ΚΑΤΟΧΟΣ CAMBRIDGE AUDIO- azur 840C

D

deleted user 10898

Guest
το πλεονεκτημα του hiface ειναι το ρολογακι του που αντικαθιστα το ρολοι του υπολογιστη και χρονιζει αυτο τα δεδομενα με μεγαλη ακριβεια.
το πλεονεκτημα αυτο μικραινει σημαντικα οταν χρησιμοποιεις εξωτερικο upsampler που για να κανει το upsampling εχει ρολοι δικο του και επαναχρονιζει κλπ κλπ
οποτε αυτο που ακους απο την οπτικη σαν πλεονεκτημα ειναι η απομονωση του θορυβου του υπολογιστη.

Reaction score
685
Απάντηση: Re: ΚΑΤΟΧΟΣ CAMBRIDGE AUDIO- azur 840C

το πλεονεκτημα του hiface ειναι το ρολογακι του που αντικαθιστα το ρολοι του υπολογιστη και χρονιζει αυτο τα δεδομενα με μεγαλη ακριβεια.
το πλεονεκτημα αυτο μικραινει σημαντικα οταν χρησιμοποιεις εξωτερικο upsampler που για να κανει το upsampling εχει ρολοι δικο του και επαναχρονιζει κλπ κλπ
οποτε αυτο που ακους απο την οπτικη σαν πλεονεκτημα ειναι η απομονωση του θορυβου του υπολογιστη.
ξαναλεω ηταν και τα δυο καλωδια πανω οποτε δεν υπηρχε απομονωση απο το θορυβο...

D

deleted user 10898

Guest
ολα αυτα τα Interface (hiface,belcanto,artlegato κλπκλπ) εχουν βγει για να βελτιωσουν τα εγγενη προβληματα των S/PDIF και των απαραδεκτων οπτικων εξοδων των υπολογιστων. εαν εσυ ακους καλυτερα απο την οπτικη του μακ, προσπαθησε να βρεις τι εχεις κανει λαθος και δεν παιζει καλα το hiface.

Reaction score
685

ολα αυτα τα Interface (hiface,belcanto,artlegato κλπκλπ) εχουν βγει για να βελτιωσουν τα εγγενη προβληματα των S/PDIF και των απαραδεκτων οπτικων εξοδων των υπολογιστων. εαν εσυ ακους καλυτερα απο την οπτικη του μακ, προσπαθησε να βρεις τι εχεις κανει λαθος και δεν παιζει καλα το hiface.
κοιτα επειδη ακουω πολλες ιστοριες για τις "απαραδεκτες" οπτικες εξοδους των υπολογιστων ψαξε βρες πληροφοριες για το software Sonoma της Emm Labs και πως ακριβως συνδεεται με τα Mac η τα PC o αντιστοιχος κονβερτορας στο στουντιο (μιλαμε για επαγγελματικο συστημα software/hardware των $20000). Δηλαδη αυτοι ειναι βλακες και χρησιμοποιουν γυαλινες οπτικες για να συνδεσουν τον υπολογιστη με το υπερ dac τουςκαι εμεις ειμαστε οι εξυπνοι και πρεπει να παιζουμε με USB?

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: ΚΑΤΟΧΟΣ CAMBRIDGE AUDIO- azur 840C

κοιτα επειδη ακουω πολλες ιστοριες για τις "απαραδεκτες" οπτικες εξοδους των υπολογιστων ψαξε βρες πληροφοριες για το software Sonoma της Emm Labs και πως ακριβως συνδεεται με τα Mac η τα PC o αντιστοιχος κονβερτορας στο στουντιο (μιλαμε για επαγγελματικο συστημα software/hardware των $20000). Δηλαδη αυτοι ειναι βλακες και χρησιμοποιουν γυαλινες οπτικες για να συνδεσουν τον υπολογιστη με το υπερ dac τουςκαι εμεις ειμαστε οι εξυπνοι και πρεπει να παιζουμε με USB?
διαβασε λοιπον τι εχουν κανει στο παραπανω συστημα για να καταλαβεις γιατι η οπτικη εξοδος σε ενα μακ ειναι για πεταμα απο αποψη χρονισμου και διαμαντι απο αποψη απομωνοσης.
ακομα και στο dac2 εχουν το κυκλωμα MFAST, οπου επαναχρονιζουν τα δεδομενα τα οποια συλλεγουν σε ενα εξυπνο buffer.
δεν αμφισβητω οτι παιζει καλα στο συστημα σου η οπτικη.
σκεψου ομως, γιατι μονο στο δικο σου?
ετσι θα καταλαβεις οτι οοοολοι οι αλλοι που τοσο καιρο θα μπορουσαν απλως να συνδεσουν την οπτικη του μακ απευθειας στο dac τους και δεν το κανουν δεεεν ειναι χαζοι...
αρα, παιζει καλα σε εσενα, μην παροτρυνεις ομως και οοολους τους αλλους γιατι εχω φαει αρκετο χρονο μεχρι νακαταλαβω τι τελικα εφταιγε με την ρημαδα την οπτικη...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.304
αυτο το θεμα που συζητατε εχει μεγαλο ενδιαφερον..
Σημερα φθανει η γυαλινη οπτικη μου Wireworld Supernova 6.
Aλλα δεν εχω το αλλο το μπαρμπουτσαλακι το HiFace να κανω την κοντρα αλλα θα χει ενδιαφερον.
Φιλε gPol δοκιμασες στο συστημα σου και τα δυο κ τελικα εισαι υπερ της γυαλινης?
Φιλε vet εφθασε το interface για να κανεις τις δοκιμες σου? που κατεληξες?

D

deleted user 10898

Guest
γιαννη περιμενε το σκ..
την οπτικη του ιμακ μου την εχω δοκιμασει και μαλιστα και με benchmark.
o συνδυασμος εμενε πισω απο ενα μετριο τρανσπορτ οπως το wadia itransport/ipod.

Reaction score
685

γιαννη περιμενε το σκ..
την οπτικη του ιμακ μου την εχω δοκιμασει και μαλιστα και με benchmark.
o συνδυασμος εμενε πισω απο ενα μετριο τρανσπορτ οπως το wadia itransport/ipod.
να σε ρωτησω με τι οπτικη εκανες τη δοκιμη σου?

εγω οταν χρησιμοποιησα οπτικη επωνυμη αλλα πλαστικη το αποτελεσμα ηταν χαλια μαυρα. Οταν αντικατεστησα την πλαστικη οπτικη με γυαλινη υπηρξε απογειωση και το καλυτερο αποτελεσμα το ελαβα οταν ξεφορτωθηκα το πλαστικο κονβερτορακι απο toslink σε mini din χρησιμοποιωντας την οπτικη της Wireword...

Reaction score
685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΑΤΟΧΟΣ CAMBRIDGE AUDIO- azur 840C

ετσι θα καταλαβεις οτι οοοολοι οι αλλοι που τοσο καιρο θα μπορουσαν απλως να συνδεσουν την οπτικη του μακ απευθειας στο dac τους και δεν το κανουν δεεεν ειναι χαζοι...
αρα, παιζει καλα σε εσενα, μην παροτρυνεις ομως και οοολους τους αλλους γιατι εχω φαει αρκετο χρονο μεχρι νακαταλαβω τι τελικα εφταιγε με την ρημαδα την οπτικη...
δεν ειναι κανενας χαζος απλως εγω εχω στα χερια μου μια γυαλινη οπτικη καταλληλα τερματισμενη (mini din στην πλευρα του υπολογιστη και toslink απο την πλευρα του dac) καθως και το Hiface με bnc τερματισμο. Για αυτο και μπορω να μιλαω για αυτα που ακουσα...

Και δεν παροτρυνω κανενα να κανει τιποτα λεω απλα αυτα που ακουω...

Reaction score
685

αυτο το θεμα που συζητατε εχει μεγαλο ενδιαφερον..
Σημερα φθανει η γυαλινη οπτικη μου Wireworld Supernova 6.
Aλλα δεν εχω το αλλο το μπαρμπουτσαλακι το HiFace να κανω την κοντρα αλλα θα χει ενδιαφερον.
Φιλε gPol δοκιμασες στο συστημα σου και τα δυο κ τελικα εισαι υπερ της γυαλινης?
Φιλε vet εφθασε το interface για να κανεις τις δοκιμες σου? που κατεληξες?
ειμαι υπερ της γυαλινης μεχρι να δοκιμασω ενα bnc καλωδιο καλυτερο απο αυτο που εχω στα χερια μου...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.304

ειμαι υπερ της γυαλινης μεχρι να δοκιμασω ενα bnc καλωδιο καλυτερο απο αυτο που εχω στα χερια μου...
Γιωργο απο στιγμη σε στιγμη παραλαμβανω τη Wireworld.
Aπογευμα με βραδακι επονται δοκιμες κ πιστευω θα χουμε μεγαλη βελτιωση.
Αλλα και αυτο το ρημαδακι το HiFace καλο μου ακουγεται...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Γιώργο, σου εξήγησε άριστα ο vet τι παίζει.
Bγάλε το reclocker/upsampler και κάνε το ίδιο πείραμα κατευθείαν από το Mac στο DAC.

Για το τι κάνουν στα studio, ποιοί τα κάνουν και πώς τα κάνουν, άσε γιατί είναι μεγάλη κουβέντα...

ξαναλεω ηταν και τα δυο καλωδια πανω οποτε δεν υπηρχε απομονωση απο το θορυβο...
Αυτό δε λέει κάτι. Μπορεί να υπάρχει κάποιο ρελέ στην είσοδο και να βγαίνει εκτός το BNC όταν ακούς από την οπτική ή χίλια δύο άλλα.
Επίσης σε κάθε περίπτωση επηρεάζεται άμεσα η απόδοση του M2Tech από την ποιότητα του ρεύματος που το τροφοδοτεί (το ίδιο συμβαίνει και με την οπτική αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό - άσε που ούτως ή άλλως το jitter από τις δύο μετατροπές είναι αυξημένο).

Reaction score
685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΑΤΟΧΟΣ CAMBRIDGE AUDIO- azur 840C

Γιώργο, σου εξήγησε άριστα ο vet τι παίζει.
Bγάλε το reclocker/upsampler και κάνε το ίδιο πείραμα κατευθείαν από το Mac στο DAC.

Για το τι κάνουν στα studio, ποιοί τα κάνουν και πώς τα κάνουν, άσε γιατί είναι μεγάλη κουβέντα...

Αυτό δε λέει κάτι. Μπορεί να υπάρχει κάποιο ρελέ στην είσοδο και να βγαίνει εκτός το BNC όταν ακούς από την οπτική ή χίλια δύο άλλα.
Επίσης σε κάθε περίπτωση επηρεάζεται άμεσα η απόδοση του M2Tech από την ποιότητα του ρεύματος που το τροφοδοτεί (το ίδιο συμβαίνει και με την οπτική αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό - άσε που ούτως ή άλλως το jitter από τις δύο μετατροπές είναι αυξημένο).
δυστυχως δεν εχει οπτικη το DAC μου για αυτο δεν εχω κανει το πειραμα στο DAC κατευθειαν... θα επαναληφθει ετσι και αλλιως με αλλα μηχανηματα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.519
Members
38.568
Νεότερο μέλος
KRMA90