ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής

- Reaction score
 - 731

Θολούρα και ξερατά :142:Τι ειναι αυτο?
Ωραιοτατα......:112:Οι υπότιτλοι μπορούν να μετακινηθούν πλέον με το Philips 9500 ή το Oppo 83 και αυτό το θέμα δεν υφίσταται πλέον.
Ο δρόμος άνοιξε Κώστα:140:
Αrgi εισαι σιγουρος? Σε ρωταω γιατι εχω το 91 ,και δεν εχω αντιληφθει κατι τετοιο,αν και για να ειμαι ειλικρινης, δεν το εχω ψαξει καθολου το θεμα. Αν γνωριζεις κατι περισοτερο,γραψε κατι . Μ'ενδιαφερει πολυ.Tnksκαι το pioneer 91
Μ'αρέσεις οταν καίγεσαι.....Αrgi εισαι σιγουρος? Σε ρωταω γιατι εχω το 91 ,και δεν εχω αντιληφθει κατι τετοιο,αν και για να ειμαι ειλικρινης, δεν το εχω ψαξει καθολου το θεμα. Αν γνωριζεις κατι περισοτερο,γραψε κατι . Μ'ενδιαφερει πολυ.Tnks
Αrgi εισαι σιγουρος? Σε ρωταω γιατι εχω το 91 ,και δεν εχω αντιληφθει κατι τετοιο,αν και για να ειμαι ειλικρινης, δεν το εχω ψαξει καθολου το θεμα. Αν γνωριζεις κατι περισοτερο,γραψε κατι . Μ'ενδιαφερει πολυ.Tnks
Παιδια ,αναμορφικος χωρις κοιλη οθονη λεει ? Πες μας σε παρακαλω βρε Jargon GR, απο προσωπικη σου εμπειρια, αξιζει να επενδυσει κανεις σε αναμορφικο φακο,οταν βλεπει σε κλασσικη, επιπεδη οθονη ?
ερχεται αναβαθμιση γιατρε
οσο για το αν καιγεται δες οτι ηδη εχει λειτουργια για περιπτωση που ο προβολεας μας εχει αναμορφικο φακο
Mας ηλθες ορεξατος απο τας Ευρωπας, και αφου μας αναψες φωτιες, με LED και αναμορφικους, μας πετας και μια Bellucci και μας αποτελειωνεις.Μ'αρέσεις οταν καίγεσαι.....
Μου θυμίζεις τη Bellucci στο Malena
Τι εννοείς κλασσική επίπεδη? Ελπίζω να εννοείς 2.40 γιατί αν εννοείς 16:9 όχι δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις φακό.
Δυστυχως Jargon, εχω επιπεδη 16/9, και επειδη εχω σκοπο να φτιαξω μελλοντικα ενα σετακι αναμορφικου - κοιλης οθονης,ελεγα να ξεκιναγα με αναμορφικο πρωτα , και στη συνεχεια, να τελειωνα με την οθονη.
ερχεται αναβαθμιση γιατρε
Σημαντικη πληροφορια ,ευχαριστω argi.