Κατασκευη homecinema & αποριες

Reaction score
7
Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=726456
να δεις την πλάκα που πάθανε οι αμερικανοί με την κατασκευή μπετόν κάποιου στην Αυστρία.
και φυσικα ολα τα λεφτα ειναι η παρακατω φωτο....

Μακαρι να ειχα και τον ιδιο χωρο..... :cool_1: (οχι οτι δε μπορω να τον κανω....)

Reaction score
4
Τι ακριβως γλυτωνεις με το κουτι μπροστα στον προβολεα Γιωργο?
Μαλλον περισσια φωτεινοτητα στον χωρο? :sad:

Reaction score
14
σε 2 μήνες θα κάνω ανακαίνηση το σπίτι και τα σκευτόμουν όλα αυτά...το συμπέρασμα απο αυτά που διάβασα εδώ είναι οτι ένας συνδιασμός απο d1+d20 επίστροση με gom (αλήθεια τι είναι αυτό) αντικραδασμικές βάσεις στήριξης ανα 40cm, θα δώσουν ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα σε ένα εργένικο σαλόνι ε?
Όσο για τα μηχανήματα ΜΠΡΟΣΤΑ...

Reaction score
0
Λογο φορτου εργασιας δεν μπορεσα να επανελθω στο θεμα ,τελικα αποφασισα τα μηχνηματα να μπουν πισω-πλαι και αφου στον χωρο τοποθετηθηκε ο σκελετος της γυψοσανιδας περασα ολα τα απαραιτητα καλωδια αλλα και σωληνες αδειους ηλεκτρολογικους οπου αργοτερα θα ειναι
δυνατη η προσθηκη και αλλων,η θεση προβολεα ορισθηκε στα 3,50 μετρα απο οθονη και αυριο οι τοιχοι κλεινουν με διπλη γυψοσανιδα και 5 mm πετροβαμβακα και ο θεος βοηθος...

Reaction score
12
Απάντηση: Κατασκευη homecinema & αποριες

Μπορείς να ανεβάσεις φωτος πριν το τελειωμα με τις γυψοσανιδες αλλά και μετά? Με ενδιαφερει άμεσα, όπως και το κόστος της κατασκευης αλλά και το όνομα της εταιρείας (αν είναι εξειδικευμένη κλπ.).Ευχαριστώ

Reaction score
0
Φωτογραφιες εχω αλλα δεν εχω τον χρονο αυτο το καιρο να τις ανεβασω και πρεπει να ψαξω πως γινεται .
Μεχρι τωρα το κοστος
Διαμορφωση χωρου με γυψοσανιδες-πετροβαμβακα 2500,00
Καλωδια 500,00 περιπου
Ηλεκτρολογος 400,00
Εξαερισμος 230,00
Οι εταιρειες που ασχολουνται με την κατασκευη HOMECINEMA ζητουν τρελα χρηματα και απευθυνονται σε αναλογους πελατες.

Reaction score
12
Απάντηση: Κατασκευη homecinema & αποριες

OK.
Kάπου τοσο τα υπολογιζα κι εγώ και μάλλον θα κανω τις εργασιες μονο στην οροφή.Γινεται να αναφερεις μήπως και τους τεχνιτες και καποιο τηλ.? ετσι για ενημερωση δηλαδη...Επίσης ο ηλεκτρολόγος δουλευει παράλληλα ή έρχεται μετα? Και παλι ευχαριστω!

Reaction score
384
Φωτογραφιες εχω αλλα δεν εχω τον χρονο αυτο το καιρο να τις ανεβασω και πρεπει να ψαξω πως γινεται .
Μεχρι τωρα το κοστος
Διαμορφωση χωρου με γυψοσανιδες-πετροβαμβακα 2500,00
Καλωδια 500,00 περιπου
Ηλεκτρολογος 400,00
Εξαερισμος 230,00
Οι εταιρειες που ασχολουνται με την κατασκευη HOMECINEMA ζητουν τρελα χρηματα και απευθυνονται σε αναλογους πελατες.
Αλεξανδρε, που ρωτησες και τι ποσα ζητανε?
Δωσε μας μια ιδεα εαν θελεις....
Ποιες ειναι αυτες οι εταιρειες που ασχολουνται με τετοιες κατασκευες ?

Reaction score
50
Για πες για πες, μ' ενδιαφέρει κι εμένα! Έστω με πμ pls!

Reaction score
384
Εαν ειναι να σου κανουν το δωματιο σαν το Jumbo, ευτυχως που το κανεις μονος σου!!

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead