Κινητό dual sim μέχρι 250€

Reaction score
1.391
καλησπερα
θα ηθελα μια αμεση απαντηση γιατι χάθηκα με τόσες επιλογές
τι λενε οι ιδικοί ?
τι να προσέξω?

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Samsung galaxy j 5 mod 2017, αριστο και με λιγοτερα χρηματα απο αυτα που διαθετεις Δημητρη. Γρηγορο στο σερφαρισμα και με πολυ καλη οθονη.
Εγω θα ηθελα να παιρνει εξτρα microsd, και 64ρα αν ηταν δυνατο. Βασικο νομιζω...

Reaction score
1.391
νικο ακριβως αυτο εσπασα το πρωι οποτε θελω να κοιταξω και κατι αλλο..
\αν και ειχα τη σκεψη να παρω το ιδιο για να εχω μπαταρια εξτρα

αυτα τα xiaomi remi note 4 τι λενε ?

[DOUBLEPOST=1507586105][/DOUBLEPOST]
Καλό θα είναι να πείς και ποιές άλλες απαιτήσεις έχεις εκτός απο Dual Sim ;
δεν εχω τρελες απαιτησεις..
να κραταει η μπαταρια και να βγαζει καλες φωτο ..πανω απο το μέσο όρο δηλ.
εξαλλου γνωριζω οτι παιρνω οικονομικο κινητο

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
..δεν ξερω, δεν το ειχα ποτε. Ειχε ο υιος huawei. Δεν εβγαλε χρονο..

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
..δε θυμαμαι το μοντελο. Αυτο που ζητας θα το βρεις σ' αυτα που ψαχνεις; Εαν ησουν ευχαριστημενος με το j 5...

Reaction score
134
Το Redmi Note 4 (Snapdragon) είναι ασυναγώνιστο για τα λευτά του για αγορά και απο Ελλάδα. Με καλό επεξεργαστή , πολλή δυνατή μπαταρία 4100mah , στις βραδινές λήψεις υστερεί λίγο. Αν θές κινητό να κρατάει η μπαταρία 3 μέρες μπορεί και περισσότερο κοίτα το Mi max 2

Reaction score
1.391
Το Redmi Note 4 (Snapdragon) είναι ασυναγώνιστο για τα λευτά του για αγορά και απο Ελλάδα. Με καλό επεξεργαστή , πολλή δυνατή μπαταρία 4100mah , στις βραδινές λήψεις υστερεί λίγο. Αν θές κινητό να κρατάει η μπαταρία 3 μέρες μπορεί και περισσότερο κοίτα το Mi max 2
να κραταει 3 μερες δεν με ενδιαφερει , καθε βραδυ το βαζω πριζα..
αυτο το 4 ειναι καλο ? να το παρω δηλ ?
ειναι καλυτερο απο το j5 ?
[DOUBLEPOST=1507587336][/DOUBLEPOST]ε[ισης εχεις εμπειρια απο το 4 η απο καποια τεστ στο ιντερνετ το λες ?
γιατι αυτα τα εχω διαβασει και γω...αλλα ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα ?

Reaction score
134
Το έχουν αρκετοί φίλοι και είναι αρκετά ευχαριστημένοι. Αν έψαχνα κινητό αυτήν την περιόδο αυτό θα αγόραζα.

Reaction score
725
Κοιτα και το Nokia 6 dual.
Εχει 2 ενσωματωμένα ηχεία με βαθυ μπασο και dolby atmos!!!
16mpixel η μπροστινη καμερα,8 mpixel η πισω.
Παιζει και flac.
Στα λεφτα που δινεις αυτο θα επαιρνα.

Reaction score
134
Το μόνο κινητό που θεωρώ πιο vfm γύρω στα 180 ευρώ και είχα επιλέξει για δικό μου είναι το Leeco le max 2 αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει Ελλάδα και όταν υπήρχε το πούλαγαν 280 ευρώ.
[DOUBLEPOST=1507588396][/DOUBLEPOST]Το Nokia δεν θα το επέλεγα γιατί έχει αρκετά υποδιέστερο επεξεργαστή και κοστίζει και 100 ευρώ παραπάνω.

Reaction score
7.060
τα Huawei συνδυαζουν πολυ καλα χαρακτηριστικα για την τιμη τους και επωνυμο κατασκευαστη (πλεον).Αυτο για την αντοχη στο χρονο που γραφτηκε πιο πανω δεν ισχυει,με προσεκτικη χρηση δεν θα εχεις προβλημα.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
τα Huawei συνδυαζουν πολυ καλα χαρακτηριστικα για την τιμη τους και επωνυμο κατασκευαστη (πλεον).Αυτο για την αντοχη στο χρονο που γραφτηκε πιο πανω δεν ισχυει,με προσεκτικη χρηση δεν θα εχεις προβλημα.
Καλημερα tanto. Ισως να ετυχε, τι να πω. Απ' οτι μου ειπαν, ειχαν 2-3 με την ιδια βλαβη, και δεν ηταν φθηνο, 110€ κοστισε. Παντως δεν ηταν θεμα μη σωστης χρησης..

trane5587

JBL-Crown τέλος του δρόμου
Reaction score
1.137
Καλημέρα, έχοντας στην κατοχή μου πολλά διαφορετικά smartphones αυτό που έχω να πω είναι το εξής: αλλάζω smartphone σχεδόν κάθε μήνα παρ' όλα αυτά είχα στην κατοχή μου το xiaomi mi3 αλλά και το xiami mi4 και μπορώ να πω ότι ήμουνα υπερ ευχαριστημένος και τα κράτησα τουλάχιστον 6 μήνες το καθένα χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα πρότεινα το redmi note 4x με υποστήριξη και 800 αρας band σ' αυτά τα χρήματα χωρίς δεύτερη σκέψη. :)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.707
Ισως να ετυχε, τι να πω.
Δεν έτυχε. Οι υιοί και οι κόρες είναι η πλέον αξιόπιστη πλατφόρμα αντοχής στη χρήση. :p Αν ήταν "ανώτερη μάρκα" (Lenovo, Samsung, Sony, LG, Asus, Google), θα ζούσε ακόμα.

Reaction score
4.625
Καλημερα tanto. Ισως να ετυχε, τι να πω. Απ' οτι μου ειπαν, ειχαν 2-3 με την ιδια βλαβη, και δεν ηταν φθηνο, 110€ κοστισε. Παντως δεν ηταν θεμα μη σωστης χρησης..
Άλλη κατηγορία τιμής σε σχέση με αυτό που ψάχνει..... Έχει πέσει και samsung του 100ρικου στα χέρια μου που έκανε να εμφανίσει τις επαφές 10 δεύτερα. Το S7 όμως θα το ήθελα πάρα πολύ !!

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Δεν έτυχε. Οι υιοί και οι κόρες είναι η πλέον αξιόπιστη πλατφόρμα αντοχής στη χρήση. :p Αν ήταν "ανώτερη μάρκα" (Lenovo, Samsung, Sony, LG, Asus, Google), θα ζούσε ακόμα.
..επομενως το συγκεκριμενο τηλεφωνο, μετα τη δοκιμασια στην οποια υποβληθηκε στο αυστηροτερο crash test, δε τα καταφερε! Ποσα αστερια του βαζουμε λοιπον στη παθητικη ασφαλεια; :smile:

Reaction score
103
Δημητρη εχω το Xiami Redmi 4 το dual sim,το κινητο ειναι πραγματικα πολυ γρηγορο ακομα και 4-5 καρτελες internet να του εχεις ανοιχτες.Το χρησιμοποιω 3-4 μηνες χωρις κανενα θεμα.Εχει 3200 μιλιαμπερ μπαταρια που μενοντας μονιμα με 4G ιντερνετ ανοιχτο κ κανοντας συνεχως πραγματα,μου κραταει ολη την ημερα,ενω πριν επρεπε καθε 4-5 ωρες να το εχω στην φορτιση με την ιδια χρηση.Η τιμη του αν δεν κανω λαθος γυρω στα 150-160 ευρω απο Ελλαδα για να εχω τα 2 χρονια εγγυησης.Νομιζω ειναι μια πολυ τιμια επιλογη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.613
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds