Καλή πρόταση για 37" Full HDTV?

Reaction score
0
Έχει κάποιος από σας να προτείνει κάτι καλό στις 37" HDTV (1920 x 1080);

Λαμβάνοντας ωστόσο υπόψη και το κόστος...

Ευχαριστώ,
Άγγελος

Reaction score
0
Φιλε εγω στην θεση σου θα επαιρνα την 42 AMOI και καλη τιμη, και ωραια εικονα, και μεγαλη οθονη, για 37 δεν ξερω να σου πω.. αλλα νομηζω οτι 42 AMOI αυτην την στιγμη ειναι ευκαιρια.. :p

Reaction score
0
Επίσης κ η 37 ΑΜΟΙ.
Πολύ καλή από ότι φαίνεται όμως είναι κ η αντίστοιχη 37 της Sharp.
Πιο ψηλά σε χρήματα είναι κ η 42Χ της Sony.

Reaction score
0
Σας ευχαριστώ,

Ξέρετε κάποιο link που μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ΑΜΟΙ?
Καταστήματα που τις πουλάνε?

HV

Reaction score
0
Γιατι να δει ΑΜΟΙ ?
Η 37αρα ΑΜΟΙ κανει καπου 1800ε και η 42αρα 2000 ενω η 37αρα η Sharp 2000.

Reaction score
0
HV said:
Γιατι να δει ΑΜΟΙ ?
Λιγότερο κόμπλεξ απέναντι σε κάτι που σίγουρα δεν έχεις κρίνει αντικειμενικά δε βλάπτει.
Δε είπαμε οτι η SHARP δεν είναι μεγαλύτερο όνομα, απλά θα πρέπει να σεβαστείς και τη γνώμη τόσων άλλων που έχουν καλή γνώμη ΚΑΙ για τις ΑΜΟΙ.
Και μη ξεχνάς ότι μιλάμε και για 5 ίντσες διαφορά στην ίδια τιμή.
Θα ήθελα κάποια στιγμή να βρείς το θάρρος να δικάσεις σωστά τις ΑΜΟΙ , άσχετα αν δεν αλλάξεις γνώμη.Δε είναι κακό μέσα από τις απόψεις μας να μαθαίνουμε για αξιόλογα πράγματα που δεν είναι γνωστά στο πολύ κόσμο.

Reaction score
0
5 ιντσες δεν ειναι και λιγες, στην τηλεοραση κανει μπαμ, αλλα το θεμα ειναι οτι οντως ειναι πολυ καλη τηλεοραση...

HV

Reaction score
0
Φιλε μου ειναι σαν να συγκρινω την Skoda με την Audi η την Opel με την Mercedes γιαυτο και δεν μπορω σε καμια περιπτωση να βαλω την ΑΜΟΙ πανω απο την Sharp.
Τωρα ναι οι 5 ιντσες ειναι αρκετες αλλα οχι τοσο τρομερη διαφορα για να δικαιολογηθει η αγορα της ΑΜΟΙ...Αυτο πιστευω εγω εστω..
Τωρα αν η ΑΜΟΙ ριξει τις τιμες αρκετα πχ 1800ε για την 42 ΙΣΩΣ και να αξιζει τον κοπο...Αλλα και παλι 200ε ( 60.000δρχ ) διαφορα με μια Sharp ειναι πολυ μικρη.

Reaction score
0
geokot said:
HV said:
Γιατι να δει ΑΜΟΙ ?
Λιγότερο κόμπλεξ απέναντι σε κάτι που σίγουρα δεν έχεις κρίνει αντικειμενικά δε βλάπτει.
Δε είπαμε οτι η SHARP δεν είναι μεγαλύτερο όνομα, απλά θα πρέπει να σεβαστείς και τη γνώμη τόσων άλλων που έχουν καλή γνώμη ΚΑΙ για τις ΑΜΟΙ.
Θα ήθελα κάποια στιγμή να βρείς το θάρρος να δικάσεις σωστά τις ΑΜΟΙ , άσχετα αν δεν αλλάξεις γνώμη.Δε είναι κακό μέσα από τις απόψεις μας να μαθαίνουμε για αξιόλογα πράγματα που δεν είναι γνωστά στο πολύ κόσμο.
Ο φίλος HV θεωρεί πως οι τηλεοράσεις Sharp είναι καλύτερης ποιότητας από τις AMOI(δεν συμφωνώ ούτε διαφωνώ μαζί του διότι δεν τις έχω δει ποτέ μου και δεν μπορώ να κρίνω). Αναρωτιέμαι, η άποψη αυτή φανερώνει κόμπλεξ;;;!!! Όσο για την έκφραση "Θα ήθελα κάποια στιγμή να βρείς το θάρρος να δικάσεις σωστά τις ΑΜΟΙ " ομολογώ πως δεν την κατάλαβα...Για τηλεοράσεις μιλάμε...

Reaction score
14
Θέλω να πώ στον φίλο HV πως καμιά φορά μια εταιρία που ζητά την καταξίωση βγάζει προιόντα με καύτερο value for money απο μια ήδη καταξιωμένη στον χώρο...και απο ότι έχω καταλάβει τελικά το καλύτερο ειναι αυτό που θα σου δώσει τα περισσότερα με τα λιγότερα λευτα

Reaction score
0
Kokoras123 said:
geokot said:
HV said:
Γιατι να δει ΑΜΟΙ ?
Ο φίλος HV θεωρεί πως οι τηλεοράσεις Sharp είναι καλύτερης ποιότητας από τις AMOI(δεν συμφωνώ ούτε διαφωνώ μαζί του διότι δεν τις έχω δει ποτέ μου και δεν μπορώ να κρίνω). Αναρωτιέμαι, η άποψη αυτή φανερώνει κόμπλεξ;;;!!! Όσο για την έκφραση "Θα ήθελα κάποια στιγμή να βρείς το θάρρος να δικάσεις σωστά τις ΑΜΟΙ " ομολογώ πως δεν την κατάλαβα...Για τηλεοράσεις μιλάμε...
Επειδή λοιπόν μιλάμε για τηλεοράσεις δε καταλαβαίνω γιατί και συ "kokoras123" αρπάχτηκες τόσο εύκολα. Την απαξίωση του φίλου HV για τις ΑΜΟΙ παρατήρησα και τίποτα παραπάνω!

HV

Reaction score
0
Απαξιωση εχω για καθε τι που κατασκευαζεται εξολοκληρου στην κινα.
Ελπιζω να σε καλυψα.

Reaction score
0
geokot said:
Kokoras123 said:
geokot said:
HV said:
Γιατι να δει ΑΜΟΙ ?
Επειδή λοιπόν μιλάμε για τηλεοράσεις δε καταλαβαίνω γιατί και συ "kokoras123" αρπάχτηκες τόσο εύκολα. Την απαξίωση του φίλου HV για τις ΑΜΟΙ παρατήρησα και τίποτα παραπάνω!
Αρπάχτηκα; Μάλλον απόρησα με αυτά που γράφεις περί δικών της AMOI, θάρρους,κόμπλεξ,κλπ...Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει αρκεί να μην προσβάλλει τον άλλον...Και νομίζω πως εσύ πρόσβαλλες τον HV επειδή αναφέρθηκε απαξιωτικά για τις AMOI, χωρίς λόγο δηλαδή...

Reaction score
0
Παιδιά ας ρίξουμε κάνα ξύλο παραπάνω στο τζάκι δίπλα απο τη οθόνη μας και ας την απολαύσουμε! Χειμώνας έρχεται.
Και όποτε θέλετε εσείς τη ταινία και εγώ το κρασί και το ψαχνό , στη θράκα του!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.234
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney