Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.827
Ούτε αυτά. Θα έχουν πάρει εσάνς από τον βάλτο!
Βάλτος τα φρέσκαμ τα φασουλάκια, που μεγάλωσαν και τράνεψαν σε υψόμετρο 800m, που λίπασμα δεν είδαν, πότισμα μόνο με νερό πηγής, γάργαρο νερό πηγής.
Αυτά δεν είναι φασουλάκια, είναι χρυσός!! :biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.180
Στα Λίντλ εμφανίστηκαν, θα σας πω το βράδυ

1000017111.jpg

Στρουθοκάμηλο έχω φάει πολλές φορές, είναι ωραιότατο το κρέας.
Έχει και ο γνωστός "κυνηγός" στο Χορτιάτη.

Καγκουρό, πρώτη φορά θα είναι. 🤪🤪😂
Ε, κάτι θα ξέρουν οι Αυστραλοί! 😂

Αν είναι ωραία αυτά τα κρέατα, θα γεμίσω τον καταψύκτη! 🤣
Τεστ ντραιβ το βραδάκι. 😎

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.461
Στρουθοκάμηλο είχαμε φάει πολλές φορές, χρόνια πριν από κουμπάρο που είχε στήσει μονάδα στην αυγή του αιώνα. Τού την έκλεισε η κρίση...
Ποιοτικό κρέας, μα εντελώς άπαχο και κάπως αδιάφορο στη γεύση.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.180
Όντως, πρόκειται για άπαχο κρέας, αλλά αρκετά νόστιμο, θυμίζει "καλό" κυνήγι, περισσότερο προς κάποιο πτηνό η γεύση, όχι ελάφι κλπ.

Το μειονέκτημα που είχε το συγκεκριμένο κρέας, ήταν ότι ήταν σχετικά σκληρό, αν και το έψησα προς το medium. Όχι τίποτα ιδιαίτερο, όχι να μασάς σα λάστιχο, απλώς σχετικά σκληρό.

Έχω και δεύτερη συσκευασία, νομίζω με 1-1,5 24-ωρο ωρίμανσης στο κάτω (δυνατό) ψυγείο μου, θα είναι ο,τι πρέπει.

Η αλήθεια είναι ότι δε "ξετρελάθηκα" κιόλας με το κρέας από καγκουρό, αλλά έχει ένα Α ενδιαφέρον. Έκανε μια πολύ ωραία σως η γυναίκα, από μύρτιλα και κόκκινο κρασί, που όντως ταιριάζουν πολύ με αυτό το κρέας, και πουρέ με γλυκοπατάτες και πατάτες, μίγμα, και κάποια άλλα ψιλά, που επίσης ταιριάζει. Νομίζω συνταγή από Άκη.

Η ποσότητα κρέατος της συσκευασίας είναι πολύ μικρή, μόλις 300 γρ, και τιμή στα 6,5 €.

Ευτυχώς είχαμε και 5 αρνίσια κεμπάπ, και 2 μοσχαρίσια μπιφτέκια, και ..κάτι έγινε. 🤣

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.273
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale