- Reaction score
- 0
o ixos sou kani kolimata?????? giati emena simera proti fora mou kani .
telika itane texniko to provlima. ola ok tora . apolafsiiiiii.zois_gr said:o ixos sou kani kolimata?????? giati emena simera proti fora mou kani .
Νομίζω πρέπει να πας στο site τους να εγγραφείς και να κάνεις ενεργοποίηση πάλι... η διαδικασία είναι εύκολη και αν έχεις την κάρτα στον αποκωδικοποιητή την ώρα που πατάς ενεργοποίηση μετά από 1-2 λεπτά θα σου ανοίξει και μετά θα παίρνει τα κλειδιά από τις 7 μοίρες...LINANTONIS said:ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟY HD .THN ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΜΟΙΡΕΣ ΣΤΟΝ EUTELSAT ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ 23,2 ΜΟΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΟΠΤΡΟ 1,2 ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΛΗΨΗ ΣΤΙΣ 23,2.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Σσσσσσσσσ.......deliol said:Η κάρτα λειτουργεί κανονικά και στις 7East.... Ο Γενικός έχει βέλγικη κάρτα , και εγώ έχω 2, μια ελληνική και μια βέλγικη...
Χμμ,εσύ είσαι ξεχωριστή περίπτωση.... Όσο το HD-1 από τον Eutelsat W3a ήταν σε DVB-S και το έπιανα με την Skystar2 , το 0622 υπήρχε όντως σαν ecm μέσα στο σήμα του, αν θυμάμαι όμως καλά δεν "περιείχε" data, δηλαδή εντολές προς κάρτες με CAID 0622 (εδώ βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος..!). Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει το 0622 να το προσθέσεις στο predator μαζί με το 0624, πχ. τα caids να είναι κάπως έτσι:LINANTONIS said:ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΤΟ CAID ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 0622, ΟΧΙ ΤΟ 0624 ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ?
ευχαριστω για την απαντηση.deliol said:Το πρόγραμμα του καναλιού HD-1 είναι ποικίλου ενδιαφέροντος....(http://www.hd-1.tv/default.aspx?page=/dynamic/programgrid.aspx)
Aυτή την στιγμή από τον Eutelsat W3A 7east (10880V,SR:17360, DVB-S2, 8PSK) το Euro1080 εκπέμπει 4 κανάλια:
το HD-1
το HD-1NL test
το HD-2 και HD-5 (τα κανάλια αυτά μοιράζονται την συχνότητα)
και το HD4U (με το πρόγραμμα του HD-2/5 αυτή τη στιγμή
όλα σε mpeg4/h264 DVB-S2
Η ισχύς του συγκεκριμένου πομπού πάντως είναι λίγο χαμηλή (ή μάλλον καλύτερα το SR είναι λίγο για DVB-S2), οπότε υπολόγισε ότι θα χρειαστείς 1.40χ1.20 πιάτο και καλό lnb για να πιάσεις σωστά τα κανάλια αυτά...
Μέσα στο φθινώπορο πάντως θα ξεκινήσει και το HD-3 , μια σειρά καναλιών με πολιτιστικά, μουσικά, κα. καθώς και τοπικού ενδιαφέροντος...
Τα λεφτά της (200ευρώ με διάρκεια ως το 2010 !!) πάντως η καρτούλα τα αξίζει και με το παραπάνω (και τα έβγαλε και με το παραπάνω το καλοκαίρι με το Μουντιάλ - όλους τους αγώνες τους είδα σε HD με αγγλικό ήχο....!!)
Το link στο αρχικό post έχει αλλάξει, θα στο γράψω και εδώ:kostasde said:exei kapoios to dragoncrypt caids updater
efxaristo