- Reaction score
- 7

Γιατι βρε παιδια τι εχει?
Τότε το "OC" είχε πραγματικό ενδιαφέρονdream_GR said:![]()
αν και εμένα αυτό το φιλί μου "πάει" περισσότερο!!!!!!
Και της Lilly ειναι zografia model!!!!Χρυσόστομος Μ. said:Η φωτογραφία με το κοντινό στο πρόσωπο της Jolie είναι 3D model :mrgreen:
Να, δείγμα αυτών που σού'λεγα Άκη.dream_GR said:![]()
αν και εμένα αυτό το φιλί μου "πάει" περισσότερο!!!!!!
Δεν εννοούσα για το έργο, αλλα για την πραγματικότητα.Γιωργος Ανδρεαδης said:Ηθοποιοι ειναι ρε συ Θανο... Παιζουν ενα ρολο....
Αν αναφέρεσαι στην Jollie θα συμφωνήσω....dream_GR said:OY Oy OY OY η μαιμού!!!!!! ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΙΘΙΚΟΘΗΛΥΚΟ, είναι και άσχημη η καψερή.
Που να σκύψουν να περάσουν τα καλώδια.....Απαπα.....dream_GR said:ΒΤW ο Γενικός στην Μύκονο δεν έχει βαλει ADSL? H Μήπως στο νησί αυτό δεν πατάνε Οτετζήδες υπο τον φόβο...
Μάλλον έλλειψε και στο.....ζηλιάρη, και μας ξέχασε!!!!!!!!!dream_GR said:Αντε κύριε Γενικέ μας έλλειψες!!!
Oύτε εμένα.......moonprince said:Αν έχει εμπειρία σε ένα συγκεκριμένο τομέα και της έχει κάνει και τέτοια χείλη, εμένα δε με χαλάει.
Μα τί παπάρας που έιμαι... δεν το σκέφτηκα... για να σκάψεις πρέπει να σκύψεις... και στην Μύκονο "ου σκύψεις" που λέει και η 11ή εντολή!!!Γιάννης Δημητρόπουλος said:Που να σκίψουν να περάσουν τα καλώδια.....Απαπα.....dream_GR said:ΒΤW ο Γενικός στην Μύκονο δεν έχει βαλει ADSL? H Μήπως στο νησί αυτό δεν πατάνε Οτετζήδες υπο τον φόβο...![]()
![]()
![]()