Και εγω φιλε μου.Τουλάχιστον εγώ, θα τελειώσω τη συζήτηση, εδώ.
Όχι, δεν νομιζω αλλα νομιζω ειπες οτι η συζητηση ελαβε τελος.Δε νομίζεις λοιπόν ότι στη περίπτωση του Καραμανλή το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" έπρεπε να έχει εφαρμογή ?[/B]
Και εγω φιλε μου.Τουλάχιστον εγώ, θα τελειώσω τη συζήτηση, εδώ.
Όχι, δεν νομιζω αλλα νομιζω ειπες οτι η συζητηση ελαβε τελος.Δε νομίζεις λοιπόν ότι στη περίπτωση του Καραμανλή το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" έπρεπε να έχει εφαρμογή ?[/B]
Τους γράφω ..............αυτούς και όλους τους πολιτικούς σου.Να μου πείτε πότε θα έχει αφιέρωμα στον Καρατζαφέρη και το Λιακόπουλο. Δε θέλω να τα χάσω.
Ακου φιλε μου. Το να κανει λαθη ενας ανθρωπος είναι στην φυση του. Αυτοι δεν εκαναν λαθη. Εφαρμοσαν αυτά που τους ελεγαν τα αφεντικα τους.Πάντως για να κανείς λαθη σημαίνει που είχες σκοπό , στόχο και θέληση για να δράσεις πολιτικά.
Μοιραία αυτο μπορει να φέρει λαθη η και σωστά αποτελέσματα.
Αυτος που δεν κανει λάθη ειναι αυτος που δεν κανει τιποτα.
Και γω προτιμώ αυτούς που έκαναν λαθη στην πολιτική τους σταδιοδρομία παρα αυτους που δεν έπραξαν τίποτα παρα ειχαν μονο ρολο εισπρακτικό και κομπάρσου τις πολιτικής
Και φυσικά αναφέρομαι στους πολιτικούς της τελευταίας δεκαπενταετίας.
Δε θα σχολιάσω καν τη γλώσσα που χρησιμοποείς, αυτό θα το αναλάβουν οι διαχειριστές της κατηγορίας.Τους γράφω ...........αυτούς και όλους τους πολιτικούς σου.
Θα έπρεπε το ίδιο να πω και για σενα διοτι εισαι πολύ ειρωνικός και δολιος μιας που με κατεταξες έμμεσα η μαλλον αμεσα στο κομμα του Καρατζαφερη το ακροδεξιο κατά την λογικη σου την αριστερη. Ντροπη σου, το λιγοτερο.
Οπως θες τα λες. Ξερεις καλα να δουλευεις την προπαγανδα. Διαφοροποιεις τις κουβεντες, βαζεις λογια δικα σου, φωτογραφιζες τα post μου και γραφεις τωρα πως δεν αναφερθηκες σε μενα. Σε ποιον αναφεροσουν λοιπον; Τι δουλεια ειχε η ακροδεξια στην συζητηση;Δε θα σχολιάσω καν τη γλώσσα που χρησιμοποείς, αυτό θα το αναλάβουν οι διαχειριστές της κατηγορίας.
Aναφέρθηκα πουθενά σε εσένα φίλε "Μακριδάκη" και δεν το κατάλαβα;
Για να το πάρουμε κι αλλιώς...Θα μου κάνεις και λογοκρισία τώρα;
Σε παρα-δίπλα thread σε πείραξε που αποδοκιμάσαμε τον HV όταν είπε ότι στεναχωρήθηκε που ο Χίτλερ δεν πρόλαβε να τελειώσει τον "αγώνα" του και σκότωσε "μόνο" 6 εκατομμύρια Εβραίους και άλλους αθώους ανθρώπους. Σε αυτό το thread δεν ανέχεσαι την απλή αναφορά στα δύο αυτά ονόματα; Δεν σε είχα κατατάξει πουθενά πολιτικά, αλλά συνδυάζοντας τις δύο εντελώς διαφορετικές αντιδράσεις σου στα δύο αυτά thread, έχω αρχίσει να σχηματίζω μία ξεκάθαρη άποψη ΚΑΙ για τις ιδέες σου ΚΑΙ για το ποιος είσαι.