Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους - No Country for Old Men (2007)

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους - No Country for Old Men (2007)

Η ταινία ήταν πάρα πολύ καλή. Σφιχτοδεμένη, ουσιαστική, με ωραίες ερμηνείες και καλά σκιαγραφημένους χαρακτήρες.

Βαρετή ταινία. Με το ζόρι την είδα λόγω του "όσκαρ"
Μακραν η χειροτερη ταινια που εχω δει τη τελευταια πενταετια....

Μια από τα ίδια
Tην ειδα χθες στο σινεμα και την θεωρω μια απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει τελευταια... Κορυφαια. Ο ψυχοπαθης Μπαρδεμ ολα τα λεφτα!
+1000:607:
Πραγματι τα εκαναν μούσκεμα στο τελος …
Σαν να τους τελείωσε η βενζίνη..
Αυτή είναι η ομορφιά όχι μόνο στο σινεμά. αλλά και στην ζωή μας (που προσπαθεί να την απεικονήσει ο κινηματογράφος...) η ανομοιότητα όλων μας, φαντάζεστε οι γνώμες μας, οι απόψεις μας γιά όλα τα θέματα να ήταν ίδιες, απέραντη μονοτονία θα κυριαρχούσε..........

Reaction score
6
Απάντηση: Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους - No Country for Old Men (2007)

Ναι… όμως εσυ δεν μας είπες την άποψη σου…:126:

Reaction score
0
Αδικαιολόγητη γιά μένα η φήμη της ταινίας. Η χειρότερη ταινία των Κοέν. Τι να πω...
Μιά αναίτια σουρεαλιστική βία χωρίς λόγο. Το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα ήταν "μακρυά από χρήματα και τρελούς" αλλά αυτό μας το έχουν δείξει πολύ καλύτερες ταινίες. Την παρακολούθησα με μοναδικό κριτήριο "άντε να δούμε που το πάει ο ποιητής". Και στο τέλος ένοιωσα πως ο ποιητής με πούλησε. Μόλις τέλειωσε η ταινία ένοιωσα πολύ -----που την παρακολούθησα και προσδοκούσα κάτι. Δεν έχω δει χειρότερο φινάλε σε ταινία.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.910
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv