ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - Η γένεση ενός ηγέτη - στον ΣΚΑΪ

Reaction score
180
Τουλάχιστον εγώ, θα τελειώσω τη συζήτηση, εδώ.
Και εγω φιλε μου.

Δε νομίζεις λοιπόν ότι στη περίπτωση του Καραμανλή το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" έπρεπε να έχει εφαρμογή ?[/B]
Όχι, δεν νομιζω αλλα νομιζω ειπες οτι η συζητηση ελαβε τελος.

Reaction score
0
Απάντηση: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - Η γένεση ενός ηγέτη - στον ΣΚΑΪ

Να μου πείτε πότε θα έχει αφιέρωμα στον Καρατζαφέρη και το Λιακόπουλο. Δε θέλω να τα χάσω.
Τους γράφω ..............αυτούς και όλους τους πολιτικούς σου.
Θα έπρεπε το ίδιο να πω και για σενα διοτι εισαι πολύ ειρωνικός και ***** μιας που με κατεταξες έμμεσα η μαλλον αμεσα στο κομμα του Καρατζαφερη το ακροδεξιο κατά την λογικη σου την αριστερη. Ντροπη σου, το λιγοτερο.

Πάντως για να κανείς λαθη σημαίνει που είχες σκοπό , στόχο και θέληση για να δράσεις πολιτικά.
Μοιραία αυτο μπορει να φέρει λαθη η και σωστά αποτελέσματα.
Αυτος που δεν κανει λάθη ειναι αυτος που δεν κανει τιποτα.
Και γω προτιμώ αυτούς που έκαναν λαθη στην πολιτική τους σταδιοδρομία παρα αυτους που δεν έπραξαν τίποτα παρα ειχαν μονο ρολο εισπρακτικό και κομπάρσου τις πολιτικής

Και φυσικά αναφέρομαι στους πολιτικούς της τελευταίας δεκαπενταετίας.
Ακου φιλε μου. Το να κανει λαθη ενας ανθρωπος είναι στην φυση του. Αυτοι δεν εκαναν λαθη. Εφαρμοσαν αυτά που τους ελεγαν τα αφεντικα τους.
Επομενως, με το να μας γραφεις για λαθη, παίζεις και εσυ το παιχνιδι τους. ΟΠΟΣΔΙΠΟΤΕ.

Σημ. Διαγράφηκε μία λέξη γιατί ήταν ιδιαίτερα προσβλητική απέναντι στο μέλος του avsite Κώστα Φ.
Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Τους γράφω ...........αυτούς και όλους τους πολιτικούς σου.
Θα έπρεπε το ίδιο να πω και για σενα διοτι εισαι πολύ ειρωνικός και δολιος μιας που με κατεταξες έμμεσα η μαλλον αμεσα στο κομμα του Καρατζαφερη το ακροδεξιο κατά την λογικη σου την αριστερη. Ντροπη σου, το λιγοτερο.
Δε θα σχολιάσω καν τη γλώσσα που χρησιμοποείς, αυτό θα το αναλάβουν οι διαχειριστές της κατηγορίας.

Aναφέρθηκα πουθενά σε εσένα φίλε "Μακριδάκη" και δεν το κατάλαβα;
Για να το πάρουμε κι αλλιώς...Θα μου κάνεις και λογοκρισία τώρα;
Σε παρα-δίπλα thread σε πείραξε που αποδοκιμάσαμε τον HV όταν είπε ότι στεναχωρήθηκε που ο Χίτλερ δεν πρόλαβε να τελειώσει τον "αγώνα" του και σκότωσε "μόνο" 6 εκατομμύρια Εβραίους και άλλους αθώους ανθρώπους. Σε αυτό το thread δεν ανέχεσαι την απλή αναφορά στα δύο αυτά ονόματα; Δεν σε είχα κατατάξει πουθενά πολιτικά, αλλά συνδυάζοντας τις δύο εντελώς διαφορετικές αντιδράσεις σου στα δύο αυτά thread, έχω αρχίσει να σχηματίζω μία ξεκάθαρη άποψη ΚΑΙ για τις ιδέες σου ΚΑΙ για το ποιος είσαι.

Reaction score
6

Χαρακτηρισμοί και ύβρεις δεν επιτρέπονται .
Παρακαλώ τηρείστε ένα αξιοπρεπή επίπεδο στον διάλογο και αποφεύγετε τους χαρακτηρισμούς.

Το μήνυμα του κ Macridakis τροποποιήθηκε καθως δεν τήρησε τους παραπάνω κανόνες.

Reaction score
0

Δε θα σχολιάσω καν τη γλώσσα που χρησιμοποείς, αυτό θα το αναλάβουν οι διαχειριστές της κατηγορίας.

Aναφέρθηκα πουθενά σε εσένα φίλε "Μακριδάκη" και δεν το κατάλαβα;
Για να το πάρουμε κι αλλιώς...Θα μου κάνεις και λογοκρισία τώρα;
Σε παρα-δίπλα thread σε πείραξε που αποδοκιμάσαμε τον HV όταν είπε ότι στεναχωρήθηκε που ο Χίτλερ δεν πρόλαβε να τελειώσει τον "αγώνα" του και σκότωσε "μόνο" 6 εκατομμύρια Εβραίους και άλλους αθώους ανθρώπους. Σε αυτό το thread δεν ανέχεσαι την απλή αναφορά στα δύο αυτά ονόματα; Δεν σε είχα κατατάξει πουθενά πολιτικά, αλλά συνδυάζοντας τις δύο εντελώς διαφορετικές αντιδράσεις σου στα δύο αυτά thread, έχω αρχίσει να σχηματίζω μία ξεκάθαρη άποψη ΚΑΙ για τις ιδέες σου ΚΑΙ για το ποιος είσαι.
Οπως θες τα λες. Ξερεις καλα να δουλευεις την προπαγανδα. Διαφοροποιεις τις κουβεντες, βαζεις λογια δικα σου, φωτογραφιζες τα post μου και γραφεις τωρα πως δεν αναφερθηκες σε μενα. Σε ποιον αναφεροσουν λοιπον; Τι δουλεια ειχε η ακροδεξια στην συζητηση;
Οταν καποιος πει προδοτες τους πολιτικους, κατατασετε αυτοματως στους Ναζι η και εγω δεν ξερω σε ποιους;
Ειπα εγω πως συμφωνω με τον hv; Μηπως εγραψα πως δεν ειναι σωστο να του την πεφτετε; Μηπως ειπα πως εχει δικαιωμα να μην πιστευει στην κλαψα των εβραιων; Εχει καθε δικαιωμα.

Reaction score
0
Αν ο Τσώρτσιλ δεν είχε γράψει "Ελλάδα" στο περιβόητο εκείνο πακέτο τσιγάρων, τότε στη Γιάλτα, ντε, και τώρα "αναρρώναμε" από κάτι σαν Βουλγαρία(!), απλούστατα θα μοιραζόμαστε όλοι τον ίδιο υπολογιστή και δεν θα χρειαζόταν να γράφουμε. Θα τα λέγαμε ζωντανά. Κι αν το σενάριο αυτό είχε "παίξει", τώρα θα συζητούσαμε για τα λάθη ή τα σωστά του αείμνηστου "εθνάρχη" Φλωράκη κι όχι του Καραμανλή.
Εν τέλει ΠΑΝΤΑ υπάρχει χειρότερο. Και δεν μετριέται πολιτικά. Μετριέται "βολευτικά"!....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik