Καλη ταινια, καλη εικονα

Reaction score
119
Το Paul ηταν απογοητευση γιατι περιμενα περισσοτερο British feeling και χιουμορ και γενικα δε σου αφηνει τιποτα να θυμασαι ενω σαν θεμα μπορουσε να κανει "παπαδες".

Το δε Adjustment bureau με απογοητευσε πληρως γιατι μιλαμε για διηγημα του Ντικ και οχι Αρλεκιν. Aν θελετε τυπους με καπελα που ρυθμιζουν ζωες δειτε το ανεπαναληπτο Dark City.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

balada triste de trompeta(2010)

Αν και λατρης του Ισπανικου κινηματογραφου, και ειδικα ολων των ταινιων εκεινων που περιστρεφονται θεματικα γυρω απο τον Ισπανικο εμφυλιο, ετουτη εδω ηταν γερο πληγμα.
Ξεκιναει καλα αλλα στην συνεχεια γινεται ενας εφιαλτης αισθησεων σε σημειο που ο κακομοιρος θεατης να αναρωτιεται σε τι εφταιξε και υπομενει αυτη την αρρωστημενη μορφη τεχνης.
Και δεν μου φταινε ουτε οι ερμηνευτες, ουτε ο σκηνοθετης οι οποιοι δινουν τα παντα για να αναδειξουν τον decadence κοσμο του τσιρκου στις αρχες των 70'ς
Δεν μου φταινε ουτε οι παραλληλισμοι, χαρακτηριστικο λαων που μια ωραια πρωια αποφασισαν να αλληλοσφαχτουν για ενα πολιτικο οραμα.
Μου φταιει η ιδια η ταινια που με χαλασε.
Ισως δεν μπορω να σας περασω το μηνυμα, η εαν θελετε να περιγραψω την απογραφη της θεασης, παρα μονο σε οσους την εχουν ηδη δει.
Το να σας την προτεινω ομως...μπα, νομιζω πως σας αγαπω αρκετα για να σας κανω τετοιο κακο.

Απο την αλλη βεβαια εχουμε εικονα και ηχο πραγματικα κορυφαια και ισως ειναι η μεθεξη των δυο αισθησεων που μπορει να "αποκοιμισουν" τον ανυποψιαστο και να νομισει οτι ειδε το αριστουργημα της ζωης του.

Διακρισεις

IMDB βαθμολογια:6,5

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.546

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.;1343440... said:
αρρωστημενη μορφη τεχνης.

Μου φταιει η ιδια η ταινια που με χαλασε.

Το να σας την προτεινω ομως...μπα, νομιζω πως σας αγαπω αρκετα για να σας κανω τετοιο κακο.
Και είδες ολόκληρη αυτή τη ταινία;:111:

Ανδρέα είσαι...http://el.wiktionary.org/wiki/μαζοχιστής :136:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

five days of august(2011)

Η ολιγοημερη "αναταραχη" στον Καυκασο το καλοκαιρι του 2008 μεσα απο τα ματια δημοσιογραφων πολεμου.
Το σεναριο δεν διεκδικει δαφνες πρωτοτυπιας και ειναι τοσο μεστο και απλοικο, κατανητο δε συγχρονως ακομα και απο τον μεσο
οπαδο του γαυρου:405:
Θα ελεγα πως η "δυναμη" της ταινιας βρισκεται στην ωμοτητα της περιγραφης της βιας των παραστρατιωτικων μοναδων, παρα σε οτιδηποτε αλλο.
Και αυτον τον Βαλ Κιλμερ τι τον παιδευουν με δεκαλεπτους ρολους?
Δεν εχουν ακουσει πως σκοτωνουν τα αλογα οταν γερασουν και παχυνουν τοσο πολυ?

Η εικονα και ο ηχος ομως...ειναι μια αλλη ιστορια καθως θα παρακαλατε να μην τελειωσει η ταινια.
Οι δε πανοραμικες ληψεις με τις βολες των ελικοπτερων, αναφορας!

IMDB βαθμολογια:6,2(εως χθες ηταν 7,1)

Reaction score
119

Xαιρομαι που η βαθμολογια της ανωτερω πατατας παιρνει τον κατηφορο για να μην την πατησουν κι αλλοι, ακου 7.1...γυρω στο 5 μονο και μονο για τις σκηνες με τα ελικοπτερα που ανεφερε ο Αντρεας.
Ο δε Βαλ Κιλμερ δινει ρεσιταλ σε σχεση με τον ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ πρωταγωνιστη.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Karigurashi no Arrietty (2010)

Οταν μια "ζωγραφια" μπορει να σου περασει τον εσωτερικο της κοσμο και να αντιλαμβανεσαι το πως αισθανεται, τοτε τι να συζητησουμε?

Η πολυαναμενομενη νεα δημιουργια των Studio Ghibli ειναι εδω για να μεινει.
Με το νεο αιμα των Ghibli πισω της, τον Hiromasa Yonebayashi, αλλα και με το αγγιγμα του μαγου Miyazaki στο screenplay και σε συμβουλευτικο χαρακτηρα υπερνικα κατα πολυ τις τελευταιες δημιουργιες (Ponyo, Tales from the Earthsea) και μας επιτρεπει να αγωνιουμε για το μελλον.
Εκ πρωτης η ιστορια ισως φανταζει "παιδικη" αλλα θαρρω πως "πιανει" ολες τις ηλικιες καθως ειναι αρκετα μελαγχολικη, αρα και καπως ωριμοτερη.
Και εδω κυριαρχει η φυση της γιαπωνεζικης εξοχης σε τετοιο σημειο που θελεις ανα πασα στιγμη να παρατησεις το αναπαυτικο καθισμα του σαλονιου σου και να βουτηξεις στον κηπο της παλαιας αγροικιας.
Η καμπανα κτυπα για "πολλοστη" φορα απο τα Ghibli αλλα τα προσφατα γεγονοτα στην Ιαπωνια αποδεικνυουν το προφητικο της υποθεσης.

Το animation κινειται σε εξαιρετικα υψηλα επιπεδα και, αντιθετα απο τα σαχλοαμερικανικα, εδω ζεις την καθε στιγμη και αφηνεσαι να ταξιδεψεις σε εναν κοσμο προσχεδιασμενο,Εναν κοσμο που ακομα και εαν σε στεναχωρησει ξερεις πως θα σου αφησει μια πικρη γλυκα υπενθυμιζοντας σου συνεχως πως ο κοσμος δεν αποτελειται απο υπερηρωες αλλα απο μικρα παιδια που χανουν καθημερινα την μαχη για την ζωη.

Η εικονα ειναι μαγικη και απολαυση στα ματια και του απαιτητικοτερου λατρη της εικονας.
Ο ηχος τωρα...πρεπει να ακουσετε για να με πιστεψετε.
Βεβαια δεν θα ικανοποιησει τους φιλους "βαβουριαρηδες" αλλα το καθε φυσικο περασμα του ανεμου, η καθε σταλα της βροχης,
περιγραφονται με απολυτη αληθοφανεια και φυσικοτητα.
Αυτο ομως που αξιζει περισσοτερο απο ολα ειναι η αντιληψη των ηχων των ανθρωπων απο τα μικρα αυτια των δανειστων.
Ισως δεν γινομαι κατανοητος αυτη την στιγμη αλλα μολις δειτε θα καταλαβετε.

Διακρισεις

IMDB βαθμολογια:7,7(προσωπικη εκτιμηση πως "παιρνει" ανετα λιγο παραπανω)

Υπεραπαραιτητη για τους λατρεις του ειδους!
Συνισταται εν λευκω για τους υπολοιπους!!!

Reaction score
14

Karigurashi no Arrietty (2010)

Οταν μια "ζωγραφια" μπορει να σου περασει τον εσωτερικο της κοσμο και να αντιλαμβανεσαι το πως αισθανεται, τοτε τι να συζητησουμε?

Η πολυαναμενομενη νεα δημιουργια των Studio Ghibli ειναι εδω για να μεινει.
Με το νεο αιμα των Ghibli πισω της, τον Hiromasa Yonebayashi, αλλα και με το αγγιγμα του μαγου Miyazaki στο screenplay και σε συμβουλευτικο χαρακτηρα υπερνικα κατα πολυ τις τελευταιες δημιουργιες (Ponyo, Tales from the Earthsea) και μας επιτρεπει να αγωνιουμε για το μελλον.
Εκ πρωτης η ιστορια ισως φανταζει "παιδικη" αλλα θαρρω πως "πιανει" ολες τις ηλικιες καθως ειναι αρκετα μελαγχολικη, αρα και καπως ωριμοτερη.
Και εδω κυριαρχει η φυση της γιαπωνεζικης εξοχης σε τετοιο σημειο που θελεις ανα πασα στιγμη να παρατησεις το αναπαυτικο καθισμα του σαλονιου σου και να βουτηξεις στον κηπο της παλαιας αγροικιας.
Η καμπανα κτυπα για "πολλοστη" φορα απο τα Ghibli αλλα τα προσφατα γεγονοτα στην Ιαπωνια αποδεικνυουν το προφητικο της υποθεσης.

Το animation κινειται σε εξαιρετικα υψηλα επιπεδα και, αντιθετα απο τα σαχλοαμερικανικα, εδω ζεις την καθε στιγμη και αφηνεσαι να ταξιδεψεις σε εναν κοσμο προσχεδιασμενο,Εναν κοσμο που ακομα και εαν σε στεναχωρησει ξερεις πως θα σου αφησει μια πικρη γλυκα υπενθυμιζοντας σου συνεχως πως ο κοσμος δεν αποτελειται απο υπερηρωες αλλα απο μικρα παιδια που χανουν καθημερινα την μαχη για την ζωη.

Η εικονα ειναι μαγικη και απολαυση στα ματια και του απαιτητικοτερου λατρη της εικονας.
Ο ηχος τωρα...πρεπει να ακουσετε για να με πιστεψετε.
Βεβαια δεν θα ικανοποιησει τους φιλους "βαβουριαρηδες" αλλα το καθε φυσικο περασμα του ανεμου, η καθε σταλα της βροχης,
περιγραφονται με απολυτη αληθοφανεια και φυσικοτητα.
Αυτο ομως που αξιζει περισσοτερο απο ολα ειναι η αντιληψη των ηχων των ανθρωπων απο τα μικρα αυτια των δανειστων.
Ισως δεν γινομαι κατανοητος αυτη την στιγμη αλλα μολις δειτε θα καταλαβετε.

Διακρισεις

IMDB βαθμολογια:7,7(προσωπικη εκτιμηση πως "παιρνει" ανετα λιγο παραπανω)

Υπεραπαραιτητη για τους λατρεις του ειδους!
Συνισταται εν λευκω για τους υπολοιπους!!!
υπαρχουν subs καπου στο νετ? οχι να υποθεσω

Reaction score
19
Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

http://www.imdb.com/title/tt1401152/

Ένας άνδρας ξυπνάει απο κώμα, μετά απο ατύχημα κατα την διάρκεια ενος ταξιδιού και ανακαλύπτει οτι κάποιος έχει πάρει την θέση του σε όλες τις δραστηριότητες του ή έτσι τουλάχιστον νομίζει.

Μου άρεσουν οι ανατροπές αλλά δεν μπορώ να πώ τίποτα μέχρι να την δείτε. Την συζητάμε αργότερα.
παρα πολυ καλη μολις την ειδα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

insidious(2010)

To 1982 υπηρχε μια πολυ αξιολογη ταινια θριλερ, με επεκταση στα μεταφυσικα φαινομενα, το Poltergeist.
Το 2010 υπαρχει το Insidious

Πολλες οι ομοιοτητες και οι "αναφορες" του τελευταιου προς το πρωτο.
Σε τετοιο σημειο που αναγκαζομαι να πω στα νεοτερα(σε ηλικια) μελη να επιλεξουν το πρωτο και μετα, εαν εχουν την ορεξη,
ας δουν και το συγχρονο.
Οπου αφορα την υποκειμενικη γνωμη τωρα θα ελεγα πως καπου κουραστηκα, και ειδικα στο τελευταιο μερος της ταινιας, παρ'ολα αυτα δεν μπορω να μην αναγνωρισω το απροσδοκητο φιναλε.

"Ολα τα λεφτα" εδω, οπως συμβαινει και σε αρκετες ταινιες του ειδους, ειναι ο ηχος γενικοτερα και τα ηχητικα εφε ειδικοτερα.
Εαν διαπραξετε το σφαλμα να επιλεξετε καποια, σχετικα, υψηλη ενταση καλου κακου βαλτε και μια πανα καθως υπαρχει υψηλοτατος κινδυνος να σας "φυγουν"
Η εικονα πολυ καλη.

IMDB βαθμολογια:7,1

Reaction score
39

SUCKER PUNCH (2011)

Το είδα χθες βράδυ από τις 12:30 – 2:30. Μέχρι τις 3:30 δε μπορούσα να κοιμηθώ… Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο. Για όσους δεν ξέρουν είναι ένα περίεργο έργο που σκοινοβατεί μεταξύ του πραγματικού και του φανταστικού αποπνέοντας περισσότερο μία ατμόσφαιρα video game παρά ταινίας.. Κάτι μεταξύ Alice in wonderland, 300, Moulin Rouge και Κill Bill.. Ίσως κάποιους κουράσει το στυλ αυτό. Οι κριτικοί στην Αμερική το έθαψαν πολύ άσχημα και δεν πήγε καλά και στο box office..

Δράση; Μονό μια λέξη: ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ!!!

Το στυλ της ταινίας εξηγείται εύκολα από το γεγονός ότι δημιουργός (και σε δικό του σενάριο για πρώτη φορά) είναι ο Zack Snyder [Dawn of the dead (remake), 300, Watchmen, Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole]

Πολύ καλή η εικόνα αλλά ρεσιτάλ δίνει ο ήχος! Απίστευτος (ίσως είναι η ταινία που έχω δει στην υψηλότερη ένταση στο h/c) με το sub να βαράει υπερωρίες. Δυνατό soundtrack με φοβερές διασκευές.

Φυσικά στα plus οι πέντε βασικές πρωταγωνιστριες!!! :111:

Και το σενάριο όμως που υπάρχει από πίσω (η κεντρική ιδέα καλύτερα), εμένα προσωπικά με κέρδισε. Πρέπει να είσαι ψύχραιμος (λίγο αρκεί) για να το δεις να έρχεται από νωρίς ή απλά περιμένεις το τέλος… Καταλαβαίνω ότι ρισκάρω να με κράξουν κάποιοι που το έχουν δει αλλά είναι από τις φορές που σε κερδίζει κάτι με έναν τρόπο περίεργο και γίνεσαι χείμαρρος… Ίσως είμαι λίγο υπερβολικός αλλά το καταΦχαριστήθηκα!!!!

IMDB Βαθμολογία: 6,5 (ου ρε! :119:)

Reaction score
19
Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

SUCKER PUNCH (2011)

Το είδα χθες βράδυ από τις 12:30 – 2:30. Μέχρι τις 3:30 δε μπορούσα να κοιμηθώ… Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο. Για όσους δεν ξέρουν είναι ένα περίεργο έργο που σκοινοβατεί μεταξύ του πραγματικού και του φανταστικού αποπνέοντας περισσότερο μία ατμόσφαιρα video game παρά ταινίας.. Κάτι μεταξύ Alice in wonderland, 300, Moulin Rouge και Κill Bill.. Ίσως κάποιους κουράσει το στυλ αυτό. Οι κριτικοί στην Αμερική το έθαψαν πολύ άσχημα και δεν πήγε καλά και στο box office..

Δράση; Μονό μια λέξη: ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ!!!

Το στυλ της ταινίας εξηγείται εύκολα από το γεγονός ότι δημιουργός (και σε δικό του σενάριο για πρώτη φορά) είναι ο Zack Snyder [Dawn of the dead (remake), 300, Watchmen, Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole]

Πολύ καλή η εικόνα αλλά ρεσιτάλ δίνει ο ήχος! Απίστευτος (ίσως είναι η ταινία που έχω δει στην υψηλότερη ένταση στο h/c) με το sub να βαράει υπερωρίες. Δυνατό soundtrack με φοβερές διασκευές.

Φυσικά στα plus οι πέντε βασικές πρωταγωνιστριες!!! :111:

Και το σενάριο όμως που υπάρχει από πίσω (η κεντρική ιδέα καλύτερα), εμένα προσωπικά με κέρδισε. Πρέπει να είσαι ψύχραιμος (λίγο αρκεί) για να το δεις να έρχεται από νωρίς ή απλά περιμένεις το τέλος… Καταλαβαίνω ότι ρισκάρω να με κράξουν κάποιοι που το έχουν δει αλλά είναι από τις φορές που σε κερδίζει κάτι με έναν τρόπο περίεργο και γίνεσαι χείμαρρος… Ίσως είμαι λίγο υπερβολικός αλλά το καταΦχαριστήθηκα!!!!

IMDB Βαθμολογία: 6,5 (ου ρε! :119:)
αυτη ειναι για αυριο βραδυ,σημερα Age of Heroes 2011 DTS-HD MA 5.1

Reaction score
20
πόσο θα συμφωνήσω για το Sucker Punch,και εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση.Με βάση τα όσα είχα διαβάσει από κριτικούς περίμενα καμία τρελή πατάτα μόνο με εφέ και γκόμενες.Είχε και από αυτά ευτυχώς αλλά υπήρχε και κάποιος κεντρικός πυρήνας/ιδέα για να τα χρησιμοποιήσει..Εξαιρετική μουσική,εφέ αν και κάπου προς το τέλος έχασε στο σύνολο από τις ερμηνείες (που δεν ήταν το ζητούμενο) και το ότι ίσως το στόρι να μην αρέσει σε κάποιους (εμένα καλό μου φάνηκε).Πολύ καλή πάντως αν και πολύ διαφορετική από τα συνιθισμένα :109:

Άντε και για όσους έχουν χρόνο ένα ενδιαφέρον άρθρο για τις καλτιές και τα mainstream
http://thebrandbuilder.wordpress.com/2011/04/12/mainstream-vs-cult-the-case-for-success-incubators/
και τα πρώρα 6 λέπτα της ταινίας στα οποία ο σναιντερ δίνει ρεσιτάλ
[video=metacafe;6185190/exclusive_six_minutes_of_sucker_punch/]http://www.metacafe.com/watch/6185190/exclusive_six_minutes_of_sucker_punch/[/video]​

Reaction score
19

Henry's crime(2010)

Θυμαμαι πως πρεπει να ημουν περιπου 15 χρονων οταν ειχα διαβασει τον "Βυσσινοκηπο" του Τσεχωφ
Η αντιληψη μου πρεπει να ηταν περιεργη διοτι εγω το εξελαβα τοτε ως δραμα ενω ο μεγαλος Ρωσος ειχε ως σκοπο την κωμωδια.
Αργοτερα ομως εμαθα πως στο ιδιο λαθος με το δικο μου ειχαν υποπεσει και ωριμοτερα, αλλα κυριως σπουδαιοτερα, μυαλα.

Το "Εγκλημα του Χενρι" μπορει να εκληφθει ακριβως οπως το θεατρικο του Τσεχωφ.
Κωμωδια, δραμα, ρομαντικη ταινια η αντιστοιχη δρασης.Οπως ακριβως θελησετε εσεις!
Και ναι μεν δυναται να σας απογοητευσει αρχικα, λογω του αργου ρυθμου και του "αοσμου" χαρακτηρα που υποδυεται ο Κιανου Ρηβς
αλλα θαρρω πως η συνεχεια θα σας αποζημιωσει.
Ας μην κοροιδευομαστε ομως η ταινια απευθυνεται κυριως σε λατρεις του θεατρου και θα μπορουσε ανετα να παρουσιαστει ως θεατρικο εργο και μαλιστα "play within a play" απο την στιγμη που η πλοκη του βρισκεται σε συνεχη εναλλαγη με αυτη του "Βυσσινοκηπου" και μαλιστα καποια στιγμη οι δυο υποθεσεις τεμνονται σε ενα οριακο σημειο.

Σε μια τετοια ταινια δεν αναζητας συνηθως την κορυφαια ποιοτητα σε εικονα και ηχο και... συνηθως δεν τα εχεις.
Το ιδιο συμβαινει και στην σημερινη παρουσιαση μας με τις δυο παραμετρους να κινουνται οριακα στην καλη κατηγορια.

Παρ'όλα αυτα θεωρω πως η ταινια αξιζε πολυ παραπανω απο το "φτωχο" 6,5 που εχει αποσπασει απο το imdb
Ολα αυτα βεβαια ειναι προσωπικες εκτιμησεις καθως θεωρω πως η ταινια δεν θα ειναι αρεστη σε αρκετους απο εσας.
Απο εμενα ομως ειναι αμεσα προτεινομενη!
(zizik, βαλε παραγγελια):126:
εχω να νιωσω ετσι απο το Ε.Θ,πολυ καλη παρουσιαση

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

insidious(2010)

To 1982 υπηρχε μια πολυ αξιολογη ταινια θριλερ, με επεκταση στα μεταφυσικα φαινομενα, το Poltergeist.
Το 2010 υπαρχει το Insidious

Πολλες οι ομοιοτητες και οι "αναφορες" του τελευταιου προς το πρωτο.
Σε τετοιο σημειο που αναγκαζομαι να πω στα νεοτερα(σε ηλικια) μελη να επιλεξουν το πρωτο και μετα, εαν εχουν την ορεξη,
ας δουν και το συγχρονο.
Οπου αφορα την υποκειμενικη γνωμη τωρα θα ελεγα πως καπου κουραστηκα, και ειδικα στο τελευταιο μερος της ταινιας, παρ'ολα αυτα δεν μπορω να μην αναγνωρισω το απροσδοκητο φιναλε.

"Ολα τα λεφτα" εδω, οπως συμβαινει και σε αρκετες ταινιες του ειδους, ειναι ο ηχος γενικοτερα και τα ηχητικα εφε ειδικοτερα.
Εαν διαπραξετε το σφαλμα να επιλεξετε καποια, σχετικα, υψηλη ενταση καλου κακου βαλτε και μια πανα καθως υπαρχει υψηλοτατος κινδυνος να σας "φυγουν"
Η εικονα πολυ καλη.

IMDB βαθμολογια:7,1
Πολύ δυνατό θρίλερ και διαφορετικό από τα άπειρα που διαπραγματεύονται παρόμοιο θέμα. Καιρό είχα να πάρω τέτοια τρομάρα...

Reaction score
39
Πολύ δυνατό θρίλερ και διαφορετικό από τα άπειρα που διαπραγματεύονται παρόμοιο θέμα. Καιρό είχα να πάρω τέτοια τρομάρα...
Απο τη μεση και μετα με χαλασε πολυ... Ισως φταιει και το θεμα της ταινιας και ο τροπος που προσεγγιστηκε... Ισως δεν εχω ξεπερασει ακομα το ευχαριστο σοκ απο το Sucker Punch

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Trust(2010)

Ξεκιναω με γκολ απο τα αποδυτηρια.
Γονεις με κοριτσια στην ηλικια της εφηβειας(η που πλησιαζουν σε αυτην) πρεπει να την δουν οπωσδηποτε.
Και μαλιστα πρεπει να την δειξουν σε αυτες(τις κορες εννοω) παρα τον αυστηρο "R" χαρακτηρισμο, που προκυπτει κυριως απο την βρωμικη γλωσσα που καλουνται οι ερμηνευτες να αποδωσουν.
Και μιλωντας για ερμηνευτες...wow!...τι κορυφαιες ερμηνειες ηταν αυτες?
Απο τον Clive Owen σε ενα διαφορετικο ρολο απο αυτους που τον εχουμε συνηθισει μεχρι σημερα,εως την Catherine Keener και την-προσωπικα εκτιμω-αποκαλυψη της μικρης Liana Liberato η οποια δινει στην κυριολεξια "ρεστα".

Απο εικονα μην περιμενετε να δειτε...αναφορες και ο ηχος ακολουθει στα ιδια βηματα.

Διακρισεις

IMDB βαθμολογια:7,2

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members