Κακοβουλο λογισμικό στο avsite?

Reaction score
1.458
Απάντηση: Κακοβουλο λογισμικό στο avsite?

Σε θέματα που έχω ανοίξει σχετικά με παρουσιάσεις,ότι φωτό έχω βάλει είναι από το account μου στο Photobucket,οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο site.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.189
γουσταρω καταστασεις...

πεταγεται στο ασχετο ο καθενας, λεει τα δικα του και ξαναεξαφανιζεται μετα..!

κορυφη!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
γουσταρω καταστασεις...
πεταγεται στο ασχετο ο καθενας, λεει τα δικα του και ξαναεξαφανιζεται μετα..!
κορυφη!
Με το κακόβουλο λογισμικό μπορείς να τα βγάλεις πέρα, με την βλακεία δεν μπορείς.

...

Reaction score
677

Πάλι τα ίδια σήμερα με firefox.
Το έψαξα την προηγούμενη φορά.Όλα συγκλίνουν στο ότι κάποιος ή κάποιοι καταγγέλλουν μανιωδώς το site ως κακόβουλο.Κι αυτή την εκδοχή την ενισχύει το ότι συμβαίνει και με τα βοηθητικά προγράμματα προστασίας όπως το WOT και το Advanced System Care που βγάζουν προειδοποιήσεις και είναι εφαρμογές που λειτουργούν με συλλογή πληροφοριών από χρήστες.
Προφανώς ο τύπος ή οι τύποι που το κάνουν ξέρουν καλά την δουλειά τους.
Μάλλον κάποιοι αντιπαθούν κάποιους εδώ,συμβαίνει στα πιο πολλά ανάλογα sites και ιστοσελίδες επιχειρήσεων άλλωστε.(Τα μισά μαγαζιά με αντικείμενο τον ήχο βγάζουν προειδοποιήσεις στις σελίδες τους.)
Ανταγωνισμός,τι να πεις...

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Δεν υφίστανται τέτοια πράγματα, "κάποιος να καταγγέλει" σάιτς επειδή δε τα ... συμπαθεί και η google να τα κατατάσσει ως κακόβουλα. Αυτά δε γίνονται ούτε στα σήριαλ του Φώσκολου. Έχω γράψει το λόγο που έγινε αυτό, στο 6ο μήνυμα του θέματος:

http://www.avsite.gr/vb/showthread....%EA%FC-%F3%F4%EF-avsite&p=1590231#post1590231

Reaction score
677

Δεν υφίστανται τέτοια πράγματα, "κάποιος να καταγγέλει" σάιτς επειδή δε τα ... συμπαθεί και η google να τα κατατάσσει ως κακόβουλα. Αυτά δε γίνονται ούτε στα σήριαλ του Φώσκολου. Έχω γράψει το λόγο που έγινε αυτό, στο 6ο μήνυμα του θέματος:

http://www.avsite.gr/vb/showthread....%EA%FC-%F3%F4%EF-avsite&p=1590231#post1590231
Δεν ξέρω από serials αλλά για να το λες..
Από που αντλεί πληροφορίες και δεδομένα η Google αλήθεια;Συλλογικά το κάνει απ΄τα λίγα που ξέρω,με βάσεις δεδομένων χρήσης και αναφορών των χρηστών.
Γράψτε λάθος τέλος πάντων,δεν είμαι και ειδικός,από λίγα που διάβασα σκόρπια τα λέω.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Η google έχει bots τα οποία κάνουν "crawling" τα σάιτς και ότι παράξενο βρεθεί γίνεται report. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κάνει οι τύποι μια αλλαγή στο πώς ταυτοποιούν προβληματικά url (δηλαδή μπήκαν κάποια rules που πριν δεν υπήρχαν) και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα bots να κάνουν αναφορές σε sites που δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα. Σε αυτή τη φάση δε μπορούμε να κάνουμε κάτι, περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει αυτή η ιστορία από πλευράς google.

Reaction score
677

Η google έχει bots τα οποία κάνουν "crawling" τα σάιτς και ότι παράξενο βρεθεί γίνεται report. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κάνει οι τύποι μια αλλαγή στο πώς ταυτοποιούν προβληματικά url (δηλαδή μπήκαν κάποια rules που πριν δεν υπήρχαν) και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα bots να κάνουν αναφορές σε sites που δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα. Σε αυτή τη φάση δε μπορούμε να κάνουμε κάτι, περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει αυτή η ιστορία από πλευράς google.
Ελήφθη.
Περιμένουμε λοιπόν.

Reaction score
198

παλι τα ιδια (κακοβουλο λογισμικο) απο chrome kai απο explorer

Reaction score
457

καλημέρα...επιπλέον δε δουλεύει το ''forum'' από το κουμπάκι-λινκ του , οπότε αναγκαστικά πρέπει να γίνει χρήση του ''νέα μηνύματα''..

Reaction score
122

Με firefox όταν χρησιμοποιώ το ''avsite.gr'' βγάζει το μήνυμα περί ''attack page''. 'Οταν βάζω το ''www.avsite.gr'' μπαίνει χωρίς πρόβλημα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.632

Και από το κινητό δεν μπορώ να μπω. Η λύση ήταν να χρησιμοποιήσω το bing σαν μηχανή αναζήτησης αντι του google

Reaction score
1.187

Ναι και σε μένα έβγαλε σήμερα ο Firefox ότι η σελίδα του avsite έχει αναφερθεί ως κακόβουλη.

untitled1.jpg

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.495

με ΙΕ 8 είναι οκ.
Το αυτό.

Τι θα γίνει ρε Google, θα μας τα πρήζεις για πολύ καιρό ακόμα...;

Reaction score
373

Δεν υποφέρεται η κατάσταση σήμερα! Έχω πρόβλημα και με το λαπτοπ ΧΡ με firefox αλλά και με τον επιτραπέζιο υπολογιστή 7 με Chrome.Όλοι την ώρα βγάζει ειδοποιήσεις.

Μάλλον εμείς οι audiophile στην Ελλάδα θεωρούμαστε κακόβουλοι και μας τρέμουν!:138::436:

Y

Yiannis_B

Guest

Mε firefox μπαίνω σήμερα, αλλά με μηχανή αναζήτησης yahoo.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo