- Reaction score
- 2.566
Αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχω ξεκινήσει τη συζήτηση!
Νομίζω πως αυτό είναι η καλύτερη λύση. Αν αφήσεις και τη βιβλιοθήκη πίσω τα ηχεία, αυτή θα παίζει έναν πρώτης τάξεως ΝΤΙΚΕ (ντιφχιούζορ κι έτσι, διασπορέα), οπότε πίσω από τον καναπέ μπορεί να εξοικονομηθεί χώρος για ένα γραφειάκι.Aυτό εδώ πως σας φαίνεται? Αν δηλαδή τα βάλω από την άλλη μεριά και χτίσω δίπλα στο αριστερό ηχείο ένα τοιχάκι ύψους 1μ. από υαλότουβλο ή γυψοσανίδα για να ταιριάζουν σχετικά οι αντανακλάσεις με του άλλου ηχείου ?
![]()
Τον καναπέ τον έχεις ήδη?? Γιατί θα μπορούσες να αγοράσεις (στη λύση που συμφωνεί και ο "Ημίθεος"), γωνιακό, αλλά με το "ανάκλιντρο" από την άλλη μεριά! Δλδ, οι τρεις θέσεις να ξεκινάνε από τον τοίχο, και εκεί που θα ξαπλώνεις, να βγαίνει σχεδόν στο κέντρο των δύο ηχείων!!
Ψηφίζω το δεύτερο σενάριο, γιατί σου επιτρέπει την τοποθέτηση επιτοίχειων surround ηχείων ώστε να δημιουργήσεις 5.1 αν κάποια στιγμή θέλεις να αναβαθμίσεις το σύστημά σου. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση τα δυό μπροστινά ηχεία ισαπέχουν από τους πλαϊνούς τοίχους επιτυγχάνοντας πιο συμμετρικές αντανακλάσεις του ήχου.
Όχι, αλλά ταινία βλέπεις ΞΑΑΑΑΑΠΛΑΑΑΑΑΑ!!!:136:Δεν γίνεται ακρόαση hi-end ξαπλωμένος...:140::135:
Εγώ θα σου πρότεινα τη λύση: http://www.zainea.com/perfect.htmΌπως βλέπετε τον χώρο μου, έστω στη 2η εκδοχή του, νομίζετε ότι χρειάζεται κάτι άλλο από τα εξειδικευμένα προιόντα ηχητικής επέμβασης, ή αυτό είναι κάτι που θα φανεί αυστηρά μόνο εκείνη τη στιγμή κατά τις ακροάσεις? Ρωτάω γιατί από ακουστική χώρων δεν κατέχω ιδιαίτερα....
Επίσης, νομίζω ότι λόγο χώρου με ένα μεγάλο ηχείο βάσης με 1x8'' γούφερ και κλειστή καμπίνα ή br μπροστά θα είμαι καλά, όπως επίσης και με ένα μικρό δαπέδου με 2x6,5'' γούφερ ή 1x8'' συμφωνείτε; Άντε, το πολύ μικρομεσσαίο δαπέδου με 2x8'', είμαι σωστός?