Κάτω Από Τα 1000€

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Sony SCD-XB790

Cd και Sacd player (audio only) με πάρα πολύ καλές επιδόσεις και σε τιμή χώμα (500€), με το όνομα της SONY.

Ίσως το καλύτερο budget audio only player στην αγορά.

Reaction score
0
αγαπητέ Νίκο, χρόνια πολλά, σου στέλνω ενα ετεροχρονισμένο reply μετά από αναζήτηση στο δίκτυο πληροφοριών για τα Dali 2.8 για όλη την σειρά σε home cinema. Στο ψητό: θα παίξουν με DENON 3805? αυτά τα 4 Ohm τρομάζουν ... Και ποια είναι η γνώμη σου αντίστοιχα για την σειρά Q KEF. Χώρος 55-60μ2....Αλλη πρόταση?οχι φυσικά ακριβότερη και ο ενισχυτής είναι αγορασμένος δεν αλλάζει δηλαδή...

με εκτίμηση γιάννης [email protected] 29-12-2004

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Γιάννη καλύτερα να άνοιγες νέο topic ή να έστελνες pm...

Λίγο δύσκολο να καταλάβει ακόμα και ο ενδιαφερόμενος το σε ποιον Νίκο απευθύνεσαι μετά από τόσο καιρό...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Benchmark DAC1

μετά τα ενθουσιώδη σχόλια του ξένου και ελληνικού τύπου δεν θα μπορούσε να λείπει από εδώ...

Reaction score
188
o cav Α8 Α10 στη στοα φεξη εχουν 950 ευρω!!αρα ειναι για εδω!

επισης ενα πολυ καλο ηχειο με αλαλυση χαμηλο και μεγαλξ στερεο εικονα και τιμη στα 1000 KLIPCH 35

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
μου φαίνετε το ξεχάσαμε αυτό το θέμα...

για να το συνεχίσουμε...

B&W DM603S3

Αρκετά οικονομικό και πολύ καλό ηχητικά. Θα ενθυσιάσει όσους αρέσκονται στον ήχο της B&W.

Είναι 2½ δρόμων με tweeter αλουμινίου με την τεχνολογία nautilus, και 2 woofer 6,5" το ένα από kevlar και το άλλο από αλουμίνιο.

Reaction score
313
Atoll CD 80.

Στα δικά μου αυτιά, το πιο "καλό" CDplayer (μαλακό, απαλό, ευγενικό, ξεκούραστο...μου θύμιζε βυνίλιο...).

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
KEF iQ3

τα άκουσα χθες σε μια πρόχειρη ακρόαση και μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασαν. Όποιος έχει ένα μικρό χώρο και σχετικά περιορισμένο budget πρέπει οπωσδήποτε να τα ακούσει...

Reaction score
47
NAD 521BEE, NAD C320BEE, Usher S520

Πλήρες και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ συστημα με...1000€!

Reaction score
73
Μπάμπης Θ. said:
Μιλώντας για Σταθερές ΑΞΙΕΣ..

Ο προενισχυτής

CROFT Vitale
Η μαγεία της προενίσχυσης χωρίς πολλά λεφτά.

ως μη ευτυχής κάτοχος γιά σχεδόν δυό χρόνια.... διαφωνώ ριζικά.
Μιά υπερτιμημένη πατάτα....
Μιά αξία γύρω στα 100 ευρώ θα ήταν κάπως δικαιολογημένη.
Συγνώμη γιά την ετεροχρονισμένη απάντηση

Reaction score
1.832
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ said:
Μπάμπης Θ. said:
Μιλώντας για Σταθερές ΑΞΙΕΣ..

Ο προενισχυτής

CROFT Vitale
Η μαγεία της προενίσχυσης χωρίς πολλά λεφτά.

ως μη ευτυχής κάτοχος γιά σχεδόν δυό χρόνια.... διαφωνώ ριζικά.
Μιά υπερτιμημένη πατάτα....
Μιά αξία γύρω στα 100 ευρώ θα ήταν κάπως δικαιολογημένη.
Συγνώμη γιά την ετεροχρονισμένη απάντηση
Μήτσο, παρντώνε για την ετεροχρονισμένη απάντηση, αλλά αυτούνος εδώ δεν έχει σχέση με αυτόν που είχες.

Όπως λέει κι ένας φίλος μου στη Γλυφάδα (που πήρε quad 989), άλλο το ταμπόν, άλλο το ζαμπών.

αυτός εδώ στη φωτό, δεν είναι ο απλός κρόφτιος.

Είναι τουλάχιστον απγκρέϊντεντ και δεν τον έχουμε ακούσει κάπου.

γκρήτινγκς

Reaction score
1.128
Απάντηση: Κάτω Από Τα 1000€

Καλησπέρα σε όλους,είμαι νέος στη παρέα αν και διαβάζω αρκετά συχνά.Πρόσφατα άκουσα τα ιταλικά ηχεία aliante και ενθουσιάστηκα!Ξεκινούν από τα 800 ευρώ και τα άκουσα με προ-τελικό της vincent και πικάπ της dual.Πλατιά στερεοφωνική εικόνα,εκτεταμένο χαμηλό και γενικώς μου έδινε την εντύπωση μεγαλύτερου ηχείου.Γενικώς δεν είναι πολύ γνωστή εταιρία αλλά για τα λεφτά τους τα ηχεία μου ακούστηκαν πολύ καλά και ο εισαγωγέας πολύ εξυπηρετικός.Τα έχει ακούσει κανείς?

Reaction score
512
Η ανθρώπινη συμπεριφορά πολλές φορές καθορίζετε από ψυχολογικούς παράγοντες αλλά και ψυχολογικά όρια . Μετά την είσοδο του Ευρώ στην ζωή μας άλλαξαν τα οικονομικά ψυχολογικά όριά μας και τώρα συνήθως έχουμε για τις αγορές μας σαν ψυχολογικό όριο τα 1000€.

Δεδομένου αυτού ποιες συσκευές ήχου έχετε ακούσει με ικανοποιητικό ήχο και κάτω αυτού του ψυχολογικού ορίου???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop