Featured Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )

Reaction score
106
Ε, οπότε, αφήστε εκτός τις "γνώμες" και τις "απόψεις" κάθε "Μήτσου του μπετατζή" κι επικεντρωθείτε εκεί και σε αυτούς που πρέπει.

(γενικά μιλάω, δεν "τη λέω" στον @fleurdelis)
Στατιστικά μιλώντας προτιμώ πτυχία απο εμπειρικους σε οτιδήποτε. Πτυχία όμως. Δηλαδή μηχανικό μόνο κάποιον που εχει τελειώσει Πανεπιστήμιο και όχι οτιδήποτε άλλο

Reaction score
3.818
Να σε πω και κατι μρε Ανδρεα μου λοιπει ο Χερ Ντοκτορ τετοιο ωραιο νημα και να εχει εκκοφαντικη
σιωπη;;:thumbsdown:

Κι εκείνος άσχετος είναι , καλύτερα που δεν συμμετείχε σε αυτό εδώ το νήμα.
Είναι και υπερ των class-D ενισχυτών, δεν τους αποκαλεί ψηφιακούς , ποτέ δεν μετράει διαφορές στάθμης μεταξύ δύο δειγμάτων με το κινητό, παίζει να μην έχει καν smart phone. Μετράει και τα ηχεία με μικρόφωνο και περιστρέφεται γύρω-γύρω σαν τον Δερβίση.

Και δεν φτάνουν όλα τα παραπάνω, ενώ όλοι εμείς περιμένουμε να μας φέρει από Αμερική ο Μητσοτάκης τα νέα αυτοκίνητα που θα κινούνται με υδρογόνο , εκείνος αγόρασε ηλεκτροκίνητο που με το πρώτο χιόνι σταματά να παίζει ακόμα και το ραδιόφωνο.

Reaction score
3.002
Να σε πω και κατι μρε Ανδρεα μου λοιπει ο Χερ Ντοκτορ τετοιο ωραιο νημα και να εχει εκκοφαντικη
σιωπη;;:thumbsdown:
Δεν ξέρω φιλάτε, εγώ μαλλιάς είμαι ακόμα με κοτσίδια, δεν ξέρω τι κάνουν οι καραφλοχαιτουλες του φόρουμ.

Μάλλον ακούει την μουσικούλα του όσο οι υπόλοιποι κοντεύουν να παίξουν μπουκέτα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.675
Members
38.590
Νεότερο μέλος
DJCHRISTIANO13