Κατηγορίες forum

Reaction score
30.455
Καλησπέρα,
μέχρι και πριν από λίγο καιρο κλικάροντας στην αρχική σελίδα την επιλογή forum με πήγαινε σε σελίδα όπου εμφανιζόταν οι βασικές κατηγορίες συζητήσεων και οι υποκατηγορίες κάθε θέματος.Τώρα κάνοντας την ίδια κίνηση το μόνο που μου εμφανίζει είναι τα τοπ 10 στατιστικά,τα τελευταία posts ,οι συνδεδεμένοι χρήστες και αυτοί που έχουν γενέθλια...΄Κάνω κάτι λάθος??? Πως μπορώ να εμφανίσω τις κατηγορίες???

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Κατηγορίες forum

Aν κάνετε reload πάλι δεν εμφανίζονται;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Μήπως βάλατε πρόσφατα κάποιο script blocker στο browser που χρησιμοποιείτε; Μου είχε συμβεί κι εμένα στο παρελθόν ακριβώς το ίδιο και ο λόγος ήταν αυτός (το NoScript του Firefox). Έκανα στο NoScript τη σχετική επιλογή για το avsite.gr, και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Reaction score
30.455

Άλλαξα browser από internet explorer σε firefox και αυτόματα λύθηκε το πρόβλημα.Οπότε κάτι τρέχει με τις ρυθμίσεις του Internet explorer.Δεν έχω αλλάξει πρόσφατα κάτι,προφανώς θα είναι κάποια αυτόματη αναβάθμιση από το windows update.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δοκίμασα με ΙΕ8 και ΙΕ9 σε δυο διαφορετικά PC με Windows 7 64bit και όλα λειτουργούν κανονικά...
Κάτι έχει γίνει στο PC σου και αντιμετωπίζεις πρόβλημα, καλό είναι μα μην βγάζουμε τόσο εύκολα το συμπέρασμα ότι φταίει κάποιο update των Windows, εξάλλου τα τελευταία updates δόθηκαν στις 11 Ιουλίου...

Reaction score
30.455

Πολύ πιθανόν να είναι όπως τα λες.Μια απλή υπόθεση έκανα αν και ομολογουμένως αυθαίρετη. Πάντως γεγονός είναι ότι συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα όταν χρησιμοποιώ τον explorer ενώ είναι εντάξει όταν χρησιμοποιώ τον firefox

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

κάνε reset τις ρυθμίσεις και απενεργοποίησε όλα τα add-ons και έξτρα toobars που προσθέτουν διάφορα προγράμματα.
Αν έχεις Vista ή 7 δοκίμασε τον IE (no add-ons) που βρίσκεται στο start--all programs--accessories--system tools

Reaction score
30.455

Απενεργοποίησα όλα τα πρόσθετα και τα toolbars δοκίμασα και το no add-ons ,τζίφος...!
Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία,αλλά θα με φάει η περιέργεια για το τι φταίει.Το παράξενο είναι ότι εκτός αυτού δεν έχω παρατηρήσει άλλη δυσλειτουργία ή κάτι διαφορετικό στην περιήγηση με τον explorer.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut