Απάντηση: Κάρτα γραφικών για το htpc μου
Υποψιν οτι δε παιζω ποτε blu-ray, δεν εχω καν cd/dvd/blu-ray drive. Oτι βλεπω ειναι απο downloads.
Eυχαριστω για το svpmrk, το κατεβαζω και θα το δοκιμασω.
Πόσα W καταναλωνει ο Ιntel ATOM? Θα μου πεις βεβαια τι να το κανεις οταν εχεις μια καρτα-θηριο...
Το αν εχει κακη ποιοτητα στα 1080 μαλλον δε με πειραζει αφου η tv μου ειναι 1024x768.
Εβαλα τα στοιχεια oπως μου ζητησατε. Υπαρχει ενδειξη damage?
Κατσε για να καταλαβω, αν δε παιζω παιχνιδια παλι χρειαζομαι μια ακριβη καρτα σαν αυτες που μου δειξες για αναπαραγωγη ταινιων?Σου έγραψα από το πρώτο μήνυμα τις κάρτες που θεωρώ ότι μπορούν να σου δώσουν πολύ καλή ποιότητα εικόνας και απροβλημάτιστη αναπαραγωγή όλων των ειδών αρχείων video HD και Bly-Ray, όλα τα άλλα είναι ημίμετρα...
Φυσικά αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η ποιότητα εικόνας πάρε όποια κάρτα θέλεις...
Αν θέλεις δοκίμασε να αναπαράγεις mkv ή Blu-Ray με MPC-HC, madVR και SVP.
Κάνε και μια μέτρηση των δυνατοτήτων του PC με το SVPmark
Υποψιν οτι δε παιζω ποτε blu-ray, δεν εχω καν cd/dvd/blu-ray drive. Oτι βλεπω ειναι απο downloads.
Eυχαριστω για το svpmrk, το κατεβαζω και θα το δοκιμασω.
To ξερω οτι εκανες χιουμορ, ωστοσο εδωσα την απαντηση για οσους δε καταλαβαν.Για τα "πράσινα εξαρτήματα" δεν κατάλαβες το πνεύμα μου και φυσικά δεν διάβασες καθόλου κάτι που έγραψα αργότερα, μια κόντρα ενός Intel ATOM και ενός Intel Core i3 στην κατανάλωση ενέργειας.
Πόσα W καταναλωνει ο Ιntel ATOM? Θα μου πεις βεβαια τι να το κανεις οταν εχεις μια καρτα-θηριο...
Φυσικα. Αφου ειναι μολις 2,33GB για πανω απο δυομιση ωρες.Το αρχείο που σου κάνει πρόβλημα είναι αρκετά περίεργο, δεν έχω δοκιμάσει παρόμοιο ποτέ, έχει πολύ χαμηλό bitrate και λογικά κακή ποιότητα.
Το αν εχει κακη ποιοτητα στα 1080 μαλλον δε με πειραζει αφου η tv μου ειναι 1024x768.
Εβαλα τα στοιχεια oπως μου ζητησατε. Υπαρχει ενδειξη damage?
Τα εξαρτηματα που ειπα τα εκαψα εγω απο κακους χειρισμους. Το θεμα ειναι αν ισχυει αυτο που ειπωθηκε, εχουν αυτοπροστασια τα συγχρονα εξαρτηματα?Όλα τα εξαρτήματα ενός υπολογιστή μπορούν να καούν, συνήθως γι΄αυτό ευθύνονται τα απαράδεκτα τροφοδοτικά του κιλού και σπάνια η αυξημένες θερμοκρασίες.