Κάλτσα για καλώδιο.

Reaction score
957
Απάντηση: Κάλτσα για καλώδιο.

Είμαι επαρχία.

Εδω οι μόνες κάλτσες που υπάρχουν σε καταστήματα ηλεκτρονικών είναι του μάστορα και μάλιστα άπλυτες!!!!!!!!!

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Reaction score
26.247

επισης ο home entertainment system (ολο μπερδευω τον τιτλο σε αυτο το μαγαζι) στη νεα σμυρνη εισαγει tech flex

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.729

Είμαι επαρχία.

Εδω οι μόνες κάλτσες που υπάρχουν σε καταστήματα ηλεκτρονικών είναι του μάστορα και μάλιστα άπλυτες!!!!!!!!!

Ευχαριστώ για την κατανόηση.
:143::135::143::135:

Reaction score
777
και δε μου λέτε ρε τσόγλανοι.ας πούμε οτι έχω ένα 5άμετρο coaxial και θέλω να το ντύσω έτσι...για φιγούρα.

πώς το κάνω?έστω οτι έχει πάχος ας πούμε μισό εκατοστό.Πάω και αγοράζω 5 μονόμετρα του μισού εκατοστού?Και μετά?το ντύνω και περνάω τις άκρες μεσα στα βύσματα?

ψήθηκα....

Reaction score
10
Tο λινκ που έβαλα τα έχε σε κουτιά των 10 μέτρων... Κόβεις όσο θέλεις και κρατάς το υπόλοιπο για μελλοντική χρήση...:126:

Reaction score
0
Και ο Ασημακοπουλος κοβει οσο θελεις.

Να ενα ομοαξονικο με BNC

Reaction score
777
Και ο Ασημακοπουλος κοβει οσο θελεις.

Να ενα ομοαξονικο με BNC

α μπράβο.περίπου ένα τέτοιο έχω αγοράσει.αγόρασα ένα καλώδιο και δύο βύσματα.βασικά το πρόβλημα είναι(επειδή έχουμε τα ίδια βύσματα) οτι το πλαστικό γύρω απο αυτά δέν είναι και τόσο καλό με αποτέλεσμα προβλέπω να χαλάνε.βλέπω χρησιμοποίησες και ένα τρίτο πλαστικό.δηλαδή είναι το βύσμα.απ έξω έχει ένα πλαστικό καπάκι.απο μέσα έχει ένα άλλο πλαστικό το οποίο εφάπτει στην κάλτσα.αυτό πώς το ζήτησες?

Reaction score
0
Ετσι ακριβως οπως λεει και ο φιλος planitismetal.
Υπαρχει σε διαφορες διατομες και ισως και σε διαφορα χρωματα, αναλλογα το μαγαζι.
Και το ζητας ειτε θερμοσυστελομενο ειτε θερμοσυρικνωμενο.

Οσο για τα θερμοπιστολα, εγω πηρα απο το αλεξ πακ ενα με 12 ή 15 euro (δεν θυμαμαι ακριβως) και κανει τη δουλια μια χαρα. Ασε που αναβει και την ψησταρια sε χρονο dt.

Reaction score
26.247
Απάντηση: Re: Κάλτσα για καλώδιο.

. Ασε που αναβει και την ψησταρια sε χρονο dt.

ωπα?!
αυτο δεν το χω δοκιμασει

ρε τι μαθαινει κανεις

Reaction score
30.295
Απάντηση: Re: Κάλτσα για καλώδιο.

Ετσι ακριβως οπως λεει και ο φιλος planitismetal.
Υπαρχει σε διαφορες διατομες και ισως και σε διαφορα χρωματα, αναλλογα το μαγαζι.
Και το ζητας ειτε θερμοσυστελομενο ειτε θερμοσυρικνωμενο.

Οσο για τα θερμοπιστολα, εγω πηρα απο το αλεξ πακ ενα με 12 ή 15 euro (δεν θυμαμαι ακριβως) και κανει τη δουλια μια χαρα. Ασε που αναβει και την ψησταρια sε χρονο dt.[

Eίσαι ο μέγιστος ανάφτης των ψησταριών φίλε μου.
Ούτε που το είχα ποτέ σκεφτείιιι . thanks σε σένα και στην παρέα σου......

Reaction score
150
Ωρε! Έχω θερμοπίστολο και δεν το είχα δοκιμάσει! Ρε τι μαθαίνει κανείς!

Reaction score
449

Εμ δε ειστε χαιενταδες ψηστες.. Ρωτηστε δω κ το μαστορα.. Χα χα... Πλακα πλακα το θερμοσυστελομενο δε ξερω αν κανει σα καλτσα για ολοκληρο το καλωδιο. Για εξτρα μηχανικη αντοχη ειναι καλυτερα καποιο ντυμα, σα σφιχτοπλεγμενος σωληνας. Ισως με ναυλον νηματα..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.133
Members
38.659
Νεότερο μέλος
nvg