Κάρτα Euro1080 (irdeto) σε DragonCam ή T-rex !!!!

Reaction score
0
zois_gr said:
o ixos sou kani kolimata?????? giati emena simera proti fora mou kani .
telika itane texniko to provlima. ola ok tora . apolafsiiiiii.
na valo NET?????????????/ xaxaxaxaxaxaxax :D :D :D :D

Reaction score
0
παιδια αφηστε τα dragon και ολα τα κολπα.

1.βαλτε καναλι εκινησης το hd1 στο humax.
2.κλειστε το δεκτη απο πισω για δεκα sec.
3.start to humax.
4.thats it

Original hd card in irdeto blue module Rev1.0

Καλο απογευμα γιατι εχει και αγωνα.

Reaction score
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟY HD .THN ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΜΟΙΡΕΣ ΣΤΟΝ EUTELSAT ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ 23,2 ΜΟΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΟΠΤΡΟ 1,2 ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΛΗΨΗ ΣΤΙΣ 23,2.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
LINANTONIS said:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟY HD .THN ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΜΟΙΡΕΣ ΣΤΟΝ EUTELSAT ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ 23,2 ΜΟΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΟΠΤΡΟ 1,2 ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΛΗΨΗ ΣΤΙΣ 23,2.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Νομίζω πρέπει να πας στο site τους να εγγραφείς και να κάνεις ενεργοποίηση πάλι... η διαδικασία είναι εύκολη και αν έχεις την κάρτα στον αποκωδικοποιητή την ώρα που πατάς ενεργοποίηση μετά από 1-2 λεπτά θα σου ανοίξει και μετά θα παίρνει τα κλειδιά από τις 7 μοίρες...

Reaction score
6
Η κάρτα λειτουργεί κανονικά και στις 7East.... Ο Γενικός έχει βέλγικη κάρτα , και εγώ έχω 2, μια ελληνική και μια βέλγικη...
Δεν μας είπες όμως τι δέκτη έχεις?? και τι cam?
Αν έχεις τον Qualitv, τότε λυπάμαι, αλλά δεν θα μπορείς να πιάσεις το HD-1 από τις 7ανατολικά, καθώς εκπέμπει σε DVB-S2 και mpeg4/h264 , τα οποία ο qualitv δεν υποστηρίζει...
Αν έχεις τον Humax HDCI-2000 (ή τον PACE 810), δεν θα πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα, αρκεί να χρησιμοποιήσεις ένα irdeto cam (κατά προτίμηση το κόκκινο ή το νεώτερο μωβ) ή το dragon cam, "πειράζοντας" όμως το αρχείο predator όπως περιγράφω παραπάνω...
Αν πάλι δεν μπορείς, πάρε το τελευταίο predator για dragon έτοιμο για την κάρτα του euro1080 και NOVA (περιλαμβάνει τα εξής caid:
0624 0500 2600 0100 4A70 0604 0D03 1801 1762 1800 1702 0D01 0D00 0961 0D05 0D04 :
http://rapidshare.de/files/34018985/Predator350_Extended_BISS_22_09.zip.html

Τέλος, εφόσον πιάνεις το κανάλι καλά (και βλέπεις πχ το Euro1080 HD-1NL που είναι ελεύθερο χωρίς σπασίματα), βάλε την κάρτα στο dragon (το οποίο έχεις αναβαθμίσει με το παραπάνω αρχείο), συντονίσου στο κλειδωμένο Euro1080 HD-1, πήγαινε στο http://shop.euro1080.tv/card_activate.php?lang=EN και κάνε re-activate την κάρτα σου.... Μέσα σε λίγα λεπτά θα πάρει η κάρτα ξανά το σήμα ενεργοποίησης και τα νέα κλειδιά και θα ανοίξει το κανάλι.... Αυτή η διαδικασία απαιτείται να γίνει αν η κάρτα σου έχει μείνει πολύ καιρό (πάνω από μήνα) χωρίς "σήμα" από το κανάλι....

Reaction score
6
Γράφαμε ταυτόχρονα με τον Γενικό.... :lol:
Αφού έχεις κινητό πιάτο, το παραπάνω αρχείο για το dragoncam θα σου "ανοίξει" πολλούς ορίζοντες (ειδικά στις 5East, αλλά και στις 10Ε και 42Ε - διάβασε το update.txt που περιέχει και θα καταλάβεις....)

Reaction score
0
αν γινεται λυστε μου μια απορια.
επειδη θελω να παρω μια καρτουλα ωστε να εκμεταλευτω τον humax (hdci-2000) μαζι με την amoi.
ειδα σε καποιο site που πουλα τις καρτες το προγραμμα που εχουν τα καναλια. ειχε καποιες συναυλιες , ντοκυμαντερ , απο αθληματα το wtcc, ice skating κλπ.
αξιζει τα λεφτα που κανει το πακετο? και οσοι εχουν την καρτα τι απ το προγραμμα βρισκουν ενδιαφερον ?

Reaction score
6
Το πρόγραμμα του καναλιού HD-1 είναι ποικίλου ενδιαφέροντος....(http://www.hd-1.tv/default.aspx?page=/dynamic/programgrid.aspx)
Aυτή την στιγμή από τον Eutelsat W3A 7east (10880V,SR:17360, DVB-S2, 8PSK) το Euro1080 εκπέμπει 4 κανάλια:
το HD-1
το HD-1NL test
το HD-2 και HD-5 (τα κανάλια αυτά μοιράζονται την συχνότητα)
και το HD4U (με το πρόγραμμα του HD-2/5 αυτή τη στιγμή

όλα σε mpeg4/h264 DVB-S2

Η ισχύς του συγκεκριμένου πομπού πάντως είναι λίγο χαμηλή (ή μάλλον καλύτερα το SR είναι λίγο για DVB-S2), οπότε υπολόγισε ότι θα χρειαστείς 1.40χ1.20 πιάτο και καλό lnb για να πιάσεις σωστά τα κανάλια αυτά...
Μέσα στο φθινώπορο πάντως θα ξεκινήσει και το HD-3 , μια σειρά καναλιών με πολιτιστικά, μουσικά, κα. καθώς και τοπικού ενδιαφέροντος...
Τα λεφτά της (200ευρώ με διάρκεια ως το 2010 !!) πάντως η καρτούλα τα αξίζει και με το παραπάνω (και τα έβγαλε και με το παραπάνω το καλοκαίρι με το Μουντιάλ - όλους τους αγώνες τους είδα σε HD με αγγλικό ήχο....!!)

Reaction score
0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
ΔΕΚΤΗ ΕΧΩ ΤΟΝ HUMAX 2000 KAI CAM EXΩ ΤΟ ΔΡΑΚΟ.
ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΕ ΤΟ IRDETTO TO ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ.
ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΗΝΑ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Reaction score
6
LINANTONIS said:
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΤΟ CAID ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 0622, ΟΧΙ ΤΟ 0624 ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ?
Χμμ,εσύ είσαι ξεχωριστή περίπτωση.... Όσο το HD-1 από τον Eutelsat W3a ήταν σε DVB-S και το έπιανα με την Skystar2 , το 0622 υπήρχε όντως σαν ecm μέσα στο σήμα του, αν θυμάμαι όμως καλά δεν "περιείχε" data, δηλαδή εντολές προς κάρτες με CAID 0622 (εδώ βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος..!). Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει το 0622 να το προσθέσεις στο predator μαζί με το 0624, πχ. τα caids να είναι κάπως έτσι:

0100 0500 0624 0622 4A70 0D03 1801 1762 1800 1702 0D01 0D00 0604 2600 0D05 0D04

Η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικά και είναι πανεύκολη....
Πρόσεχε μόνο να μην ξεπεράσεις τα 16 caids (παρόλο που το dragon δέχεται μέχρι 32) γιατί ο Humax μπορεί να σου κάνει πρόβλημα....
Επίσης κάποια caids δεν μπορείς να τα αφαιρέσεις γιατί τα χρησιμοποιεί το emulation του dragon (πχ το 2600 για το BISS !)

Άντε επειδή είμα καλό παιδί, στο ετοίμασα εγώ.....(update 23-09)
http://rapidshare.de/files/34171420/predator351_23_09.zip.html

Reaction score
0
ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΙΤ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Reaction score
6
Επίσης αν κάνεις activate την κάρτα στο site του Euro1080, μην ξεχάσεις να βάλεις την σωτή (Ολλανδική) διεύθυνση (αλλιώς η κάρτα σου θα 'αλλάξει' χώρα, καθώς και να δηλώσεις δορυφόρο (τον Eutelsat) !!!!

Reaction score
0
deliol said:
Το πρόγραμμα του καναλιού HD-1 είναι ποικίλου ενδιαφέροντος....(http://www.hd-1.tv/default.aspx?page=/dynamic/programgrid.aspx)
Aυτή την στιγμή από τον Eutelsat W3A 7east (10880V,SR:17360, DVB-S2, 8PSK) το Euro1080 εκπέμπει 4 κανάλια:
το HD-1
το HD-1NL test
το HD-2 και HD-5 (τα κανάλια αυτά μοιράζονται την συχνότητα)
και το HD4U (με το πρόγραμμα του HD-2/5 αυτή τη στιγμή

όλα σε mpeg4/h264 DVB-S2

Η ισχύς του συγκεκριμένου πομπού πάντως είναι λίγο χαμηλή (ή μάλλον καλύτερα το SR είναι λίγο για DVB-S2), οπότε υπολόγισε ότι θα χρειαστείς 1.40χ1.20 πιάτο και καλό lnb για να πιάσεις σωστά τα κανάλια αυτά...
Μέσα στο φθινώπορο πάντως θα ξεκινήσει και το HD-3 , μια σειρά καναλιών με πολιτιστικά, μουσικά, κα. καθώς και τοπικού ενδιαφέροντος...
Τα λεφτά της (200ευρώ με διάρκεια ως το 2010 !!) πάντως η καρτούλα τα αξίζει και με το παραπάνω (και τα έβγαλε και με το παραπάνω το καλοκαίρι με το Μουντιάλ - όλους τους αγώνες τους είδα σε HD με αγγλικό ήχο....!!)
ευχαριστω για την απαντηση.
με βλεπω συντομα να ψαχνω απο που θα την αγορασω.

bou

Reaction score
0
Η δική μου κάρτα έχει μήνει περίπου ένα χρόνο εκτός. Από τότε που έφυγε από το ¨HELLAS SAT 2". Τά έβλεπα με το PC, με progdvb και twinhan dvb-S! Μέχρι να μάθω ότι βγαίνει από τις 7 πέρασε πολύς καιρός και ακόμα δέν έχουν ανέβει οι νέες συχνότητες στο site. Ούτε τηλεφωνικά δέν μου το είπαν ότι καλύπτεται πλέον η Ελλάδα όταν πήρα για να διαμαρτηρηθώ για τη διακοπή. Λέτε να ξεκλειδώσει εύκολα όταν θα βρώ κάρτα DVB-S2? Ψάχνω για pci-express όπως www.micronas.com. Τις γιορτές θα είμαι ευρώπη και θα προσπαθήσω κάτι να βρώ από εκεί!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll