Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Re: Απάντηση: Re: Καλύτερος player για windows(7)
Δεν προλαβαίνω να επεκταθώ τώρα αλλά η ουσία είναι ότι αν έχεις Vista ή 7 και μπορείς να παίξεις με το WASAPI (δηλ. δε σου πετάει κανένα error στο Foobar) δε χρειάζεται να ανησυχείς.
Τα περισσότερα αρχεία μου έχουν σωστά tags και για τα υπόλοιπα είμαι πολύ τεμπέλης να ασχοληθώ.
Άλλωστε δουλεύω περισσότερο με directories και search.
Όταν βρω χρόνο θα τσεκάρω και θα σου πω.
Αυτό που ξέρω είναι ότι αν ψάξεις στο forum του Foobar αποκλείεται να μη βρεις λύση.
Μία πρόχειρη αναζήτηση για "ID3 tag" μου έβγαλε 2500 αποτελέσματα... :126:
Για την ιστορία, στο δικό μου Foobar αναζητώ συχνά υλικό από το internet για άλλα πράγματα (biography, photos, lyrics) και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Δεν χαλάει τον ήχο απλά επειδή "υπάρχει" στη μέση.
Το volume του Foobar στο full είναι σαν να μην υπάρχει καθόλου volume control.
Επίσης, και να το χρησιμοποιήσεις πάλι είναι σαν να μην υπάρχει ( :116: ) γιατί δουλεύει στα 64bit οπότε δεν έχεις ουσιαστική απώλεια bits (εκτός αν το παρακάνεις και ακούς με το volume πολύ χαμηλά).
Α, και για να μην τραβάω screenshots, έτσι είναι το Foobar μου:

Είναι το skin "FooNight" και έρχεται "κουτί" για τα γούστα μου.
Στα αντίστοιχα tabs εμφανίζει και lyrics (σε μορφή karaoke που φωτίζει τον τρέχοντα στίχο) ενώ εξαιρετικό είναι και το Biography που σου εμφανίζει την ιστορία του καλλιτέχνη/συγκροτήματος καθώς και φωτογραφίες τους (που εμφανίζει κυκλικά) τις οποίες τραβάει από διάφορες πηγές στο net..
Σε κάποιον άλλο θα κάτσει καλύτερα κάποιο άλλο ανάλογα τι έχει μάθει να περιμένει από τον media player του.
Αν δεν ψάξετε δεν θα τα βρείτε, όμως. Δεν κουτουλάνε, που λένε!

Επ, αυτό δεν το είχα δει. Ναι, είμαι σίγουρος. Μην μπερδεύεις Vista και 7 με το χάλι των XP.Κωστα ,ειναι σιγουρο αυτο?
Διαβαζοντας χθες ,στην προσπαθεια να στησω "σωστα" το foobar,καταλαβα οτι οταν καταφερουμε bit-perfecet με χρηση wasapi,asio κ.τ.λ , θα πρεπει να "απενεργοπειται" το ρυθμιστικο εντασης των windows..
το θεμα ειναι οτι η creative ας πουμε,που εχω για καρτα ηχου,μεχρι κ πριν λιγο καιρο "υποστηριζε" μονο asio κ οχι wasapi...γιαυτο δεν μπορουσες να πετυχεις bit-perfecet με wasapi-creative...
τα παραπανω με καθε επιφυλαξη...
Δεν προλαβαίνω να επεκταθώ τώρα αλλά η ουσία είναι ότι αν έχεις Vista ή 7 και μπορείς να παίξεις με το WASAPI (δηλ. δε σου πετάει κανένα error στο Foobar) δε χρειάζεται να ανησυχείς.
Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.Ωραία! Επί του πρακτέου λοιπόν... Μπορείς να μού πεις πώς θα βρίσκει σωστή ID3 tag πληροφορία από το internet;
Τα περισσότερα αρχεία μου έχουν σωστά tags και για τα υπόλοιπα είμαι πολύ τεμπέλης να ασχοληθώ.
Άλλωστε δουλεύω περισσότερο με directories και search.
Όταν βρω χρόνο θα τσεκάρω και θα σου πω.
Αυτό που ξέρω είναι ότι αν ψάξεις στο forum του Foobar αποκλείεται να μη βρεις λύση.
Μία πρόχειρη αναζήτηση για "ID3 tag" μου έβγαλε 2500 αποτελέσματα... :126:
Για την ιστορία, στο δικό μου Foobar αναζητώ συχνά υλικό από το internet για άλλα πράγματα (biography, photos, lyrics) και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Το καλύτερο είναι να μην μπερδεύουμε τα αναλογικά ποτενσιόμετρα με τα ψηφιακά. :136:Αντίθετα το foobar περνάει τον ήχο μέσα από το ποτενσιόμετρό του, είτε με asio drivers είτε με kernel streaming.
Αρα τι από τα δύο είναι καλύτερο;
Δεν χαλάει τον ήχο απλά επειδή "υπάρχει" στη μέση.
Το volume του Foobar στο full είναι σαν να μην υπάρχει καθόλου volume control.
Επίσης, και να το χρησιμοποιήσεις πάλι είναι σαν να μην υπάρχει ( :116: ) γιατί δουλεύει στα 64bit οπότε δεν έχεις ουσιαστική απώλεια bits (εκτός αν το παρακάνεις και ακούς με το volume πολύ χαμηλά).
Α, και για να μην τραβάω screenshots, έτσι είναι το Foobar μου:

Είναι το skin "FooNight" και έρχεται "κουτί" για τα γούστα μου.
Στα αντίστοιχα tabs εμφανίζει και lyrics (σε μορφή karaoke που φωτίζει τον τρέχοντα στίχο) ενώ εξαιρετικό είναι και το Biography που σου εμφανίζει την ιστορία του καλλιτέχνη/συγκροτήματος καθώς και φωτογραφίες τους (που εμφανίζει κυκλικά) τις οποίες τραβάει από διάφορες πηγές στο net..
Σε κάποιον άλλο θα κάτσει καλύτερα κάποιο άλλο ανάλογα τι έχει μάθει να περιμένει από τον media player του.
Αν δεν ψάξετε δεν θα τα βρείτε, όμως. Δεν κουτουλάνε, που λένε!