Καινούργιος στον χώρο!

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους ξέρω οτι θα σας κουράσω πάλι απλά ήθελα τη συμβουλή σας μιασ και άκουσα ότι είστε οι καλύτεροι.Για να μην νομίζετε ότι είμαι τελείος άσχετοσ με την τεχνολογία απλά σας λέω ότι βλέπω σε projectora μέσω υπολογιστή από κάρτα ΑΤΙ 4870 1G
ενισχυτές ηχεία κτλ .σπίτι και τώρα φτιάχνω playroom με δυο G25 της logitech τιμονιέρες .Τέλος στο αυτοκίνητο 3ος στο MAX POWER καθώς έβγαλα 130 db .Αυτά για να σας γνωρίσω τώρα θα ήθελα να ρωτήσω για δορυφορικό τι χρειάζεται για να βλέπω NBA μιας και έχω τρέλλα .Διάβασα για το πακέτο Orbit άλλα δίνει μόνο το nba tv και χρειάζομαι και το fox sports και espn.

Ευχαριστώ,
sorry αν σας κούρασα (Η Ελλάδα είναι πολύ πίσω στην τεχνολογία,μέχρι και η Τουρκία έχουν κανάλια τέτοια)

Reaction score
14
μμμμ καλως ήρθες και σε ευχαριστούμε για τα καλά λόγια.

Για ΝΒΑ, θές τα ΕSPN & FOX SPORTS

αυτά είναι FOX SPORTS ~ @ 68.5E, 43W, 7E (Digiturk) οπότε μάλλον το ξεχνάς γιατί δεν είναι ευκολη η συνδρομή στο Dιgiturk που είναι ευκολης λήψης

το ESPN Classic ~ @ 30W, 8W, 1W, 7W, 19.2E, 42E, 13E, 282E

ενώ το ESPN ~ @ 15W, 45E, 7W, 13E,

και το ESPN Classic Sport ~ @ 13E

και το ESPN Europe ~ @ 5E

ίσως βρείς μερικές μεταδόσεις απο το Eurosport, αλλά κατα κύριο λόγο το FOX SPORTS τα εχει όλα.

Βέβαια υπάρχει και το ΝΒΑ TV οπότε δες εδώ στο Lyngsat να δείς που εκπέμπει:

http://www.lyngsat-address.com/ln/NBA-TV.html

Reaction score
0
Thanks για την απάντηση αλλά σοβάρα όλα αυτα ποθ μου γράφεις δεν τα καταλαβαίνω.Δενέχω βάλει ποτέ δορυφορικό.Υπάρχει κάποιο πακέτο ή μαγάζι που να μου τα δώσει αυτά???Τα E και τα w τι είναι ???Δεν με πειράζει να δίνω 50-100 εθρώ το μήνα αρκεί να τα χω.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Καινούργιος στον χώρο!

καλώς ήλθες και απο εμένα στον κόσμο των δορυφορικών...
Βεβαια η Ελλάδα δεν είναι πίσω στην τεχνολογία,το αντίθετο μάλιστα, ασχετα εαν δεν πολυασχολούμαστε τόσο πολύ με το NBA...
Βλέπεις για εμάς το ποδόσφαιρο είναι πρωτεύον άθλημα...

Σίγουρα το ότι έχεις σχέση με παραπλήσιο αντικείμενο θα βοηθήσει αρκετά τις επόμενες κινήσεις σου.

Για την λήψη δορυφορικών καναλιών ρίξε μια ματιά στο παρακάτω thread...
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=20640
Επίσης απαιτούνται τα παρακάτω :

- Ενα δορυφορικό πιάτο διαμέτρο 1,2 μ.
- Ενα καλό LNB χαμηλού θορύβου 0,2 db
- Ενας δορυφορικός δέκτης για τη λήψη και την αποκωδικοποίηση των καναλιών.

Στη σημερινή εποχή της HDTV , ενας τέτοιος δέκτης είναι must.
Τον συνδέεις μέσω HDMI στον προβολέα σου και πλέον "είσαι αλλού"...

Εαν έχεις μεράκι και πολλές ώρες διαβάσματος , μπορείς να στήσεις μόνος σου όλη την εγκατάσταση.
Ομως με τη βοήθεια κάποιων ειδικών όλο αυτό είναι θέμα 3-4 ωρών.
Οσον αφορά α κανάλια όπως περιέγραψε και ο Γιάννη πιό πάνω μπορείς να τα δείς με τον δέκτη αλλά είναι συνδρομητικά.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να "ρίξεις" για να δείς.
Η Ελληνική NOVA επίσης δείχνει πολλά αθλητικά κανάλια συμπεριλαμβανομένων και NBA, αλλά και γενικότερα περί μπάσκετ...
http://www.nova.gr/gr/tvguide.asp

Καλώς ήλθες και πάλι στο μαγικό κόσμο των δορυφόρων...

Reaction score
0
Ευχαριστώ για το καλοσωρισμα όλους.Το nova δεν έχει καθόλου nba μίλησα μαζί τους.Διάβασα και μίλησα μαζί με αυτήν την εταιρία .Αξίζει ?www.actel.gr
..... διεγραμμένα στοιχεία εταιρίας....

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Καινούργιος στον χώρο!

φίλε wizard1983,
κατ αρχήν δεν κάνουμε κριτική σε εταιρίες, υπάρχουν πάρα πολλές στον χώρο.
Αυτό που κάνεις είναι διαφήμιση και δεν επιτρέπεται εδώ.
Υπάρχει ειδική κατηγορία για καταστήματα και εμπόρους.
Γιαυτό το λόγο διαγράφω τα στοιχεία τους και μετέφερε τα εαν θέλεις στην αντίστοιχη κατηγορία.

Η NOVA παλαιότερα απο ότι θυμάμαι έδειχνε ΝΒΑ, τώρα εαν δεν το κάνει...
Υπάρχουν πάντως άλλα πακέτα όπου μπορεί κανείς να βρεί τα περί ΝΒΑ.

Reaction score
4.909
NBA TV δηλαδή το εξειδικευμένο καναλι στην Ευρώπη (!) το δινουν μόνο τα συνδρομητικά πακέτα Digiturk (7east) και Orbit (25.5East-8 West). Το δεύτερο δινει πλέον και καρτα Irdeto και ειναι μαλλον προτιμότερο γιατι εχει σιγουρα τον αυθεντικό ήχο, ενω οι Τούρκοι πολύ συχνά μεταγλωτίζουν (δεν ξερω όμως αν μπορεις να το βρεις στην Ελλάδα)
Απο εκει και περα μπασκετ αμερικάνικο δειχνουν αρκετα αλλα μη ειδικά κανάλια (απλώς αθλητικά) διαφόρων χωρών ενω ευρωπαικό δείχνουν πολύ (όπως ειναι λογικό) τα κανάλια χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας, οι ισπανοί, οι ιταλοί και λιγότερο οι γαλλοι και οι πολωνοί

Reaction score
1
Καλησπέρα σε όλους ξέρω οτι θα σας κουράσω πάλι απλά ήθελα τη συμβουλή σας μιασ και άκουσα ότι είστε οι καλύτεροι.Για να μην νομίζετε ότι είμαι τελείος άσχετοσ με την τεχνολογία απλά σας λέω ότι βλέπω σε projectora μέσω υπολογιστή από κάρτα ΑΤΙ 4870 1G
ενισχυτές ηχεία κτλ .σπίτι και τώρα φτιάχνω playroom με δυο G25 της logitech τιμονιέρες .Τέλος στο αυτοκίνητο 3ος στο MAX POWER καθώς έβγαλα 130 db .Αυτά για να σας γνωρίσω τώρα θα ήθελα να ρωτήσω για δορυφορικό τι χρειάζεται για να βλέπω NBA μιας και έχω τρέλλα .Διάβασα για το πακέτο Orbit άλλα δίνει μόνο το nba tv και χρειάζομαι και το fox sports και espn.

Ευχαριστώ,
sorry αν σας κούρασα (Η Ελλάδα είναι πολύ πίσω στην τεχνολογία,μέχρι και η Τουρκία έχουν κανάλια τέτοια)

καλωσηρθες φιλε, και αφου εισαι νεος στα βασανα, μια φιλικη συμβουλη:

ΑΛΛΑΞΕ ΧΟΜΠΥ, ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

Reaction score
0
όντως φίλοι τα επαλήθευσα για το Ορβιτ και αξίζει μιας και ΄λεχει και ταινίες πρώτης παγκόσμιας προβολής .Μένει μόνο το fox sports και το espn.Help guys!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.986
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas