ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ

Reaction score
0
Απάντηση: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ

Λόγω του ότι θέλω να συντονίσω το νέο πιάτο μου και να τοποθετήσω και μοτέρ, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας παιδιά σχετικά με τις εταιρείες εντός λεκανοπεδίου Αττικής που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν... Εγώ μένω στην Ανθούσα

Κλασσικά η πιο οικονομική και η πιο αξιόπιστη... (δεν ξέρω αν συνδυάζεται)...

Τέλοσπάντων, τα φώτα σας...
Πριν 4-5 χρονια μου εκανε την εγκατασταση ενα καταστημα απο Αγ.Παρασκευη PALMOS SAT ,πολυ καλη δουλεια ,εβαλα ενα κινητο 1,40 με ποζισιονερ ,ενα σταθερο 1,10 για Astra-Hotbird ,kai ena 80αρι σταθερο στον Hispasat ,πολυ καλος επαγγελματιας ,ακριβης στο ραντεβου του και το ξαναλεω πολυ καλη και νοικοκυρεμενη δουλεια

Reaction score
1
Κοντά σου είναι το Digital World (Πικέρμι),... μου έχουν κάνει την εγκατάσταση με κινητό πιάτο Gibertini 1.05 (για τις προσωπικές μου λήψεις) και με τορροειδές Τ90 με 4Lnb (για το υπόλοιπο σπίτι σε διάφορα σημεία).
Άψογη δουλειά, πολύ συνεπείς, και συνεχόμενη υποστήριξη! :615:

Reaction score
32
Ενας πολύ καλός τεχνίτης σε θέματα :

- Κεραίες Δορυφορικές, Επίγειες, Κεντρικές, ατομικές
- Εγκαταστάσεις Δορυφορικής, Συναγερμών
- Επισκευές TV, DVD, Cd player κλπ.

Το μαγαζί του ειναι στην περιοχή Πατησιών, αλλά πάει σε όλη την Αττική για εγκαταστάσεις.

Τηλεφωνήστε τον Λάμπρο Λιότσο (2102026346, 6943079192)

Reaction score
0

Επικοινώνησα τελικά παιδιά με ένα κατάστημα, για λόγους ευνόητους δεν το αναφέρω και πριν ακόμη γίνει η εγκατάσταση μου εξέφρασαν "θέματα" που υπάρχουν με τον εξοπλισμό μου...
Εγώ έχω έναν αποκωδικοποιητή τύπου dreambox-500s και ο μάστορας μου λέει (από την πρώτη συνάντηση που είχαμε) ότι πολύ δύσκολα το dreambox που έχω θα ελέγξει το moter μου... Θελω παρακαλώ να μου το επιβεβαιώσετε ή όχι αυτό...
Εχω συγκεκριμένο budget και έχω αγοράσει ήδη 2 αποκωδικοποιητές (HUMAX IR-FOX ο πρώτος-dreambox 500-s ο δεύτερος) και μου φαίνεται τρελό έξοδο να αγοράσω TECHNOMATE (170 EUR) όπως μου προτείνει... Ανεβαίνει κατά πολύ το κόστος εγκατάστασης...
Δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ ή για να το αποφύγω ή για να καταφύγω σε άλλο τεχνικό με ίσως περισσότερες γνώσεις.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Επικοινώνησα τελικά παιδιά με ένα κατάστημα, για λόγους ευνόητους δεν το αναφέρω και πριν ακόμη γίνει η εγκατάσταση μου εξέφρασαν "θέματα" που υπάρχουν με τον εξοπλισμό μου...
Εγώ έχω έναν αποκωδικοποιητή τύπου dreambox-500s και ο μάστορας μου λέει (από την πρώτη συνάντηση που είχαμε) ότι πολύ δύσκολα το dreambox που έχω θα ελέγξει το moter μου... Θελω παρακαλώ να μου το επιβεβαιώσετε ή όχι αυτό...
Εχω συγκεκριμένο budget και έχω αγοράσει ήδη 2 αποκωδικοποιητές (HUMAX IR-FOX ο πρώτος-dreambox 500-s ο δεύτερος) και μου φαίνεται τρελό έξοδο να αγοράσω TECHNOMATE (170 EUR) όπως μου προτείνει... Ανεβαίνει κατά πολύ το κόστος εγκατάστασης...
Δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ ή για να το αποφύγω ή για να καταφύγω σε άλλο τεχνικό με ίσως περισσότερες γνώσεις.
Στο νεο τευχος του Hitech εχει πληρη οδηγο ρυθμισης δορυφορικου πιατου για τον Dream 800, και νομιζω οτι λιγες διαφορες εχει με τον 500, οποτε κατι θα μαθεις!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Είναι όμως για moter?
Ε φυσικα αλλιως δεν θα σου το εγραφα! Αλλα γιατι δεν μπαινεις και σε αναλογα sites;

Reaction score
114

Oι Dreambox εχουν προβλημα με την κινηση του μοτερ.
Εγω εχω χρησιμοποιησει και original αλλα και μη, 500, με τα ιδια προβληματα.
Και με usals και με Diseqc 1.2
Κανεις δεν εχει ξεκαθαρισει τι ακριβως ευθυνεται γι αυτο.
Βεβαια δεν μπορουμε να παραβλεψουμε οτι και καποιοι δεν εχουν προβληματα, οπως λενε.
Κατα τη γνωμη μου ομως, τα ποσοστα δεν ειναι με το μερος σου.

Reaction score
0

Βασικά δεν εχω καταλάβει ακόμη εάν έχω σταθερό πιάτο τι ακριβώς χάνω....
Το πρόβλημα είναι ότι μπήκα στον κόπο και αγόρασα το μοτέρ πριν καλά-καλά ξεκινήσω να κάνω την εγκατάσταση....
Εάν π.χ. πιάνω μόνο ASTRA-HOTBIRD δεν είμαι καλυμμένος όσον αφορά τα ελεύθερα κανάλια?
Τόσο καλά κανάλια έχουν οι άλλοι δορυφόροι που θα χάνω?
Βασικά, μόνο για αθλητικά (ποδόσφαιρο, μπάσκετ) ενδιαφέρομαι...

Reaction score
385

@zeovani
το μοτεράκι με τον 500άρη το ξεχνάς (μπορεί να σου το κινήσει αλλά για λίγο).
Στον 800άρη no problem!
Από τους dm μάλλον ο 500άρης έχει μόνο πρόβλημα από όσο ξέρω λόγω μη επαρκούς τροφοδοτικού!
Kαρατσεκαρισμένο στην πράξη !

Reaction score
0

Τι μου προτείνεις να αγοράσω από αποκωδικοποιητές κάτω από 100 ευρώ συμβατούς με μοτέρ δηλαδή?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μια χαρα εισαι με Χοτ και Αστρα, βαλε ενα διπλο LNB ή και τριπλό για τις 16'' και μην ασχολεισαι.

Reaction score
0

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss