Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα!καταρχην θελω να σας ευχαριστησω ολους για τις συμβουλες που δινετε ολοι εδω σε καθε προβλημα.Εχω διαβασει πολλα θεματα και εχω μαθει αρκετα.Χρειαζομαι τις συμβουλες σας για την κατασκευη ενος μικρου home cinema στο σπιτι μου.ο χωρος ειναι οπως τον βλεπετε στην εικονα.ο χωρος που θα γινει το cinema θα ειναι εκει που εχω τις διαστασεις.με διακεκομμενο κοκκινο βρισκεται ενα δοκαρι στο ταβανι.θα ηθελα τις συμβουλες σας για την σωστη δημιουργια του.Το υπογειο ειναι στα πλακακια(δηλαδη μπορω να κανω πολλες τροποποιησεις αν χρειαστει).θα ηθελα να μου πειτε καταρχην τι οθονη χρειαζομαι για αυτο το χορο(μονιμη στον τοιχο), τι projektora(και σε τι αποσταση απο τον τοιχο),και το ηχοσυστημα(το οποιο ειμαι τυχερος γιατι εχω την δυνατοτητα να κατασκευασω ενα μιας και ασχολειται με αυτα ο αδερφος μου και θα μειωθει το κοστος).οσο για χρηματα που διαθετω, στο περιπου ειμαι διαθετημενος να δωσω μεχρι 1500 οθονη και projektor.Περιμενω την βοηθεια σας και τις γνωσεισ ολων σας!:107: