Most visitors online was 3241 , on 28 Sep 2025
Λιγότερο κόμπλεξ απέναντι σε κάτι που σίγουρα δεν έχεις κρίνει αντικειμενικά δε βλάπτει.HV said:Γιατι να δει ΑΜΟΙ ?
Η 37αρα ΑΜΟΙ κανει καπου 1800ε και η 42αρα 2000 ενω η 37αρα η Sharp 2000.
Ο φίλος HV θεωρεί πως οι τηλεοράσεις Sharp είναι καλύτερης ποιότητας από τις AMOI(δεν συμφωνώ ούτε διαφωνώ μαζί του διότι δεν τις έχω δει ποτέ μου και δεν μπορώ να κρίνω). Αναρωτιέμαι, η άποψη αυτή φανερώνει κόμπλεξ;;;!!! Όσο για την έκφραση "Θα ήθελα κάποια στιγμή να βρείς το θάρρος να δικάσεις σωστά τις ΑΜΟΙ " ομολογώ πως δεν την κατάλαβα...Για τηλεοράσεις μιλάμε...geokot said:Λιγότερο κόμπλεξ απέναντι σε κάτι που σίγουρα δεν έχεις κρίνει αντικειμενικά δε βλάπτει.HV said:Γιατι να δει ΑΜΟΙ ?
Δε είπαμε οτι η SHARP δεν είναι μεγαλύτερο όνομα, απλά θα πρέπει να σεβαστείς και τη γνώμη τόσων άλλων που έχουν καλή γνώμη ΚΑΙ για τις ΑΜΟΙ.
Και μη ξεχνάς ότι μιλάμε και για 5 ίντσες διαφορά στην ίδια τιμή.
Θα ήθελα κάποια στιγμή να βρείς το θάρρος να δικάσεις σωστά τις ΑΜΟΙ , άσχετα αν δεν αλλάξεις γνώμη.Δε είναι κακό μέσα από τις απόψεις μας να μαθαίνουμε για αξιόλογα πράγματα που δεν είναι γνωστά στο πολύ κόσμο.
Επειδή λοιπόν μιλάμε για τηλεοράσεις δε καταλαβαίνω γιατί και συ "kokoras123" αρπάχτηκες τόσο εύκολα. Την απαξίωση του φίλου HV για τις ΑΜΟΙ παρατήρησα και τίποτα παραπάνω!Kokoras123 said:Ο φίλος HV θεωρεί πως οι τηλεοράσεις Sharp είναι καλύτερης ποιότητας από τις AMOI(δεν συμφωνώ ούτε διαφωνώ μαζί του διότι δεν τις έχω δει ποτέ μου και δεν μπορώ να κρίνω). Αναρωτιέμαι, η άποψη αυτή φανερώνει κόμπλεξ;;;!!! Όσο για την έκφραση "Θα ήθελα κάποια στιγμή να βρείς το θάρρος να δικάσεις σωστά τις ΑΜΟΙ " ομολογώ πως δεν την κατάλαβα...Για τηλεοράσεις μιλάμε...geokot said:Λιγότερο κόμπλεξ απέναντι σε κάτι που σίγουρα δεν έχεις κρίνει αντικειμενικά δε βλάπτει.HV said:Γιατι να δει ΑΜΟΙ ?
Δε είπαμε οτι η SHARP δεν είναι μεγαλύτερο όνομα, απλά θα πρέπει να σεβαστείς και τη γνώμη τόσων άλλων που έχουν καλή γνώμη ΚΑΙ για τις ΑΜΟΙ.
Θα ήθελα κάποια στιγμή να βρείς το θάρρος να δικάσεις σωστά τις ΑΜΟΙ , άσχετα αν δεν αλλάξεις γνώμη.Δε είναι κακό μέσα από τις απόψεις μας να μαθαίνουμε για αξιόλογα πράγματα που δεν είναι γνωστά στο πολύ κόσμο.
Αρπάχτηκα; Μάλλον απόρησα με αυτά που γράφεις περί δικών της AMOI, θάρρους,κόμπλεξ,κλπ...Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει αρκεί να μην προσβάλλει τον άλλον...Και νομίζω πως εσύ πρόσβαλλες τον HV επειδή αναφέρθηκε απαξιωτικά για τις AMOI, χωρίς λόγο δηλαδή...geokot said:Επειδή λοιπόν μιλάμε για τηλεοράσεις δε καταλαβαίνω γιατί και συ "kokoras123" αρπάχτηκες τόσο εύκολα. Την απαξίωση του φίλου HV για τις ΑΜΟΙ παρατήρησα και τίποτα παραπάνω!Kokoras123 said:Ο φίλος HV θεωρεί πως οι τηλεοράσεις Sharp είναι καλύτερης ποιότητας από τις AMOI(δεν συμφωνώ ούτε διαφωνώ μαζί του διότι δεν τις έχω δει ποτέ μου και δεν μπορώ να κρίνω). Αναρωτιέμαι, η άποψη αυτή φανερώνει κόμπλεξ;;;!!! Όσο για την έκφραση "Θα ήθελα κάποια στιγμή να βρείς το θάρρος να δικάσεις σωστά τις ΑΜΟΙ " ομολογώ πως δεν την κατάλαβα...Για τηλεοράσεις μιλάμε...geokot said:Λιγότερο κόμπλεξ απέναντι σε κάτι που σίγουρα δεν έχεις κρίνει αντικειμενικά δε βλάπτει.HV said:Γιατι να δει ΑΜΟΙ ?