Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Τι σου θυμιζει ρε θειο?Το blue train?ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Δεν μπορω!
Μου θυμιζει κατι πολυ εντονα![]()
Οχι , τα κοριτσια που φερνεις οταν βγαινουμε εξω.ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Τι σου θυμιζει ρε θειο?Το blue train?ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Δεν μπορω!
![]()
Tουλαχιστον εγω κατι φερνω οχι σαν κατι αλλους (ναι για σενα το λεω)που ειναι μονο λαδι κι απο τηγανιτα τιποταΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Οχι , τα κοριτσια που φερνεις οταν βγαινουμε εξω.ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Τι σου θυμιζει ρε θειο?Το blue train?ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Δεν μπορω!
![]()
Η πλεον θηλυκια μοιαζει στον Μπαρμπα-Γιωργη![]()
![]()
Μα εαν φερω καποια απο τις "δικες μου" και δει την υπολοιπη παρεα θα γινει μπουχος και δεν θα μου ξαναμιλησειΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Tουλαχιστον εγω κατι φερνω οχι σαν κατι αλλους (ναι για σενα το λεω)που ειναι μονο λαδι κι απο τηγανιτα τιποταΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Οχι , τα κοριτσια που φερνεις οταν βγαινουμε εξω.ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Τι σου θυμιζει ρε θειο?Το blue train?ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Δεν μπορω!
![]()
Η πλεον θηλυκια μοιαζει στον Μπαρμπα-Γιωργη![]()
![]()
![]()
"Βάστα Τούρκο να γεμίσω... "ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Ασε με τωρα γιατι θελω να γραψω κατι για το..."εμπειρο" ματι του Unforgiven![]()
Nα προσθεσω''ΒΑΣΤΑ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΖΜΠΡΩΞΩ""unforgiven said:"Βάστα Τούρκο να γεμίσω... "ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Ασε με τωρα γιατι θελω να γραψω κατι για το..."εμπειρο" ματι του Unforgiven![]()
![]()
Το κακό με όλες αυτές ειναι οτι πρόκειται για εξωτερικό εφέ και απο μέσα, τίποτα. Κάκιστοι χαρακτήρες, κάκκιστες σεξουαλικές προτιμήσεις, γενικά ανέραστες και πολλά άλλα. (aids κλπ)unforgiven said:To κακό με την πρώτη κυρία είναι ότι έχει σώμα μπετατζή. Πλάτες, μπράτσα και καθόλου μέση...
Και λέω, πότε θα πει κάτι ο Θάνος για αυτές τις ξένες...VIDEOMIX said:Το κακό με όλες αυτές ειναι οτι πρόκειται για εξωτερικό εφέ και απο μέσα, τίποτα. Κάκιστοι χαρακτήρες, κάκκιστες σεξουαλικές προτιμήσεις, γενικά ανέραστες και πολλά άλλα. (aids κλπ)
Μμμμμ , ασπρα μουρα , μαυρα μουρα...ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Nα προσθεσω''ΒΑΣΤΑ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΖΜΠΡΩΞΩ""unforgiven said:"Βάστα Τούρκο να γεμίσω... "ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Ασε με τωρα γιατι θελω να γραψω κατι για το..."εμπειρο" ματι του Unforgiven![]()
![]()
Παντως ΑΝΔΡΕΑ μας εχεις φλομωσει στα φουμαρα.Μου το ειπαν κι αλλοι απο τα Β.Π. εισαι μια σκαλα πανω απο τον Μυνχαουζεν.!!!!!!!!
Πουθενά δεν ανέφερα για εθνικότητες, αλλα κυρίως για ιδιότητες των κοριτσιών αυτών της show biz. 8)ak1s said:Και λέω, πότε θα πει κάτι ο Θάνος για αυτές τις ξένες...VIDEOMIX said:Το κακό με όλες αυτές ειναι οτι πρόκειται για εξωτερικό εφέ και απο μέσα, τίποτα. Κάκιστοι χαρακτήρες, κάκκιστες σεξουαλικές προτιμήσεις, γενικά ανέραστες και πολλά άλλα. (aids κλπ)
Παπούτσι από τον τόπο σου, ε, Θάνο; Που είναι όλες καλοί χαρακτήρες, κάνουν τρελό σεξ (σε αντίθεση με τις ξένες) και δεν έχουν και σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (ενώ οι ξένες είναι "βρωμιάρες")...
![]()
![]()
![]()
Δεν ξερω για εσας, αλλα αυτα ειναι τα μονο απου δεν κοιταω σε μια γυναικα. (ουπς, να και μια ιδεα για θεμα...!!!)unforgiven said:To κακό με την πρώτη κυρία είναι ότι έχει σώμα μπετατζή. Πλάτες, μπράτσα και καθόλου μέση...
Και πώς το λες αυτό; Έχεις ιδία εμπειρία;VIDEOMIX said:Πουθενά δεν ανέφερα για εθνικότητες, αλλα κυρίως για ιδιότητες των κοριτσιών αυτών της show biz. 8)
Για ρίξε κανα όνομα, ή τέλος πάντων τι σου έχει συμβεί;VIDEOMIX said:Το κακό με όλες αυτές ειναι οτι πρόκειται για εξωτερικό εφέ και απο μέσα, τίποτα. Κάκιστοι χαρακτήρες, κάκκιστες σεξουαλικές προτιμήσεις, γενικά ανέραστες και πολλά άλλα. (aids κλπ)