ΚΑΤΟΧΟΣ CAMBRIDGE AUDIO- azur 840C

Reaction score
11
Απάντηση: ΚΑΤΟΧΟΣ CAMBRIDGE AUDIO- azur 840C

Φυσικά,αφού το DAC του είναι ...ασύγχρονο:142:
Από κει και πέρα,δεν είναι απαραίτητο να (ερ)εθιζόμαστε με τις ιστορίες στρωσίματος που ακολουθούν τα διάφορα upsamplers και μη...
E, χμ, γκουχ! γκουχ! Καλά βιντεάκι δεν έχει;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.027

Reaction score
11
Απάντηση: Sample Rate Conversion...

Η σύλληψη ενός αστείου είναι σπουδαίο γεγονός...Όταν το αστείο συλλαμβάνει εσένα,τί είναι;
Έχω ένα εικονογραφημένο λινκάκι...Σου κάνει;:126:
http://www.theaudiocritic.com/back_issues/The_Audio_Critic_21_r.pdf
Τι παράξενο! Στο link αυτό, και σαν uncoventional hifi, έχει την φωτό των NHT, (now hear this), ηχείων ενός παράτολμου και ιδιόρρυθμου Αμερικανού κατασκευαστή που πρώτος αποτόλμησε τα πλαϊνά γούφερ και πολλά άλλα! (Τελικά χρεοκόπησε και αγοράστηκε από άλλη εταιρεία). Να το εξώφυλλο του διαφημιστικού εντύπου που πήρα όταν πήγα πριν 5 χρόνια να τα ακούσω σε μια έκθεση που τα είχαν τοποθετημένα όπως τους .... θερμοσυσσωρευτές! (Κολλητά στους πλαϊνούς τοίχους). Όλα έδειχναν πως τους ήταν πολύ ενοχλητικά και προσπαθούσαν να τα ξεφορτωθούν.

Τώρα φίλε Βhutia που έχω συλληφθεί υπό του αστείου, :142:, τι μέλει γεννέσθαι;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.027
Απάντηση: Sample Rate Conversion...

...Τώρα φίλε Βhutia που έχω συλληφθεί υπό του αστείου, :142:, τι μέλει γεννέσθαι;
Το καλό με τ'αστεία είναι ότι μπορεί να σε συλλαμβάνουν αλλά δε σε φυλακίζουν,οπότε μπορείς να ξεφύγεις όποτε θες από αυτά...:612:

Reaction score
3

Φιλε μου θα ηθελα οδηγιες για συνδεση σε λαπτοπ μια και οι οδηγιες ειναι στα αγγλικα δεν καταλαβαινω τα παντα,κατεβαζω πολλα αρχεια φλακ και ακουω με foobar me codecs wasampi ενσωματωμενους,ευχαριστω.

USB έξοδος απο laptop-MUSILAND- με ψηφιακό rca στο in CAMBRINDGE 840.

Reaction score
283

Kimber Hero
καλησπερα το παραπανω καλωδιο πως ακουγεται τι του προσθετει; γιατι οπως ακουγεται το player ειναι λιγο λεπτος ο ηχος του και του λειπει λιγο βαθος, εχω σκεφτει να δοκιμασω καποια καλωδια απλα περιμενω να δουλεψει λιγο δεν εχει κλεισει 40 ωρες οπως και οι λαμπες στην προενισχυση θελουν καμια 20 ωρες τουλαχιστον οποτε μην βγαλω απο τωρα συμπερασματα,εσυ τι λες;και κατι αλλο η οπτικη ινα του λαπτοπ αν συνδεθει με το player κανει την ιδια δουλεια με το τον ανταπτορα που εχεις βαλει η το καινουργιο που βγηκε το m2tech hi face;ευχαριστω.

Reaction score
685

καλησπερα το παραπανω καλωδιο πως ακουγεται τι του προσθετει; γιατι οπως ακουγεται το player ειναι λιγο λεπτος ο ηχος του και του λειπει λιγο βαθος, εχω σκεφτει να δοκιμασω καποια καλωδια απλα περιμενω να δουλεψει λιγο δεν εχει κλεισει 40 ωρες οπως και οι λαμπες στην προενισχυση θελουν καμια 20 ωρες τουλαχιστον οποτε μην βγαλω απο τωρα συμπερασματα,εσυ τι λες;και κατι αλλο η οπτικη ινα του λαπτοπ αν συνδεθει με το player κανει την ιδια δουλεια με το τον ανταπτορα που εχεις βαλει η το καινουργιο που βγηκε το m2tech hi face;ευχαριστω.
καταρχην το player δεν εχει τετοια κουσουρια που του αποδιδεις. Αυτα προφανως προερχονται απο τους ενισχυτες σου....

επισης στη θεση σου θα δοκιμαζα να συνδεσω το laptop με την οπτικη του αρκει να μπορεις να βρεις μια καλης ποιοτητας ΓΥΑΛΙΝΗ ( και οχι η συνηθης πλαστικη που ειναι χαλια). Τσεκαρε αυτες εδω που τις χρησιμοποιω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...

http://www.hificables.co.uk/11809/Wireworld-Supernova-6-Glass-Optical-.html

αγορασα χτες και το Hiface σε BNC για να το συγκρινω με την οπτικη να δουμε πιο εχει καλυτερο ηχο. Θα κανω εκτενεις δοκιμες και θα γραψω τα συμπερασματα μου συντομα...

Reaction score
3

Το Hero είναι ένα καλό και τίμιο καλώδιο που ούτε
προσθέτει,ούτε αφαιρεί τίποτα(μην ψάχνεσαι με καλώδια ,για να διορθώσεις προβλήματα που είναι
αλλού).Το 840 είναι ισορροποιημένο και οι χαρακτηρισμοί λεπτός-γεμάτος,βαθύς-ρηχός,ψηλός-κοντός, είναι καθαρά υποκειμενικοί.Το λεπτό,το
δικό σου ,εγώ μπορεί να το πω λεπτομέρεια,και το γεμάτο,το δικό μου,να το πεις έλειψη λεπτομέρειας,
μπουμπούνισμα,φούσκωμα και ότι άλλο θέλεις(άκρη
δεν βγάζεις με αυτά).
Και στις δυο περιπτώσεις στέλνεις ψηφιακό σήμα
στο 840,απλώς όταν χρησιμοποιήσεις USB παρακάμπτεις εντελώς την εσωτερική κάρτα ήχου.
Την ίδια δουλειά κάνει και το m2tech(είναι νεώτερο
και ακριβότερο).

Reaction score
283

Το Hero είναι ένα καλό και τίμιο καλώδιο που ούτε
προσθέτει,ούτε αφαιρεί τίποτα(μην ψάχνεσαι με καλώδια ,για να διορθώσεις προβλήματα που είναι
αλλού).Το 840 είναι ισορροποιημένο και οι χαρακτηρισμοί λεπτός-γεμάτος,βαθύς-ρηχός,ψηλός-κοντός, είναι καθαρά υποκειμενικοί.Το λεπτό,το
δικό σου ,εγώ μπορεί να το πω λεπτομέρεια,και το γεμάτο,το δικό μου,να το πεις έλειψη λεπτομέρειας,
μπουμπούνισμα,φούσκωμα και ότι άλλο θέλεις(άκρη
δεν βγάζεις με αυτά).
Και στις δυο περιπτώσεις στέλνεις ψηφιακό σήμα
στο 840,απλώς όταν χρησιμοποιήσεις USB παρακάμπτεις εντελώς την εσωτερική κάρτα ήχου.
Την ίδια δουλειά κάνει και το m2tech(είναι νεώτερο
και ακριβότερο).
Σιγουρα πρεπει να συνηθησω το ακουσμα γιατι πριν ακουγα γεματα χωρις αναλυση οσο αφορα τα καλωδια σιγουρα παιζουν ρολο,οταν το ακουσα στο μαγαζι με ενα της ιδιας εταιριας και μετα εβαλα το δικο μου πανω ειδα οτι το δικο μου ηταν λιγο πιο στεγνο και λεπτο στο ακουσμα,αρα το καλωδιο που εχω ενα της sonik link και αρκετα παλιο και σχετικα φθηνο σε δραχμες τοτε 25000 νομιζω οτι ευθυνεται γιατι ο ενισχυτης ειναι υβριδικος και εiναι πολυ γλυκος και ατμοσφαιρικος για να ριξω εκει το βαρος,συμφωνω με τα λεγομενα σου οσο αφορα τον χαρακτηρα του player.

Reaction score
283

καταρχην το player δεν εχει τετοια κουσουρια που του αποδιδεις. Αυτα προφανως προερχονται απο τους ενισχυτες σου....

επισης στη θεση σου θα δοκιμαζα να συνδεσω το laptop με την οπτικη του αρκει να μπορεις να βρεις μια καλης ποιοτητας ΓΥΑΛΙΝΗ ( και οχι η συνηθης πλαστικη που ειναι χαλια). Τσεκαρε αυτες εδω που τις χρησιμοποιω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...

http://www.hificables.co.uk/11809/Wireworld-Supernova-6-Glass-Optical-.html

αγορασα χτες και το Hiface σε BNC για να το συγκρινω με την οπτικη να δουμε πιο εχει καλυτερο ηχο. Θα κανω εκτενεις δοκιμες και θα γραψω τα συμπερασματα μου συντομα...
Πολυ ωραια περιμενω με αγωνια γιατι το εχω βαλει στο ματι αλλα 100 αυτο και αλλα ποσα για coaxial δυσκολα τα πραγματα συν οτι θελω να δοκιμασω και καποια interconect γιατι οπως εγραψα παραπανω ισως και το δικο μου καλωδιο ειναι λιγο για το player αυτο η δεν ταιριαζει τοσο,αυτο θα το ψαξω αργοτερα.

Reaction score
2

Στο site της η Cambridge Audio έχει πολλά reviews τρίτων που λένε πως η απόδοση του 840C βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με αρκετά ακριβότερα players που έχουν 4 και 5 φορές την τιμή του. Φυσικά, όλοι οι κατασκευαστές έχουν reviews με καλά λόγια στις σελίδες των προϊόντων τους, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση τα άρθρα ήταν πραγματικά πολλά και τονιζόταν αρκετές φορές η πολύ καλή απόδοση του 840C σε σχέση με ακριβότερα συστήματα.

Δε λέω ότι σώνει και ντε αποδίδει σαν CD player πχ. των €5000 επειδή το λένε 10 reviews, αλλά έστω θεωρώντας πως είναι ένα τα CD players που πρέπει να κοιτάξει κανείς σε αυτή την κατηγορία τιμής (~€1000), ποια άλλα θεωρείτε εφάμιλλα σε απόδοση και θα τα βάζατε στη λίστα ακρόασης ενός υποψήφιου αγοραστή; [εγώ είμαι αυτός :119:]

Reaction score
11

...ποια άλλα θεωρείτε εφάμιλλα σε απόδοση και θα τα βάζατε στη λίστα ακρόασης ενός υποψήφιου αγοραστή; [εγώ είμαι αυτός :119:]

Aυτό...

....cd & sacd best ever!!! (xa 5400 es).

Reaction score
685

Στο site της η Cambridge Audio έχει πολλά reviews τρίτων που λένε πως η απόδοση του 840C βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με αρκετά ακριβότερα players που έχουν 4 και 5 φορές την τιμή του. Φυσικά, όλοι οι κατασκευαστές έχουν reviews με καλά λόγια στις σελίδες των προϊόντων τους, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση τα άρθρα ήταν πραγματικά πολλά και τονιζόταν αρκετές φορές η πολύ καλή απόδοση του 840C σε σχέση με ακριβότερα συστήματα.

Δε λέω ότι σώνει και ντε αποδίδει σαν CD player πχ. των €5000 επειδή το λένε 10 reviews, αλλά έστω θεωρώντας πως είναι ένα τα CD players που πρέπει να κοιτάξει κανείς σε αυτή την κατηγορία τιμής (~€1000), ποια άλλα θεωρείτε εφάμιλλα σε απόδοση και θα τα βάζατε στη λίστα ακρόασης ενός υποψήφιου αγοραστή; [εγώ είμαι αυτός :119:]
κανενα αλλο. σαν ολοκληρωμενο player δεν εχει ανταγωνισμο στα λεφτα του.

Αν θες κατι οπωσδηποτε να ακουσεις και κατι αλλο σε normal τιμες κοιτα τα cd player της Holfi και της Carat

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.519
Members
38.568
Νεότερο μέλος
KRMA90