Και να χανομουν μαζι της...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Δεν μπορω!
Μου θυμιζει κατι πολυ εντονα :oops:
Τι σου θυμιζει ρε θειο?Το blue train? :D
Οχι , τα κοριτσια που φερνεις οταν βγαινουμε εξω.
Η πλεον θηλυκια μοιαζει στον Μπαρμπα-Γιωργη :lol: :lol:

Reaction score
164
Είδατε πόδια ανοιχτά και ψαρώσατε; :lol: Ένα "έμπειρο" μάτι θα καταλάβαινε ότι στις φωτογραφίσεις κρύβει τη μέση και την κοιλιά της, ιδίως σε ανφάς...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Δεν μπορω!
Tουλαχιστον εγω κατι φερνω οχι σαν κατι αλλους (ναι για σενα το λεω)που ειναι μονο λαδι κι απο τηγανιτα τιποτα :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Δεν μπορω!
Tουλαχιστον εγω κατι φερνω οχι σαν κατι αλλους (ναι για σενα το λεω)που ειναι μονο λαδι κι απο τηγανιτα τιποτα :lol:
Μα εαν φερω καποια απο τις "δικες μου" και δει την υπολοιπη παρεα θα γινει μπουχος και δεν θα μου ξαναμιλησει :lol: :lol:

Ασε με τωρα γιατι θελω να γραψω κατι για το..."εμπειρο" ματι του Unforgiven :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
unforgiven said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Ασε με τωρα γιατι θελω να γραψω κατι για το..."εμπειρο" ματι του Unforgiven :lol:
"Βάστα Τούρκο να γεμίσω... " :lol:
Nα προσθεσω''ΒΑΣΤΑ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΖΜΠΡΩΞΩ""
Παντως ΑΝΔΡΕΑ μας εχεις φλομωσει στα φουμαρα.Μου το ειπαν κι αλλοι απο τα Β.Π. εισαι μια σκαλα πανω απο τον Μυνχαουζεν.!!!!!!!!

V

VIDEOMIX

Guest
unforgiven said:
To κακό με την πρώτη κυρία είναι ότι έχει σώμα μπετατζή. Πλάτες, μπράτσα και καθόλου μέση...
Το κακό με όλες αυτές ειναι οτι πρόκειται για εξωτερικό εφέ και απο μέσα, τίποτα. Κάκιστοι χαρακτήρες, κάκκιστες σεξουαλικές προτιμήσεις, γενικά ανέραστες και πολλά άλλα. (aids κλπ)

Reaction score
5
VIDEOMIX said:
Το κακό με όλες αυτές ειναι οτι πρόκειται για εξωτερικό εφέ και απο μέσα, τίποτα. Κάκιστοι χαρακτήρες, κάκκιστες σεξουαλικές προτιμήσεις, γενικά ανέραστες και πολλά άλλα. (aids κλπ)
Και λέω, πότε θα πει κάτι ο Θάνος για αυτές τις ξένες...:lol:
Παπούτσι από τον τόπο σου, ε, Θάνο; Που είναι όλες καλοί χαρακτήρες, κάνουν τρελό σεξ (σε αντίθεση με τις ξένες) και δεν έχουν και σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (ενώ οι ξένες είναι "βρωμιάρες")...
:p :p :p

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
unforgiven said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
"Βάστα Τούρκο να γεμίσω... " :lol:
Nα προσθεσω''ΒΑΣΤΑ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΖΜΠΡΩΞΩ""
Παντως ΑΝΔΡΕΑ μας εχεις φλομωσει στα φουμαρα.Μου το ειπαν κι αλλοι απο τα Β.Π. εισαι μια σκαλα πανω απο τον Μυνχαουζεν.!!!!!!!!
Μμμμμ , ασπρα μουρα , μαυρα μουρα... :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
ak1s said:
VIDEOMIX said:
Και λέω, πότε θα πει κάτι ο Θάνος για αυτές τις ξένες...:lol:
Παπούτσι από τον τόπο σου, ε, Θάνο; Που είναι όλες καλοί χαρακτήρες, κάνουν τρελό σεξ (σε αντίθεση με τις ξένες) και δεν έχουν και σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (ενώ οι ξένες είναι "βρωμιάρες")...
:p :p :p
Πουθενά δεν ανέφερα για εθνικότητες, αλλα κυρίως για ιδιότητες των κοριτσιών αυτών της show biz. 8)

Reaction score
7
unforgiven said:
To κακό με την πρώτη κυρία είναι ότι έχει σώμα μπετατζή. Πλάτες, μπράτσα και καθόλου μέση...
Δεν ξερω για εσας, αλλα αυτα ειναι τα μονο απου δεν κοιταω σε μια γυναικα. (ουπς, να και μια ιδεα για θεμα...!!!)

Reaction score
5
VIDEOMIX said:
Πουθενά δεν ανέφερα για εθνικότητες, αλλα κυρίως για ιδιότητες των κοριτσιών αυτών της show biz. 8)
Και πώς το λες αυτό; Έχεις ιδία εμπειρία;

VIDEOMIX said:
Για ρίξε κανα όνομα, ή τέλος πάντων τι σου έχει συμβεί;

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.877
Members
38.511
Νεότερο μέλος