Και Bruno Putzeys's Hypex class-D και λάμπα προ, καλός εικάζεται

D

deleted user 10898

Guest
εχετε μια αδυναμια καποιοι να αποδεχθειτε οτι ενα χ ηχητικο αποτελεσμα μπορει καλιστα να περιγραφει με λέξεις.Ναι κλινικα ειναι τα atc ,αυστηρα επίσης.Σε ενα chario delphinus διπλα το atc 11 ακουγεται κλινικο κ στεγνο.Νομιζω?
Μια χαρά δουλεύει η περιγραφή με λέξεις.
Το ένα είναι ουδέτερο με μικρή παραμόρφωση στο φάσμα λειτουργιας του ενώ το άλλο τονίζει συγκεκριμένες συχνότητες και χρωματίζει. Να πω ποιο είναι ποιο;

A

AKARL

Guest
Και τα κρελλ ξυριζαν,κόντρα αν συνδυάζονταν με ΑΤC που ήταν σύνηθες λόγω και του ίδιου αντιπροσώπου:D
Κσέχασες και τον Ίττοκ που έκσυνε στις πσηλές. Τι είχαν δγιαβάσει τα μάτχια μου εκείνη τη ρημάδα δεκαετία θε μου (αναφέρομαι στον ημι που, προφανώς, προήχθη).

Z

Zdimis

Guest
επειδη τα ακουσα αυτα τα δυο διπλα διπλα ,το atc μου αρεσε/ΠΡΟΤΙΜΏ ΚΛΙΝΙΚΟΤΕΡΟ ΑΚΟΥΣΜΑ.Αλλα μπορω να καταλαβω γιατι δεν αρεσει σε καποιους και προτιμουν τα φουσκωμενομπερδεμενα κλπ . :)
[DOUBLEPOST=1521831577][/DOUBLEPOST]
Εγώ νομίζω ότι το ATC ακούγεται νορμάλ, σωστά, γλυκά και με προδέρμ.

Το άλλο παίζει ό,τι θέλει, τονίζει τα μεσαία και λίγο τα μπερδευει, έχει κι ένα φούσκωμα στα ανώτερα χαμηλά, αν θυμάμαι καλά. Κάπου έχει γίνει ένα λάθος, αν ακούσεις το ATC δίπλα του, θα το καταλάβεις εύκολα..
καλά θυμάσαι :)

Reaction score
1.147
Δυο τραγουδίστριες, Κάρμεν-Μελίνα, δεν μπορεί, καλό θα είναι το πρόγραμμα
Υπερβολές.
Απλά παίρνεις την Πρωτοψάλτη και από ντελάλη σε λαϊκή αγορά την κάνεις τραγουδίστρια :dance2:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.994
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas