Κινητό dual sim μέχρι 250€

Reaction score
7.060
Καλημερα tanto. Ισως να ετυχε, τι να πω. Απ' οτι μου ειπαν, ειχαν 2-3 με την ιδια βλαβη, και δεν ηταν φθηνο, 110€ κοστισε. Παντως δεν ηταν θεμα μη σωστης χρησης..
αξιοπιστα παντα σε σχεση με την τιμη τους,σαφως και δεν εχουν την ποιοτητα κατασκευης και την αντοχη σε σκληρη χρηση ακριβοτερων συσκευων (οχι μονο αλλων εταιρειων αλλα και της ιδιας).Απλα ενα παιδι οπως και να το κανουμε δεν ειναι τοσο προσεκτικο οσο ενας ενηλικας (που το εχει πληρωσει ο ιδιος....). Στη συζυγο εχω αγορασει εδω και εναμιση χρονο ενα P9 lite και το χρησιμοποιει συνεχεια (τηελφωνα λογω δουλειας της,πολυ viber) ,της εχει πεσει απο ητν τσαντα καμια δεκαρια φορες (μπροστα μου εννοω,δεν ξερω ποσες αλλες ακομα) και δεν εχει παθει το παραμικρο (παντα σε θηκουλα εννοειται). Απο εκει και περα,οσα περισσοτερα πουλας,για τοσα περισσοτερα θα ακους οτι ειχαν προβλημα.

Reaction score
5.847
Μη το λες....
Lenovo Vibe P1m 1,5 ετους ξαφνικα αρχισε να μην φορτιζει,(φουσκωσε η μπαταρια)και σταματησε να δουλευει το φλας,και ασε τα κολληματα που τραβαει.

Lenovo Κ6 ουτε 30 ημερων,αρχισε να καλει μονο του ξαφνικα οποιοδηποτε νουμερο εβρισκε απο τον τηλ καταλογο,αρχισε να σβηνει και να αναβει μονο του,και το κερασακι στην τουρτα ηταν αυτο.

IMG_0018[1].JPG

Ασε που εχω δεινοπαθησει με το σερβις. Παραδειγμα προς αποφυγη.

Οσα τηλεφωνα εχω παρει απο 150-200 ευρω,διετια δεν εχουν κρατησει.
Tωρα σκεφτομαι για αυτο https://www.skroutz.gr/s/10315407/Xiaomi-Redmi-4.html και ο θεος βοηθος.

Last edited:

Reaction score
134
Xiaomi mi3 με υπερβολικη χρηση και φορτιση μπαταριας μπορει και 2 φορες την ημερα μου κρατησε 3 χρονια. Χωρις να κολλησει ουτε μια φορα , απλα μια ωραια μερα εμεινε απο μητρικη . Αν με την χρηση που του εκανα αντεξε 3 χρονια σε νορμαλ χρηση δεν θα θα χαλουσε ποτε.
To μειονεκτημα αυτων των εταιριων (Xiaomi,Lenovo,Huawei) ειναι το λογισμικο το οποιο θεμα λυνεται με μια απλη διαδικασια αλλαγης της ρομ αν χρειαστει.
Η Huawei αυτην την στιγμη ειναι no.3 σε πωλησεις παγκοσμιως οποτε θεμα αξιοπιστιας και ποιοτητας για μενα δεν ευσταθει.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.345
Σαν κάτοχος εδώ και αρκετό καιρό του j5 2016, δηλώνω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Προτείνω όμως αυτήν την στιγμή αν επιλέξετε samsung να δείτε το J7 2017. Λίγο ακριβότερο αλλά έχετε σαν πλεονέκτημα την οθόνη των 5,5 ιντσών η οποία έχει και καλύτερη ανάλυση από αυτήν του j5.

Πάντως για το απλό χρήστη είναι ότι πρέπει η σειρά j της samsung! https://www.skroutz.gr/s/12156106/Samsung-Galaxy-J7-2017-Duos.html

Reaction score
8.905
Γεια, επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με κινητά έχω κάποιες απορίες, ποια είναι η διαφορά του redmi note 4x με του redmi note 4 (χωρίς Χ). επίσης με ποιον επεξεργαστεί να προτιμηθεί και τέλος είναι απαραίτητη η μπάντ 800?

Reaction score
134
Γεια, επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με κινητά έχω κάποιες απορίες, ποια είναι η διαφορά του redmi note 4x με του redmi note 4 (χωρίς Χ). επίσης με ποιον επεξεργαστεί να προτιμηθεί και τέλος είναι απαραίτητη η μπάντ 800?
Απο το https://www.kimovil.com/en/compare/xiaomi-redmi-note-4-global-3gb-32gb,xiaomi-redmi-note-4x οι διαφορες των 2 φαινονται να ειναι οι Led ειδοποιησεις που εχει το note 4 ενω το 4χ δεν εχει και την 800αρα μπαντα που επισης εχει το note 4 εναντι του 4x.

Στο θεμα των επεξεργαστων η xiaomi στην αρχη εβγαλε το note 4 με mediatek επεξεργαστη ο οπιος θεωρητικα ειναι πιο ισχυρος απ τον snapdrgaon αλλα σε θεμα χρησης ο snapdragon ειναι καλυτερος λογω χαμηλοτερης θερμοκρασιας και καλυτερης διαχειρισης μπαταριας . Και γι αυτο επανακυκλοφορησε το ιδιο ακριβως κινητο και αντι του mediatek εβαλε τον snapdragon.

Οσον αφορα την 800αρα μπαντα χρησιμοποιειται απ τις εταιριες κυριως στην επαρχια και αφορα το δικτυο 4g των κινητων οποτε καλο ειναι να υπαρχει. https://www.angroid.gr/απόψεις/4g-ke-800mhz-allios-b20-alithies-ke-psemmata

trane5587

JBL-Crown τέλος του δρόμου
Reaction score
1.137
Αν δεν κάνω λάθος το redmi note 4x υποστηρίζει την 800mhz band, απλά υπάρχουν αγορές που διατίθεται χωρίς την υποστήριξη της 800 αρας. Το ίδιο ισχύει και για το redmi note 4. Επίσης τα μοντέλα με τον snapdragon είναι καλύτερα σε γενικά πλαίσια για το λόγο που ανέφερε ο charlie53. Τέλος, το redmi note 4x είναι μεταγενέστερο μοντέλο από το απλό 4.

Reaction score
8.905
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... και από που αγοράζουμε (σε καλή τιμή) το συγκεκριμένο κινητό (4χ) και με την 800?
Στο gearbest είναι χωρίς την 800!

ΥΓ. Γνωρίζει κάποιος την διαφορά μεταξύ της global και της international version?

Reaction score
134
Υπηρξε καποια στιγμη μια προσφορα στα κινεζομαγαζα στα 120 ευρω . Εδω βαση σκρουτζ ξεκιναει απο τα 170 , πλεον οι αγορες απο Κινα εχουν ρισκο λογω τελωνειου οποτε κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να το ρισκαρεις για 50 ευρω.
Περι global και international υπαρχει μια ασαφεια που εγω δεν ειμαι καταλληλος για να την εξηγησω.
Πιστευω αν καλεσεις καποιο απ τα καταστηματα που το πουλανε θα σου εξηγησουν τις διαφορες.
Επισης υπαρχει πλεον και επισημος αντιπροσωπος της xiaomi στην Ελλαδα αλλα η τιμη τους (~230 ευρω) διαφερει αρκετα σε σχεση με αυτην που ανεφερα αρχικα.

Reaction score
8.905
Θα το ψάξω από τα Κινεζομάγαζα... πχ. από gearbest και με 25 ευρώ (μεταφορικά) γλυτώνεις τελωνεία κλπ. γιατί σου έρχεται μέσω Ευρώπης και έτσι αλλάζει η χώρα αποστολής!

Reaction score
431
καλησπερα
θα ηθελα μια αμεση απαντηση γιατι χάθηκα με τόσες επιλογές
τι λενε οι ιδικοί ?
τι να προσέξω?
Η καλύτερη κάμερα και οθόνη που εχω βρεί :
MOTOROLA MOTO G5 16GB DUAL SIM GOLD ANDROID 7 GR

Εχω το moto G3 απο πέρισυ και ειναι πολύ καλύτερο απο το Xiomi που αναφέρεις.

Reaction score
8.905
Το μόνο αρνητικό που έχει αυτό στο Gearbest είναι ότι δεν υποστηρίζει Β20/800 για 4G στην επαρχία....

Reaction score
59
Έxω εδώ και 5 μήνες το Redmi note 4 (4X το ονόμασε η infoquest) με τον snapdragon 625,το τηλέφωνο είναι γρήγορο με καλή οθόνη 5,5'',γρήγορο GPS,τρομερή διαχείριση μπαταρίας με μεγάλη αυτονομία και έχει πάρει ήδη nougat 7 με miui 8 και σε λίγο καιρό θα πάρει την miui 9 ,απ΄ότι έχει ανακοινώσει η xiaomi,φωτογραφική μηχανή την ημέρα καλή,αλλά με λίγο φως και την νύχτα,μέτρια προς κακή,είναι στο μόνο που δεν τα πάει καλά και σε κάποιον που είναι πρωτεύων ζήτημα η καλή φωτογραφική μηχανή και στις νυχτερινές,δεν θα το συνιστούσα,μόνο γι΄αυτό όμως.
Εγώ το έχω αγοράσει από μεταπωλητή της infoquest με την 800άρα.
Για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά του,είτε αγορά μέσω infoquest με τα 2 χρόνια εγγύησης της,είτε από σκρουτζομάγαζο με εγγύηση δική του και οπωσδήποτε το global.

Reaction score
1.391
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Ήμουν ανάμεσα στο P9 ΚΑΙ XIAOMI..
Τελικά πήγα σταθερά στο... j5..
Οι τιμές έχουν γενικά αλλάξει στα κινητά με μια άνοδο αδικαιολόγητη...
Ευχαριστώ πολύ!

Reaction score
134
Θα το ψάξω από τα Κινεζομάγαζα... πχ. από gearbest και με 25 ευρώ (μεταφορικά) γλυτώνεις τελωνεία κλπ. γιατί σου έρχεται μέσω Ευρώπης και έτσι αλλάζει η χώρα αποστολής!

Το 3/32 βγαινει με priority line απο gearbest στα 150 ευρω , αξιζει να το περιμενεις 1 μηνα για 18 ευρω;

Αυτο ειναι το 3/16 το οποιο κοστιζει στην Ελλαδα 150.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.009

Reaction score
83
πάρτε το xiaomi Redmi note 4x 4gb ram /64gb rom και ξενιάστε από χώρο, από ταχύτητα σε όλα, ευχρηστία.

Reaction score
134
Να ρωτήσω και εγώ για να μην ανοίγω καινούριο θέμα αυτό το Leeco τι λέει?
https://www.skroutz.gr/s/10327862/LeEco-Le-Max-2-32GB.html
https://www.tinydeal.com/leeco-le-x...-core-55-fhd-android-m-4g-phone-p-167685.html

διάβασα κάπου ότι έχει πρόβλημα με custom roms
καμιά άποψη?

ενδιαφέρομαι για κάμερα μόνο και αυτονομία
Το εχω εδώ και 4 μηνες , του εχω περασει custom rom και δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο. Στα 180 ευρω που το ειχα παρει δεν υπαρχουν τα χαρακτηριστικα του . Οσον αφορα την καμερα αρκετα καλη , αλλα στην νυχτερινη ληψη δεν φτανει τις ναυαρχιδες.
Η μπαταρια του με αρκετη χρηση κραταει ανετα μια μερα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.610
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds