Καλησπερα στην Audiophile κοινοτητα

Chameleon Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
85
Το όνομα μου είναι Νίκος και εκπροσωπώ την Chameleon Audio .
Κάποιοι αρκετά παλιότεροι με ξέρουν με το ψευδώνυμο μου Jadisboy αλλες εποχες (μεγαλωσαμε αχ).
Εύχομαι τα καλύτερα για όλους

Reaction score
1.551
Εσείς δεν είστε που παιζατε με λάμπες και υποστηριζομενους με αντικραδασμικα πύθωνες στην έκθεση;
Κάτι παθητικά τερραστια ηχεία;
Με πικάπ;
Θα περάσετε καλά εδώ :)

Πάντως υποκειμενικά ηταν πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα αν και ο ενισχυτής σα να τα χε βρει λίγο σκούρα.
Φυσικά σε Νορμάλ εντάσεις θα ηταν αλλιως.

Αν θέλετε πείτε μας δυο λογια για το σεταπ αλλα και για τις εντυπώσεις που αποκομισατε απο την έκθεση (με όση ειλικρίνεια επιτρέπει η θέση σας φυσικά).

Εγω πάντως πέρασα σουπερ. Αν και η χωρίς αρμονία μουσική που επιλεξατε έκατσε κάπως στα μη συνηθισμένα ώτα μου. Μου άφησε όμως διάθεση αναζήτησης.

Chameleon Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
85
Καλησπερα Panoramious
Το συστημα μας ηταν αυτο
http://www.chameleonracks.com/en/events-chameleon-audio
Το set up μας ηταν αυτο
Racks

Chameleon wood Racks

Chameleon Isolation feet

Analog

Reed Muse 3C Turntable

Reed 5T Tonearm

Shelter Accord Cartridge

Icon PS3 phono stages

Icon LA4 preamp

Icon MB90 MkII amplifier KT150

Digital

Metrum Acoustics Pavane 3 DAC

Antipodes DX 1TB

Cables

Tellurium Q

Black Diamond /Silver Diamond

Audiomica

Pearl Consequence

Albit Consequence M2

Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο τους επισκεπτες και απο τον εαυτο μου .
Θεωρω οτι παρουσιασαμε ενα εντυπωσιακο set up και ηχο σε αναλογια με εναν ξενο χωρο και σε κατασταση πανικου απο θεμα χρονου .
Οσο αναφορα την αιθουσα μου αλλωστε μονο για αυτη μπορω να μιλησω μου εκανε μεγαλη θετικη εντυπωση οτι κανεις ακροατης δεν καθησε λιγοτερο απο 10 λεπτα .Πραγμα πολυ σημαντικο οσο αναφορα για την ποιοτητα του κοινου .
Δεν κανανε απλως μια βολτα αλλα ηρθαν για να ακουσουν .Αυτο μονο στο εξωτερικο το εχω δει και ευτυχως τωρα και σε αυτη την εκθεση .
Ο ηχος που θελει να ακουσει κανεις ειναι υποκειμενικος οποτε η οποια αντιπαραβολη ειναι ανουσια .
Εμεις θελουμε να παρουσιαζουμε ηχο και οχι κουτια με υλικα και αυτο υποστηριζουμε καποια χρονια τωρα .
Κουτακια ολοι μπορουν να πουλανε με εξαιτρετικα specs αλλα για να φτιαξεις ηχο θελει αλλη προσεγκιση και κοπο-χρονο.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.559
Καλως το Νίκο! Καλή παραμονή, καλές δουλειές και να μας προσέχεις τον Κοτσίδη μας και τις ηχειάρες του!

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale