ήχος σαν να καθάρησε λίγο το κενό μεταξύ των οργάνων ...έως εδώ τα θετικά .....όμως έμπασε αρκετό <γρέζι> και σκληράδα στα πρίμα ......σε σημείο ώστε να χαρακτηρισθεί άκυρη η προσπάθεια μου .....όμως σαν αποτέλεσμα είχε να αντιληφθώ και να πεισθώ ότι όντως υπάρχουν γενικώς διαφορές στα καλώδια ...θετικές η αρνητικές .....

και τώρα στο ψητό ...έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλώδιο .....για περαιτέρω πιθανή βελτίωση στον yamaha ...με τιμή έως 100-150 ευρώ .....

Reaction score
140

ULTRALINK ACPC MkII
48 ευρω το μέτρο , θα έλεγα ακόμη και αν φτάνει το λιγότερο μήκος να είναι 2 μέτρα
θες και βύσματα κανα 30αρι ακόμα ( shcuko και iec )

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ

λοιπόν φίλοι ....δεν βαρέθηκα και το έκανα ...τύλιξα ένα καλώδιο ρεύματος από pc ( η διαφορά του ότι έχει και τρίτο αγωγό γείωσης ...που δεν χρησιμοποιήθηκε βέβαια ) με αλουμινόχαρτο και στην συνέχεια με μονωτική ταινία 3μ ασημένια με βάση μάλλον κάποιας μορφής υφασμάτινη....το οποίο χρησιμοποίησα ως τροφοδοσία στον yamaha as2000 ...αποτέλεσμα ..αυξήθηκε κατά τι η στερεοφωνική εικόνα, μεγάλωσε ελαφρώς ο ήχος σαν να καθάρησε λίγο το κενό μεταξύ των οργάνων ...έως εδώ τα θετικά .....όμως έμπασε αρκετό <γρέζι> και σκληράδα στα πρίμα ......σε σημείο ώστε να χαρακτηρισθεί άκυρη η προσπάθεια μου .....όμως σαν αποτέλεσμα είχε να αντιληφθώ και να πεισθώ ότι όντως υπάρχουν γενικώς διαφορές στα καλώδια ...θετικές η αρνητικές .....

και τώρα στο ψητό ...έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλώδιο .....για περαιτέρω πιθανή βελτίωση στον yamaha ...με τιμή έως 100-150 ευρώ .....

καψε το 100 ωρες , αν δεις αν μαλακωσει, και βγες και γραψει αν αλλαξε συμπεριφορα.......

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.975
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ

λοιπόν φίλοι ....δεν βαρέθηκα και το έκανα ...τύλιξα ένα καλώδιο ρεύματος από pc ( η διαφορά του ότι έχει και τρίτο αγωγό γείωσης ...που δεν χρησιμοποιήθηκε βέβαια ) με αλουμινόχαρτο...
...και το έβαλα στο φούρνο με πατάτες. Λουκούμι έγινε.

και τώρα στο ψητό ... .....
Άμα σου λέω...:143:

Reaction score
5.722
το θεμα ειναι εαν πιστευεις στα ματζουνια η οχι .
ολα τα καλωδια τα θεωρω εγω ματζουνια μαζι με πολυμπριζα ,φιλτρα , isolator κλπ.
εγω πιστευω σε αυτα .
και αν ειναι καποιοι που δεν πιστευουν , δικαιωμα τους .
το θεμα ειναι εαν εισαι ανοιχτομυαλος να δεχτεις την διαφορα η οχι !
η χειροτερη περιπτωση ειναι οταν λες σε καποιον να κανουμε μια δοκιμη και αρνειται και δεν θελει καν να δοκιμασει αν ακουει διαφορα η οχι.
οσοι ειναι λοιπον ανοιχτομυαλοι και θελουν , μπορουμε να κανουμε ενα απλο πειραμα στο συστημα μου μιας και ειναι πολυ ευκολο και το μονο που κανω ειναι να κλεισω ενα διακοπτη .
να δουμε εαν ακουει καποιος την διαφορα η οχι .
τοσο απλα .
δεν λεω εαν θα ειναι καλυτερο η χειροτερο απλα εαν υπαρχει διαφορα !
διοτι το σωστο με το λαθος ειναι καθαρα υποκειμενικο στο πως του αρεσει να ακουει κανεις .
οσοι λοιπον ενδιαφερονται παρακαλω να μου στειλουν μονο πμ για να το κανονισουμε ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

μακη οπως εχω ξαναπει
ενα καλωδιο (φτηνο ακριβο) (οπως θες πες το) (ενα ultralink ας πουμε )
κανει μια διαφορουλα ακουστη, 2% ας πουμε (λιγο λεω -γυρω στο 5% θεωρω)
και αν αλλαξεις 3 καλωδια ρευματος (πηγη av τελικο)
(ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ και ΜΟΝΟ)
η διαφορα θα ειναι 6% (μινιμουμ) , ποσα λεφτα πρεπει να δωσεις για να παρεις τοση διαφορα στο συστημα σου ?
δεν υπαρχει
πηγη
av
τελικος
με 300 ευρω..........
Τοσο απλα, δοκιμαζουμε κρινουμε και αποφασιζουμε, αν αποριπτουμε χωρις ακροαση , γιατι ετσι νομιζουμε
καλο θα ειναι να βαζουμε κανα στοιχηματακι, ωστε μετα να μην μας προσπερνα η ασχετοσυνη και επιπολαιοτητα μας
εμεις τα ξερουμε και ετσι ειναι.................

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

μεγάλη συζήτηση ανοίξαμε πάλι... είναι και χρονιάρες μέρες...
Ας αρχίσουμε από τα βασικά, ένας αγωγός μεταφοράς έχει κάποια χαρακτηριστικά, αντίσταση, χωρητικότητα, αυτεπαγωγή κ.τ.λ. φυσικά κάθε μεταβολή ενός χαρακτηριστικού επηρεάζει την συμπεριφορά του.
με το στρώσιμο ποια από τα παραπάνω χαρακτηριστικά αλλάζει;
τα ηλεκτρόνια με το χρόνο μαθαίνουν να αποφεύγουν τις συγκρούσεις με τους πυρήνες;:137:
μετρήσεις με όργανα έχουμε;
ή μόνο το αυτί είναι το τελικό κριτήριο;

Άντε και καλή χρονιά...... :619:

Reaction score
5.722
εγω παντως δεν μιλησα για στρωσιμο ...
για δοκιμη ειπα γιωργο .
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ !
η δοκιμη ισχυει και για σενα εαν καταδεχεσαι να μπεις στην διαδικασια ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

οπως τοπες, μεγαλη κουβεντα ανοιξες
μετρησεις δεν υπαρχουν πριν , ουτε μετα (πιθανο)
βεβαια ,
αν σε βαλω να ακουσεις (και ακουσεις διαφορες)
θα μεινεις στις μετρησεις ή στο τι ακουσες ?
θα επιλεξεις να αγορασεις καλωδιο γιατι ακουσες διαφορες ?
ή θα μεινεις στα πινακακια που δεν υπαρχουν
Το τι μπορει να κανει ενα καλωδιο, αν ηταν τοσο απλα να εκτιμηθει -κατασκευαστει
οι κατασκευαστες δεν θα τολμουσαν να ζητησουν τοσα λεφτα
γιατι θα ηξεραν οτι με το 1/10 θα το φτιαχναμε μονοι μας
και ο πηχης της αποδοσης ανεβαινει συνεχως.....για οσους ασχολουνται εμπρακτα , και εχι θεωριτικα.
Οσο για τα χαρακτηριστικα, πιστευω να φανταζεσαι οτι ενα και μονο χαρακτηριστικο δεν ειναι ικανο να σηκωσει κυπελακι
ειτε αυτο ειναι
αντισταση
διηλεκτρικο
θωρακιση
υλικο αγωγων......
Οταν κοιτας την κορυφη να μην ειναι του δεντρου , να ειναι του βουνου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

μακη δωστο το ultralink να το βαλει σε ενα pc
και μετα να μας δικαιολογησει με οποιο τροπο θελει
(πινακακια περικαλω και θεωριες σχετικοτητας δεκτες)
γιατι κανει λιγοτερο θορυβο η σκληρος οταν το Pc μπουταρει....
αντε να δουμε................

Reaction score
5.722
δεν εχω ultralink argi .
το ματζουνι που εβαλα σε εσενα να ακουσεις με το on /off θα βαλω σε οποιον μπει στον πειρασμο να ερθει .
οσο για το bet (εαν μπει η οχι ) τοτε ειναι που δεν προκειται οχι να ερθει ,ουτε πμ δεν θα λαβω !:135::143::605:

Reaction score
15.548

μεγάλη συζήτηση ανοίξαμε πάλι... είναι και χρονιάρες μέρες...
Ας αρχίσουμε από τα βασικά, ένας αγωγός μεταφοράς έχει κάποια χαρακτηριστικά, αντίσταση, χωρητικότητα, αυτεπαγωγή κ.τ.λ. φυσικά κάθε μεταβολή ενός χαρακτηριστικού επηρεάζει την συμπεριφορά του.
με το στρώσιμο ποια από τα παραπάνω χαρακτηριστικά αλλάζει;
τα ηλεκτρόνια με το χρόνο μαθαίνουν να αποφεύγουν τις συγκρούσεις με τους πυρήνες;:137:
μετρήσεις με όργανα έχουμε;
ή μόνο το αυτί είναι το τελικό κριτήριο;

Άντε και καλή χρονιά...... :619:
καλη χρονια τρελο αγορι.......:619:

......μπορουσες να πεις .....

αν θετε κατι συγκεκριμενο παρτε ενα EQ ωστε να μην τραβιεστε με τα κα@λωδια...:142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

μακη....
το καθε eq δεν δεχεται καλωδιο ?
ερε γλεντια.......

Reaction score
15.548

πετατε τα λεφτα σας στα καλωδια....

δουλεια κανει ενα eq αν θετε κατι συγκεκριμενο....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

καθεις με τα κουσουρια του
αλλος σε yουζα και αλλος σε τσιπουρες.
Για τον καθε ασχετο τωρα
ενα eq μπορει να δωσει ενα συχνοτικο πουσαρισμα στους 150 κυκλους (ας πουμε)
αν αυτους τους 150 κυκλους τους εχεις τι θα σου δωσει ?
Κατι ακομα , αν στους 150 εχεις μια κουρτινα το eq τι ρολο βαραει ? του λιφτ της κουρτινας ?
Ακομα , αν πουσαρεις συχντοτητες , ευκολα μενεις με την μοναδα στο χερι......
το γιατι το εξηγει ο κυριακακης , ............

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.149
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound