Καλώδια και θύματα

Μηνύματα
681
Reaction score
853
Το λοιπόν. Τζιό, Λέανδρε κλπ πετάχτε τους ενισχυτές σας. Είναι μάπα. Με μία αλλαγή καλωδίου τα παίζουν. Και τραβάτε να πάρετε ενεργά να μην έχετε τέτοια θέματα.
 

Μηνύματα
5.078
Reaction score
12.317
Το λοιπόν. Τζιό, Λέανδρε κλπ πετάχτε τους ενισχυτές σας. Είναι μάπα. Με μία αλλαγή καλωδίου τα παίζουν. Και τραβάτε να πάρετε ενεργά να μην έχετε τέτοια θέματα.
ξερω ξερω
:drinks:
 


leandros

Πάρτε παθητικά!!! "Επαγγελματίας"
Μηνύματα
3.074
Reaction score
5.961
Γατί, για ήχο έλεγες. Όχι για ηλεκτρισμό. Για δες:

Απο ήχο λοιπόν ξέρουμε. Γκεγκε;

Παρακάτω:
Οι σχετικοί επιστήμονες με τον “ήχο”, μπορεί να είναι οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, οι φυσικοί, οι πολιτικοί μηχανικοί, οι αρχιτέκτονες, ακόμα και οι μαθηματικοί, και άλλοι που δεν μου έρχονται στο μυαλό τώρα. Φυσικά και οι γιατροί, διότι αυτοί μελετούν πως ο ανθρώπινος εγκέφαλος αντιλαμβάνεται τον ήχο. Ισως το πιο σημαντικό όσον αφορά την απόλαυση της μουσικής.

Με όλους αυτούς τους επιστήμονες μπορώ να εχω μια εποικοδομητική συζητηση και να μάθω από το δικό τους γνωστικό αντικείμενο πράγματα που σχετίζονται με την ηχητική αναπαραγωγη. Και αντιστοίχως να μάθουν κατι και αυτοί απο εμένα.

Και θα είναι μια συζητηση μεταξύ επιστημόνων.

Εσύ δεν συγκαταλέγεσαι σε αυτήν την ομάδα ανθρώπων, αλλά έχεις μια έπαρση που δεν δικαιολογείται απο το επίπεδο σπουδών σου.
Και για αυτο βρίσκεσαι και στην λίστα περιφρόνησης. Και καμιά φορα πατάω και βλέπω τι γράφεις, και αμέσως θυμάμαι γιατί πήρα την απόφαση να σε εχω στην λίστα.
Διότι αυτά που γράφεις δείχνουν άνθρωπο που δεν εχει καμία σχέση με τις θετικές επιστήμες, και είσαι και θρασύς αποπάνω. Δηλαδη είσαι ενας απλός ασχετίδης.
Θυμίζω γιατρέ μου ότι είμαι πτυχιούχος
μηχανολόγος μηχανικός οχημάτων, εννοείται ότι η εκπαίδευση μου είναι στις ειδικότητες που προανεφερες, αλλά παρόλαυτα δεν είπα κάποιον γατί, ούτε προσομειωσα τον εαυτό μου ως.. μανάβη!!
Τώρα για την έπαρση... ποιος την επιδεικνύει και ποιός όχι μπορεί κάλλιστα να φανεί από τους χαρακτηρισμούς των τρίτων προσώπων και τους χαρακτηρισμούς που δίνουμε στον εαυτό μας.
Αυτά είναι όντως προσομειωσεις που χρειάζονται επειγόντως γιατρό, αλλά άλλης ειδικότητας!
Τα σέβη μου!!
 
Last edited:

Μηνύματα
4.183
Reaction score
7.385
Τι να σου Ντοκ..
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!!!!
Το ποιος πόνεσε φαίνεται άμεσα Ντοκ..
Έχω ακούσει ότι εικασία και δικαιολογία υπάρχει και από όποιον υπάρχει που να μη θέλει να πληρώσει ένα καλώδιο ρεύματος, και για να υποστηρίξει την "άποψη" του ότι είναι αδύνατο να ρίξει τη θερμοκρασία λειτουργίας, ή να δώσει 2db, ή να αλλάξει τον ήχο, έχει πει τα... ανείπωτα!!

Τώρα να δώσω το καλώδιο μου σε κάποιον Χ να κάνει ότι κάνει, να μάθει χωρίς μάλιστα να πληρώσει τι κάνει κάποιος άλλος "κατασκευαστής" δε μου ακούγεται τόσο σωστό..
Μπορείς όμως κάλλιστα ν αγοράσεις ένα καλώδιο ρεύματος και να το δώσεις προς σφαγή, σκέψου το!
Σιγά τα μυστικά του κράτους... LOL


Επίσης Θέλω να πω ότι εμένα η απάντηση του @PeterMeni ..... με έχει καλύψει. Ο άνθρωπος ως πιο ειδικός δικαιολογείσαι γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό Που Συμβαίνει.....
Πρώτα απ’ όλα είπε ότι πράγματι μπορεί να συμβαίνει και ότι μπορούμε αλλάζοντας καλώδια ρεύματος να ρυθμίσουμε την θερμοκρασία ενός μηχανήματος. Άρα δεν είναι πλασεμπο.....
Όσον αφορά τα επιπλέον ντεσιμπέλ και την διαδρομή στο βολιουμ , θέλω να επανέλθω με μετρήσεις από το rew...
Βρε Τζιο, μήπως να τραμπάρουμε με τον Musical Fidelity μου που είναι σκυλί και cold as ice που λεει και το τραγούδι;;


Μας λένε ότι κάνουν τον ήχο "καλύτερο". Πως ορίζει κανείς το καλύτερο. Με βάση τα δικά του θέλω; Τις δικές του γνώσεις; Αυτό το κάνει καλύτερο; Και μας λέει να ακούσουμε να καταλάβουμε. Να καταλάβουμε τι; Αν είναι "καλύτερο"; Αν μας αρέσει; Και αντε και αρέσει; Και; Το κάνει καλύτερο ή απλά αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα για να γίνει αρεστό στα αυτιά όσων ψάχνουν αυτό και τίποτε άλλο;
Αυτη την απορία εκφράζω εδώ και καιρό. Με ΠΟΙΟ κριτήριο ορίζεται η υπεροχή ενός καλωδίου έναντι κάποιου άλλου; Με ποια αναφορά;
 
Μηνύματα
3.274
Reaction score
4.625
Άσχετο τελείως, αλλά εντάξει. Θα σεβόμαστε την γνώμη σου για hifi αυτοκινήτων μόνο :p
Εεεε οοοο από πού κι ως πού κάνει πτυχίο μηχμηχ αυτοκινήτων για το hifi αυτοκινήτων?

Μίλα κι εσύ βρε @pankrok! Τι λέει ο γιατρός εδώ?
 


rose.athens

S 4 Mod
Super Moderator
Μηνύματα
38.354
Reaction score
66.820
Δυτικής Μακεδονίας, εσείς??
Σαν να λέμε ΤΕΙ;

Καποδιστριακό.

Έχει σχέση τώρα αυτό;
Επειδή ο τίτλος του μηχανολόγου μηχανικού αυτοκινήτων αναφέρθηκε ως τίτλος τιμής σε σχέση με την ηλεκτρική συμπεριφορά καλωδίων, είπα μήπως έχει τέτοιο τμήμα το Μετσόβειο που να μπορεί να δικαιολογεί την έπαρση, αλλά μπα...

Ίσως τελικά το paper του κατασκευαστή να προσφέρει κάτι παραπάνω στην επιστημονική εξήγηση.
 
Last edited:
Μηνύματα
852
Reaction score
2.769
Όλα τα πτυχία έχουν την…. Αξία τους

Εκτός απ΄τα Λιμνάζοντα

8-)


Υ.Γ. Ασχημο πράγμα να καταπιεσμένα παιδιά , ειδικά τα αγοράκια 👎
 
Last edited:

Dimifoot

Catsicofoot
Editor
Μηνύματα
19.472
Reaction score
49.022
Βγάλτε όλοι έξω τα πτυχία να τα μετρήσουμε!!
Κάποτε πρέπει να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.
Το ίντερνετ δίνει την ψευδαίσθηση πως όλοι έχουν λόγο και άποψη ίσης βαρύτητας.

Sorry, δεν ισχύει.

Αυτά.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
158.546
Μηνύματα
2.472.012
Members
35.781
Νεότερο μέλος
Giorgos G.
Top