Καλη ταινια, καλη εικονα

Reaction score
383
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

αν και δεν ειμαι φιλος των ντοκυμαντερ
η φυση τα φλαμινγκος η μουσικη των σινεματικ ορχηστρα
ολα δενουν αρμονικα με την εκπληκτικη εικονα

.

Reaction score
5

Στο προγραμμα ειναι και αυτο (εχω δει το μισο μεχρι τωρα)

:137:

Reaction score
5

αν και δεν ειμαι φιλος των ντοκυμαντερ
η φυση τα φλαμινγκος η μουσικη των σινεματικ ορχηστρα
ολα δενουν αρμονικα με την εκπληκτικη εικονα

.
Βασικα μου αρεσουν πολυ τα ντοκυμαντερ κυριως με διαστημα και βυθο και καπως λιγοτερο με ζωα.Δεν ξερω αν ειναι επι του παροντος αλλα εχω να προτεινω αρκετα απο αυτα :126:

Thanks for the tip :615:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Είχα πολλά χρόνια να εκνευριστώ τόσο πολύ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Στο τέλος του 5λεπτου (τόσο άντεξα να παρακολουθήσω αυτό το πράγμα...:140:) είχα νεύρα, θυμό, οργή.

Αν πετυχημένη ταινία είναι αυτή που επηρεάζει περισσότερο τον θεατή, έστω και αρνητικά, το Dogtooth είναι η μεγαλύτερη επιτυχία που έχω δει (έστω και για τα 5λεπτά που είδα).

Υ.Γ. Επειδή δεν βλέπω ελληνικό κινηματογράφο, αν το Dogtooth θεωρείται ταινιάρα υπάρχουν και χειρότερες; :121:
Παιδιά ειλικρινά σέβομαι πάντα το γούστο το καθενός και το τί μπορεί να ψάχνει σε μια ταινία. Μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση μπαίνω στη θέση του xfader και προσπαθώ να καταλάβω γιατί όλος αυτός ο θυμός(δύσκολο βέβαια μέσα σε ένα 5λεπτο αλλά ok).

Ειλικρινά αυτή η ταινία δεν είναι σε καμία περίπτωση διασκεδαστική. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ. Δε νομίζω άλλωστε ότι ανέφερα κάπου τέτοιο πράγμα. Είναι ενεδεχωμένως από τις πλέον ΑΝΩΜΑΛΕΣ ταινίες που έχω δεί.

Η ταινία σκοπό έχει να προβληματίσει, να σου δείξει κάτι διαφορετικό, να σου προκαλέσει σκέψεις περί ηθικής και περί ανθρώπινης ύπαρξης.
Και το κάνει αυτό με τον πιό τρανταχτό τρόπο, για να ταρακουνήσει, γιατι όλα αυτά τα θέματα που θίγει είναι από μόνα τους έντονα. Όλη αυτή η ταινία θα μπορούσε να είναι ο εφιάλτης κάποιου ανθρώπου, του καθενός μας πιθανότατα, γιατί ΠΙΣΤΕΥΩ ότι ο καθένας μας μπορεί να βρεί αναφορές στην αλληγορία αυτή.

Όπως βρίσκω ενδιαφέρον κάποιον να μου περιγράψει ένα όνειρό του, όσο άσχημο και να είναι αυτό, το ίδιο βρίσκω ενδιαφέρον και στη ταινία αυτή. Δεν είναι ότι μου άρεσε με τη στενή σημασία της λέξης. Είναι ενας καθρέφτης της πραγματικής, της αληθινής ζωής και σίγουρα δε δείχνει κάτι όμορφο.

Νομίζω ότι είναι θέμα καθαρά του τί ψάχνει κάποιος από μία ταινία και τη διάθεση που έχει.

Άλλωστε άμα τη βρίσκαμε όλοι εδώ μέσα με τα ίδια πράγματα θα είχαμε βαρεθεί ήδη νομίζω...έτσι έχει πιο πλάκα....:107:
(Ανεξάρτητα από αυτό όμως συνεχίζω να πιστεύω ότι κατά 90% συμφωνώ σε γούστο με όλους εδώ μέσα αν κρίνω από τα posts σας)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.078
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Παιδιά ειλικρινά σέβομαι πάντα το γούστο το καθενός και το τί μπορεί να ψάχνει σε μια ταινία. Μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση μπαίνω στη θέση του xfader και προσπαθώ να καταλάβω γιατί όλος αυτός ο θυμός(δύσκολο βέβαια μέσα σε ένα 5λεπτο αλλά ok).
Φίλε Νέρωνα,

καταρχάς μην νομίζεις ότι με πήρες στο λαιμό σου με την προτροπή για την ταινία. Μόνος μου αποφάσισα να δω κάτι που ήξερα ότι δεν είναι του γούστου μου. Το κάνω συχνά για 2 λόγους:

1ον όταν δεν έχω τίποτα άλλο πρόχειρο
2ον για να δώσω άλλη μία ευκαιρία στο είδος του κινηματογράφου που αντιπαθώ (σπανιότερο φαινόμενο:116:). Ποτέ βέβαια δεν ανταμείφθηκα για το ρίσκο μου. Κάτι σαν το Τζόκερ: "Κι αν σου κάτσει;" Αλλά ούτε 4άρι... :142:

Για μένα προβληματισμός και ταινία είναι έννοιες εχθρικές.
Μόνο διασκέδαση και τίποτα άλλο. Όταν τελειώσει η προβολή, τελειώνει και η ταινία, ή ξεκινά η επόμενη. Δεν την ξαναφέρνω στη μνήμη μου σχεδόν ποτέ.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Για μένα προβληματισμός και ταινία είναι έννοιες εχθρικές.
Μόνο διασκέδαση και τίποτα άλλο. Όταν τελειώσει η προβολή, τελειώνει και η ταινία, ή ξεκινά η επόμενη. Δεν την ξαναφέρνω στη μνήμη μου σχεδόν ποτέ.
Αυτό είναι, γι αυτό σας πάω και σένα και τον Σωτήρη, ξεκάθαροι με το τί ζητάτε και το υποστηρίζετε. Ειλικρινά μ αρέσει αυτό. Βέβαια μου μένει βαθυά μέσα μου ένα πείσμα να βρώ μια ταινία να σας αλλάξω γνώμη....που θα πάει.:105:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Θα σας "περιλαβω" ολους μολις εχω λιγο χρονο:136:
Προς το παρων για να σας δω εδω

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.078
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Αυτό είναι, γι αυτό σας πάω και σένα και τον Σωτήρη, ξεκάθαροι με το τί ζητάτε και το υποστηρίζετε. Ειλικρινά μ αρέσει αυτό. Βέβαια μου μένει βαθιά μέσα μου ένα πείσμα να βρώ μια ταινία να σας αλλάξω γνώμη....που θα πάει.:105:
Τα διφορούμενα λόγια ποτέ δεν μου άρεσαν. Είμαι ευθύς και ειλικρινής. Εγώ βέβαια είμαι ακόμα πιο παράξενος από τον Σωτήρη.
Για παράδειγμα, δεν βλέπω παλιές ταινίες, ακόμα κι αν είναι του γούστου μου (εξαιρούνται κάποιες πολεμικές).

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.078

Green Zone

Αν περιμένετε να δείτε ένα νέο "Bourne Identity" ...καμία σχέση!
Ο Matt Damon στον ρόλο ενός Αμερικανού επιχειρησιακού αξιωματικού στο Iraq του 2003 προσπαθεί να ξεσκεπάσει τη συνωμοσία για τα αίτια της επιδρομής.

Χειρότερο απ' ότι περίμενα. Λίγο για περιπέτεια και ρηχό για ψαγμένο. Μετά το Dogtooth βέβαια μου φάνηκε αριστούργημα! :142:

Εικόνα: Μέτρια με εσκεμμένο κόκκο και πολλά ντοκουμενταρίστικα "τραβήγματα" που ζαλίζουν. Είναι όμως της μόδας.
Ήχος: Πολύ καλός με έντονη στερεοφωνική εικόνα.

IMDB : 7.2/10

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Green Zone

Αν περιμένετε να δείτε ένα νέο "Bourne Identity" ...καμία σχέση!
Ο Matt Damon στον ρόλο ενός Αμερικανού επιχειρησιακού αξιωματικού στο Iraq του 2003 προσπαθεί να ξεσκεπάσει τη συνωμοσία για τα αίτια της επιδρομής.

Χειρότερο απ' ότι περίμενα. Λίγο για περιπέτεια και ρηχό για ψαγμένο. Μετά το Dogtooth βέβαια μου φάνηκε αριστούργημα! :142:

Εικόνα: Μέτρια με εσκεμμένο κόκκο και πολλά ντοκουμενταρίστικα "τραβήγματα" που ζαλίζουν. Είναι όμως της μόδας.
Ήχος: Πολύ καλός με έντονη στερεοφωνική εικόνα.

IMDB : 7.2/10
Με προλαβες!
Το εχω απο την Τεταρτη αλλα δεν εχω αξιωθει ακομα...:121:
Φυσικα επειδη δεν σου εχω την παραμικρη εμπιστοσυνη θα το δω
με καθαρο μυαλο:137:
Παντως επειδη προλαβα και εριξα μια ματια για τον κοκκο εχεις δικαιο...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Cult, sci fi γιαπωνεζικη ταινια του 2002.
Τωρα, ο εξωγηινος που παιζει θα σας θυμισει ΕΤ
Και ο τροπος που γινεται το παιχνιδι χρονου/σφαιρων θα σας θυμσει
Μatrix
Το ταξιδι πισω στον χρονο ιθα σας φερει στο μυαλο το "Terminator"
Και οι επιρροες δεν σταματουν εδω.
Τουλαχιστον η ερμηνεια της Anne Suzuki ειναι αξιομνημονευτη
ενω εξισου καλος ειναι και ο Takeshi Kareshiro ως κεντρικος
ηρωας, ανικητος, ιπταμενος και...γκομενος:144:

Η εικονα ειναι μολις ενα κλικ καλυτερη απο DVD με πολλες κοκκινοπες
αλλα και γηινες αποχρωσεις.
Ο ηχος...απο αλλο ανεκδοτο.
Εαν καποιος με ρωτουσε τι αξιζει περισσοτερο απο ολη την ταινια
θα απαντουσα διχως σκεψη "η ευρεια,αριστη χρηση των surround"
Οι ψευδαισθησεις που δημιουργουν ειναι υπεροχες.:444:

Μονο για φαν του ειδιυς!

IMDB βαθμολογια:6,7

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.194

Η εικονα ειναι μολις ενα κλικ καλυτερη απο DVD...

Τώρα θα μου πείτε ''είχες και στο χωριό σου HD''

αλλά μόλις βλέπω ταινία ποιότητας DVD, σταματάω τη προβολή!

Το ίδιο βέβαια ισχύει και στον ήχο αν δεν είναι 5.1

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Tα εχουμε ξαναπει.
Μια φορα το τριμηνο της κανω το χατηρι και βλεπουμε ταινια
που επιλεγει εκεινη.
Γιατι ομως πρεπει να υποφερω τοσο?
Παλι καλα που η πρωταγωνιστρια ειναι...εχμ...φωναρα και τα
ματια μου ειχαν γινει αστριτης:111:
Τωρα τι περιμενετε, αναλυση για τουτη δω?
Θαρρω πως μονο γυναικα θα μπορουσε να κανει διοτι μονο
σε γυναικα θα μπορουσε να αρεσει.

Ηχος μονο στο κεντρικο(κυριως) εικονα αρκετα καλη

Μονο για κυριες!

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Μονο για κυριες!

Κι εγώ διασκέδασα που την είδα....να ανησυχώ? Μάλλον φταίει η καλοκαιρινή διάθεση και η παρέα :111: που ήμουνα.

Είδα άλλη μία αηδιούλα συμπαθητική...θα γράψω...

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Είχα πολλά χρόνια να εκνευριστώ τόσο πολύ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Στο τέλος του 5λεπτου (τόσο άντεξα να παρακολουθήσω αυτό το πράγμα...:140:) είχα νεύρα, θυμό, οργή.

Αν πετυχημένη ταινία είναι αυτή που επηρεάζει περισσότερο τον θεατή, έστω και αρνητικά, το Dogtooth είναι η μεγαλύτερη επιτυχία που έχω δει (έστω και για τα 5λεπτά που είδα).

Υ.Γ. Επειδή δεν βλέπω ελληνικό κινηματογράφο, αν το Dogtooth θεωρείται ταινιάρα υπάρχουν και χειρότερες; :121:
Αμ εγώ που την είδα όλη?Τι να πώ?Νομίζω ήταν ότι χειρότερο έχω δει τα τελευταία χρόνια.Η υποκριτική όλων και ειδικά των παιδιών ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!
Τέτοιο αίσχος πραγματικά δεν το περίμενα,έμεινα άφωνος για κάνα μισάωρο μετά!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.078

Θαρρω πως μονο γυναικα θα μπορουσε να κανει διοτι μονο
σε γυναικα θα μπορουσε να αρεσει.
Είχα προμηθευτεί την ταινία για τη συμβία μου. Βέβαια, όπως κι εγώ, έχει κι αυτή τις παραξενιές της. Δεν βλέπει ταινίες που δεν παίζουν πρωτοκλασάτα ονόματα.
Ξεκίνησε λοιπόν μόνη της τη θέαση και σε 20 λεπτά το σταμάτησε και με ρωτούσε αν έχω κάτι άλλο για να δει... :137:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.078
Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Αμ εγώ που την είδα όλη?Τι να πώ?Νομίζω ήταν ότι χειρότερο έχω δει τα τελευταία χρόνια.Η υποκριτική όλων και ειδικά των παιδιών ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!
Τέτοιο αίσχος πραγματικά δεν το περίμενα,έμεινα άφωνος για κάνα μισάωρο μετά!
Εμμμ κάνεις κι εσύ ηρωισμούς! Γιατί δεν της ρίχνεις μια μούντζα από την αρχή; :142:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.078
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Είδα άλλη μία αηδιούλα συμπαθητική...θα γράψω...
Πες μου ότι είδες κανένα "Le petit Nicolas" να με στείλεις αδιάβαστο... :114:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab