ΚΑΤΟΧΟΣ CAMBRIDGE AUDIO- azur 840C

Reaction score
283
Γεια σας,απο σημερα ειμαι κατοχος του cd player αυτου και αρχισα το στρωσιμο.Επισης θα ηθελα την γνωμη αυτων που εχουν στην κατοχη τους το μηχανημα αυτο,θα ηθελα σχολια,οπως για το πως ακουγοταν στην αρχη και ποιες αλλαγες παρουσιασε κατα το τελικο του στρωσιμο επειδη ειναι χρονοβορο κοντα στις 200 ωρες αν και πιστευω οτι οι 100 ειναι αρκετες,για να βγαλω συμπερασματα,ευχαριστω:107:

Reaction score
685
Απάντηση: ΚΑΤΟΧΟΣ CAMBRIDGE AUDIO- azur 840C

ποιες ειναι οι πρωτες εντυπωσεις?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Τι ακριβως στρωνεις?Μηπως υπερβαλλουμε λιγακι με το στρωσιμο?Αμα ενα ηλεκτρονικο κυκλωμα θελει 200 ωρες στρωσιμο στις ποσες ωρες ειναι για πεταμα η ρεκτιφιε:613:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Τα παλια αυτοκινητα θελανε στρωσιμο για να λειανθουν τα μεταλλα που τριβοντουσαν μεταξυ τους.Και αλλαγη λαδιων να φυγουν τα γρεζια.Στο Lazer τι θα αλαξουμε?

Reaction score
283

αρκετα αναλυτικο θα ελεγα αλλα ειμαι σε μια φαση που εχω αλλα ξει λαμπες στον υβριδικο ενισχυτη μου και θελω καμια 60αρια ωρες να πιασουν τα μεγιστα οποτε ειμαι λιγο μπερδεμενος αυτη την στιγμη.

Reaction score
283

Τα παλια αυτοκινητα θελανε στρωσιμο για να λειανθουν τα μεταλλα που τριβοντουσαν μεταξυ τους.Και αλλαγη λαδιων να φυγουν τα γρεζια.Στο Lazer τι θα αλαξουμε?
Η εκφραση στρωσιμο σε ενοχλησε, τι εννοεις,ναι θελει 200 ωρες γιατι εχει ηλεκτρονικα κυκλωματα και οχι μονο λειζερ.

Reaction score
283

Ξερεις ημουν αναμεσα σε αυτο και το ΥΑΜΑΗΑ 2000 και πηρα αυτο, το ΥΑΜΑΗΑ δεν το ακουσα γιατι οταν ζητησα ακροαση στο Νακα,γιατι εκει το ειχε δεν μου επετρεψε να φερω ενα παλιο player που ειχα να το συγκρινω.Ενω με το cambridge καταφερα και το εκανα,και αυτο που ακουσα το ειχε βγαλει απο το κουτι εκεινη την στιγμη και κρινοντας απο αυτα που ακουγα στο διαδυκτιο οτι θελει πολλες ωρες για να αποδωσει τα μεγιστα το πηρα,εκτος αυτου ρολο επαιξε το τσιπακι της αναγραμ q5 και το οτι το scad δεν με ενδιεφερε πολυ λογο το οτι εχω 8 τετοια cd οποτε πιο πολυ σαν player το ηθελα και κατεληξα εκει.Εσυ πρεπει να το εχεις ε;αν ναι πες μου περισσοτερα.

Reaction score
4.417

Ενταξει ρε φιλε, δεν ειναι και ηχειο να θελει τοσες ωρες. Πιστευω οτι καμμια εικοσαρια ωρες ειναι μια χαρα. Απο κει περα πιο πολυ θα συνηθιζεις τον ηχο του παρα θ ακους καποια διαφορα.

Παντως καλοριζικο και καλοακουστο. Πιστευω οτι το μηχανημα ειναι μια χαρα και δεν θα το μετανιωσεις. Φυσικα και το Yamaha ειναι υπερανω κριτικης αλλα ο Νακκας ειναι γενικα λιγο εως πολυ δυσκολος στο να παει καποιος με δικο του μηχανημα και ν ακουσει κατι που τ αρεσει. Ετσι κατα την γνωμη μου πολυ καλα εκανες. Τωρα μην το λυπασαι καθολου και μπουμπουνισε το!!

Αντε με το καλο οταν οι λαμπες σου ζεσταθουν περισσοτερο :142: και ερθουν εκει που θες να μας γραψεις καποια περισσοτερα πραγματα. Αληθεια απο ηχεια τι εχεις?

Reaction score
685

Ξερεις ημουν αναμεσα σε αυτο και το ΥΑΜΑΗΑ 2000 και πηρα αυτο, το ΥΑΜΑΗΑ δεν το ακουσα γιατι οταν ζητησα ακροαση στο Νακα,γιατι εκει το ειχε δεν μου επετρεψε να φερω ενα παλιο player που ειχα να το συγκρινω.Ενω με το cambridge καταφερα και το εκανα,και αυτο που ακουσα το ειχε βγαλει απο το κουτι εκεινη την στιγμη και κρινοντας απο αυτα που ακουγα στο διαδυκτιο οτι θελει πολλες ωρες για να αποδωσει τα μεγιστα το πηρα,εκτος αυτου ρολο επαιξε το τσιπακι της αναγραμ q5 και το οτι το scad δεν με ενδιεφερε πολυ λογο το οτι εχω 8 τετοια cd οποτε πιο πολυ σαν player το ηθελα και κατεληξα εκει.Εσυ πρεπει να το εχεις ε;αν ναι πες μου περισσοτερα.
δεν το εχω δυστυχως. Αυτο που μπορω να σου πω με σιγουρια οτι μηχανημα με τετοιες τεχνικες προδιαγραφες το πληρωνες απο 5 χιλιαδες και πανω πριν απο το 840C

Reaction score
3

Τι ακριβως στρωνεις?Μηπως υπερβαλλουμε λιγακι με το στρωσιμο?Αμα ενα ηλεκτρονικο κυκλωμα θελει 200 ωρες στρωσιμο στις ποσες ωρες ειναι για πεταμα η ρεκτιφιε:613:
Σε αυτές τις περιπτώσεις τα αυτιά σου στρώνεις.
Τώρα πέρα από την πλάκα,το έχω και είναι
εξαιρετικό,και έχει δίκιο ο φίλος gpol που λέει
ότι κινείται σε πολύ υψηλότερη κατηγορία.
Σημειώστε ότι κυρίως το χρησιμοποιώ σαν dac
με το laptop και δεν έχει καμία σχέση με μηχανήματα τύπου vdac-dacmagic-benchmark
ή οτιδήποτε άλλο σύγχρονο dac μέχρι 2000 ευρώ.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.027

...
Φυσικά,αφού το DAC του είναι ...ασύγχρονο:142:
Από κει και πέρα,δεν είναι απαραίτητο να (ερ)εθιζόμαστε με τις ιστορίες στρωσίματος που ακολουθούν τα διάφορα upsamplers και μη...

Reaction score
283

Παιδια σας ευχαριστω για τις αποψεις σας,για το θεμα του στρωσιματος εχω διαβασει σε ξενα σαιτ και αναφερονται πολυ σε αυτο το θεμα,οτι μετα απο πολλες ωρες ακουγεται διαφορετικα,γιατι και εγω ειχα την αποψη οτι τα cd αντε καμια 50 ωρες το πολυ να θελουν να δωσουν το μεγιστο,και απορησα λιγο αλλα ποτε δεν ξερεις καμια φορα.

Reaction score
283

Ενταξει ρε φιλε, δεν ειναι και ηχειο να θελει τοσες ωρες. Πιστευω οτι καμμια εικοσαρια ωρες ειναι μια χαρα. Απο κει περα πιο πολυ θα συνηθιζεις τον ηχο του παρα θ ακους καποια διαφορα.

Παντως καλοριζικο και καλοακουστο. Πιστευω οτι το μηχανημα ειναι μια χαρα και δεν θα το μετανιωσεις. Φυσικα και το Yamaha ειναι υπερανω κριτικης αλλα ο Νακκας ειναι γενικα λιγο εως πολυ δυσκολος στο να παει καποιος με δικο του μηχανημα και ν ακουσει κατι που τ αρεσει. Ετσι κατα την γνωμη μου πολυ καλα εκανες. Τωρα μην το λυπασαι καθολου και μπουμπουνισε το!!

Αντε με το καλο οταν οι λαμπες σου ζεσταθουν περισσοτερο :142: και ερθουν εκει που θες να μας γραψεις καποια περισσοτερα πραγματα. Αληθεια απο ηχεια τι εχεις?
εχω τα chario τον pegasus

Reaction score
0

με το laptop και δεν έχει καμία σχέση με μηχανήματα τύπου vdac-dacmagic-benchmark
Πως ακουγεται ως Dac και τι σύνδεση χρησιμοποιείς με το laptop?
Επίσης το έχεις συγκρίνει με τα εν λόγω Dac?

Reaction score
81

Πολυ καλο μηχανακι!Καλοακουστο!!Πιστευω θα τα παει μια χαρα σαν ταιριασμα με τους πηγασους.

Reaction score
283

Φιλε μου θα ηθελα οδηγιες για συνδεση σε λαπτοπ μια και οι οδηγιες ειναι στα αγγλικα δεν καταλαβαινω τα παντα,κατεβαζω πολλα αρχεια φλακ και ακουω με foobar me codecs wasampi ενσωματωμενους,ευχαριστω.

Reaction score
283

παιδια δεν εχω κανει ακομη τιποτα πανω σε αυτο το θεμα θα το τρεξω και θα επανερθω,βεβαια θελω και βοηθεια απο εσας οπως αναφερα παραπανω,ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: ΚΑΤΟΧΟΣ CAMBRIDGE AUDIO- azur 840C

παιδια δεν εχω κανει ακομη τιποτα πανω σε αυτο το θεμα θα το τρεξω και θα επανερθω,βεβαια θελω και βοηθεια απο εσας οπως αναφερα παραπανω,ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.
θα ηθελα συγκριση μεταξυ yamaha 2000 -cambridge 840 azur
μη λαμβανωντας υπ'οψιν την υπαρξη dac, μονον σαν αποδοση πλευερ .!

Reaction score
283
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΤΟΧΟΣ CAMBRIDGE AUDIO- azur 840C

θα ηθελα συγκριση μεταξυ yamaha 2000 -cambridge 840 azur
μη λαμβανωντας υπ'οψιν την υπαρξη dac, μονον σαν αποδοση πλευερ .!
Eυχαριστως αμα το εχεις να το φερεις να το βαλουμε διπλα στο δικο μου εχω και εγω περιεργεια.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.027

Γιά τη δεδομένη σύγκριση μεταξύ των συγκεκριμένων δύο ως ολοκληρωμένων αναπαραγωγέων,θα ήταν πιό ωφέλιμο το αναλογικό σήμα από το καθένα να λαμβάνεται από τις αντίστοιχες ισορροπημένες εξόδους τους καταλήγοντας επίσης σε fully balanced ενισχυτικά κυκλώματα,λαμβάνοντας υπόψη επίσης τις διαφορές στο ύψος της τάσης εξόδου γιά εξισορρόπηση της έντασης αναπαραγωγής του συστήματος σε κάθε περίπτωση...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.519
Members
38.568
Νεότερο μέλος
KRMA90