- Reaction score
- 78.558
Μα δεν θα φτάσει ένα πρωί! :109:
παααρα πολυ καλη ταινια,αξιζει να την δειτε.....φοβερο σεναριο,πλοκη και ανατροπες...θα την εβαζα ανετα ενα 8/10.![]()
http://www.imdb.com/title/tt1401152/
Ένας άνδρας ξυπνάει απο κώμα, μετά απο ατύχημα κατα την διάρκεια ενος ταξιδιού και ανακαλύπτει οτι κάποιος έχει πάρει την θέση του σε όλες τις δραστηριότητες του ή έτσι τουλάχιστον νομίζει.
Μου άρεσουν οι ανατροπές αλλά δεν μπορώ να πώ τίποτα μέχρι να την δείτε. Την συζητάμε αργότερα.
Συμφωνω σε ολα με τον neronas.![]()
Στην αρχή της ταινίας η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα λίγο. Λέω, άλλη μία χολιγουντιανή θεωρία συνωμοσίας. Έκανα λάθος όμως.
Η ταινία κρύβει άσους στο μανίκι της, είναι λιγότερο ριχή απ΄όσο φαίνεται στην αρχή, είναι πρωτότυπη και εξοπλισμένη μ'ένα τρομερά ταιριαστό ζευγάρι.
Sci-fi κοινωνικό ρομάντζο? Κάτι τέτοιο, αλλά είναι πιό ωραίο απ΄όσο ακούγεται πιστέψτε με. Δεν είναι η χρονιά των ταινιών αγάπης μέχρι τώρα και η αλήθεια είναι ότι δε περίμενα κάτι δυνατό από αυτή εδώ, αλλά το βρήκα.
Προσθέσετε μία εκπληκτική εικόνα σε 16:9, πραγματικό διαμάντι που έρχεται σετ μ΄ενα αρκετά καλό ήχο.
Άν δεν έγινε σαφές μέχρι τώρα μου άρεσε αρκετά :105:.
imdb:7,1
Την είδα χθες το βράδυ.Πραγματικά πολύ καλή ταινία!Συμφωνώ απόλυτα με τον Νέρωνα.Συμφωνω σε ολα με τον neronas.
Να προσθεσω μονο την υπαρξη των θρησκευτικων στοιχειων και αναζητησεων που, γνωριζω ποσο πολυ, θα εκτιμησουν
μερικα-μερικα μελη :121:
Τι να σου πω?Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι ότι τον τελευταίο καιρό (κι ας μην το γράφω εδώ),συμφωνώ πολλές φορές με τις επιλογές ταινιών του Νώε,αλλά και με τα γραφόμενα επί αυτών!
Τι γίνεται?Αρχίζω να γερνάω κι εγώ σιγά,σιγά? ή μήπως έχουμε να κάνουμε με το φαινόμενο του παλιμπαιδισμού?:116:
Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι ότι τον τελευταίο καιρό (κι ας μην το γράφω εδώ),συμφωνώ πολλές φορές με τις επιλογές ταινιών του Νώε,αλλά και με τα γραφόμενα επί αυτών!
Τι γίνεται?Αρχίζω να γερνάω κι εγώ σιγά,σιγά? ή μήπως έχουμε να κάνουμε με το φαινόμενο του παλιμπαιδισμού?:116:
Δεν μπήκα ούτε στον κόπο να κράξω τη σαχλαμάρα που περνιέται για ταινία.
Βλεπαμε την ιδια ταινια!Paul.
![]()
American comedy with a British twist.
Ή μήπως όταν 2 Άγγλοι αποφασίζουν να κάνουν ντού στο budget του Ηοllywood;
Μάλλον ένας συγκερασμός και των δύο.
Οδηγείτε σε μια αμερικάνικη ερημική επαρχία και ξαφνικά τσούπ,να σου ένας εξωγήινος!
Και τι εξωγήινος...
Μάγκας και αλάνι.
Εντάξει καταλαβαίνετε ότι το αμερικάνικο στοιχείο του καλού τέλους και της ηρωικής αυτοθυσίας δεν πρόκειτε να λείψει(αλοίμονο),παρόλα αυτά το βρετανικό χεράκι έχει μπεί γερά σε ορισμένα σημεία,θωπευόντας την οπίσθια οπή της Αμερικής των rednecks.
Α,δεν γλυτώνουν και πάρα πολλές ταινίες ή σειρές Sci-fi απ το ξυραφάκι τους,ευτυχώς με κομψό τρόπο.
Ευχάριστη σε κάθε θεατή που ψάχνει κάτι παραπάνω απ τις φαρσοκωμωδίες ή τις παρωδίες τις τελευταίας 15ετίας,απολαυστική σε όσους έχουν ζήσει ή έχουν ''μυρωδίες'' απο Αμερική.
Πάρα πολύ καλή εικόνα με υπέροχα σκοτεινά πλάνα(ειδικά στο πρώτο 20λεπτο της ταινίας).
Οι διάλογοι είναι πεντακάθαροι,sub και περιφεριακά δεν θα κουραστούν ιδιαίτερα αλλά όπου χρειαστεί η παρουσία τους είναι απολαυστική.Ωραίο και το soundtrack με τις rock επιλογές.
Μην σταματήσετε την ταινία αμέσως μόλις πέσουν τίτλοι,απλά περιμένετε λιγάκι να δείτε κάτι παραπάνω.
Απ τις ελάχιστες του είδους της που ήρθε για να μείνει στην ταινιοθήκη μου!
imdb:7.3/10
![]()
Προσθέσετε μία εκπληκτική εικόνα σε 16:9, πραγματικό διαμάντι που έρχεται σετ μ΄ενα αρκετά καλό ήχο.
Άν δεν έγινε σαφές μέχρι τώρα μου άρεσε αρκετά :105:.
Συμφωνω σε ολα με τον neronas.
Δεν μπήκα ούτε στον κόπο να κράξω τη σαχλαμάρα που περνιέται για ταινία.
Ειδικά αυτές οι αναζητήσεις που ανέφερε ο Ανδρέας ήταν το κάτι άλλο... Ουστ με τη βλακεία! :116:
Γιατί όχι; Μπορεί να είσαι ερωτευμένος! :116:Εμμμ...τώρα άμα συμφωνήσω με τους δύο πρώτους πειράζει;![]()