Και μετα τον server τι?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Σας ακουω...
Τι αλλο θελετε να βελτιωσουμε/διορθωσουμε/εγκαταστησουμε?
Παρακαλω πολυ μονο τις προτασεις σας...

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Καλα,περιμενε πρωτα να στρωσουν τα πραγματα και βλεπουμε...
Φορα πηρες!!!

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Καλα,περιμενε πρωτα να στρωσουν τα πραγματα και βλεπουμε...
Φορα πηρες!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ειναι διοτι τωρα γινονται καποιες δοκιμες.
Ολα θα φτιαξουν ομως οποτε μπορειτε να κανετε τις προτασεις σας...

Reaction score
5
Ρε μάγκες, εγώ και πολλοί άλλοι γιατί δεν έχουμε διπλοποστάρει ΠΟΤΕ;;; Μήπως πατάτε το κουμπάκι πολλές φορές; Μήπως περιμένετε να δείτε το αποτέλεσμα αμέσως και αν δεν το δείτε συνεχίζετε να πατάτε το κουμπάκι; Τελικά, μήπως μερικά κακά που αποδίδουμε στο μηχάνημα, στο λογισμικό, στην τεχνολογία, είναι απλά ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ!!;;

Αν κάποιος παρατηρεί κάποια περίεργη συμπεριφορά από την πλατφόρμα να μας την περιγράψει με λεπτομέρεια (τι έκανε, τι του βγήκε κλπ) για να δούμε τι χρειάζεται να κάνουμε (ή όχι)...

Reaction score
1
- Να βάλουμε κανα editor της προκοπής, γιατί αυτός που έχουμε ...sucks.

- Mου λείπει η δυνατότητα που είχε το SMF να σε προειδοποιεί σχετικά με νέα μηνύματα τη στιγμή που κάνουμε "Submit Reply".

Reaction score
164
Νομίζω ότι υπάρχει χρονικό όριο μεταξύ δύο διαδοχικών post από τον ίδιο χρήστη και δεν γίνεται να διπλοποστάρεις καταλάθος.

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Ρε μάγκες, εγώ και πολλοί άλλοι γιατί δεν έχουμε διπλοποστάρει ΠΟΤΕ;;; Μήπως πατάτε το κουμπάκι πολλές φορές; Μήπως περιμένετε να δείτε το αποτέλεσμα αμέσως και αν δεν το δείτε συνεχίζετε να πατάτε το κουμπάκι; Τελικά, μήπως μερικά κακά που αποδίδουμε στο μηχάνημα, στο λογισμικό, στην τεχνολογία, είναι απλά ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ!!;;

Αν κάποιος παρατηρεί κάποια περίεργη συμπεριφορά από την πλατφόρμα να μας την περιγράψει με λεπτομέρεια (τι έκανε, τι του βγήκε κλπ) για να δούμε τι χρειάζεται να κάνουμε (ή όχι)...
Ειπα,ΕΤΥΧΕ να ποσταρω πανω στις δοκιμες!!!!
Ποιος εχει ορεξη για διπλοpost????

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
+2.
Aν είναι τεχνικά εφικτό, κατά τη γνώμη μου είναι πολύ βασικό, γιατί σε θέματα με πολλή κίνηση χάνεται ο μπούσουλας και προκύπτουν ακατανόητα ή άχρηστα posts.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νομίζω ότι υπάρχει χρονικό όριο μεταξύ δύο διαδοχικών post από τον ίδιο χρήστη και δεν γίνεται να διπλοποστάρεις καταλάθος.
Σωστό, υπάρχει αλλά είναι πολύ μικρό. Το μεγαλώνω να δούμε αν λειτουργεί σωστά.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
- Mου λείπει η δυνατότητα που είχε το SMF να σε προειδοποιεί σχετικά με νέα μηνύματα τη στιγμή που κάνουμε "Submit Reply".
Υπάρχει τρόπος να βλέπεις. Κάνεις απλά ένα preview του μηνύματος πριν το ποστάρεις και κάτω από αυτό θα δεις αν υπάρχουν νέα posts.

Reaction score
1
Βλέπω χρησιμοποιείς την μεσαία έκδοση από τις τρεις διαθέσιμες.
Η ίδια είναι. Απλά η τρίτη δεν σου δείχνει τα tags (είναι WYSIWYG).

Προτιμώ να τα βλέπω και να τα γράφω μόνος μου. Άλλωστε, από την τρίτη πας στη δεύτερη (και ανάποδα) πατώντας το πάνω δεξί εικονίδιο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos