Κι άλλο δώρο...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.515

Δεν θα το κρατήσω πολύ γιατί περιμένω τα νέα iPads, μεγάλο και μικρό, σε 2-3 μήνες. Θα γράψω όμως τις εντυπώσεις μου από το "μικρούλι", μόλις το σκαλίσω λιγουλάκι.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.515
Απάντηση: Re: Κι άλλο δώρο...

Προδότη!
Τελικά, ό,τι και να κάνω προδότης θα είμαι για κάποιους... :biggrin:

Δεν έχω απορρίψει ακόμα το Nexus 7. Ήδη έχουν αρχίσει οι μειώσεις τιμής στο Skroutz.
Το μόνο που με φρενάρει είναι η 7ιντση οθόνη, που είναι μάλλον αρκετά μικρή για tablet τώρα που έχω smartphone 5άρι. Φοβάμαι δηλαδή μήπως δεν με βολέψει όσο περιμένω. Οι 8 ίντσες του iPad mini είναι ο ιδανικός συμβιβασμός φορητότητας/ευχρηστίας. Και φαντάσου πως μου φαίνεται "ενοχλητικά" μικρό, επειδή έχω συνηθίσει από το μεγάλο iPad.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Κι άλλο δώρο...

Είναι βολικότατο και η οθόνη στο ιδανικό μέγεθος για τις διαστάσεις του.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.515

Είναι βολικότατο και η οθόνη στο ιδανικό μέγεθος για τις διαστάσεις του.
Γιώργο, εννοείς το 7άρι Nexus;

Ως αυτόνομη συσκευή είναι μια χαρά! Δεν ξέρω όμως κατά πόσο δικαιολογεί την αγορά του, όταν υπάρχει ήδη το S4.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Το mini εννοώ Alex.Εχω ένα εδώ και περίπου εξί μηνές και με έχει βολέψει αφάνταστα.
Ακόμα και η κυρά,που τώρα τελευταία μου κάνει παράπονα για τις μικρές γραμματοσειρές,το βρίσκει εκπληκτικά ξεκούραστο και βολικό στο κράτημα.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.664

Τα 7άρια τα βρίσκω άβολα στο χειρισμό, για τα δικά μου δάχτυλα τουλάχιστον. Τα 8ρια, λόγω 4:3, έχουν σημαντικά μεγαλύτερη επιφάνεια απ'ότι υπονοεί η μια ίντσα διαφοράς στη διαγώνιο: είναι 40% περισσότερο!
Οι 8" είναι για μένα η ιδανική διάσταση τάμπλετ, όταν ζητούμενο είναι και η φορητότητα. Θα πήγαινα -πολύ- πιο κάτω, μόνο για κάτι που θα κουβαλούσα συχνά πάνω μου (βλ. κινητό).

Reaction score
2.557
Το 8" (αναλογία διαστάσεων 4:3) έχει το ίδιο μήκος οθόνης με το 7" (αναλογία διαστάσεων 16:9) δηλ. 16εκ., αλλά είναι πιό φαρδύ (12 εκ αντί 9 εκ)

Επίσης έχει το ίδιο πλάτος με το 10" (αναλογία διαστάσεων 16:9) δηλ. 12 εκ αλλά είναι πιό κοντό δηλ. 16 εκ αντί 22 εκ.

Προσωπικά έχω ένα 8" 4:3 (Android όχι iPad) αλλά το πλάτος 12 εκ. δεν χωράει άνετα στην παλάμη μου...

Το ιδανικό για μένα θα ήταν 7" σε 4:3 αναλογία διαστάσεων. Αλλά δεν υπάρχει.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.515
Απάντηση: Re: Κι άλλο δώρο...

Το 8" (αναλογία διαστάσεων 4:3) έχει το ίδιο μήκος οθόνης με το 7" (αναλογία διαστάσεων 16:9) δηλ. 16εκ., αλλά είναι πιό φαρδύ (12 εκ αντί 9 εκ)

Επίσης έχει το ίδιο πλάτος με το 10" (αναλογία διαστάσεων 16:9) δηλ. 12 εκ αλλά είναι πιό κοντό δηλ. 16 εκ αντί 22 εκ.

Προσωπικά έχω ένα 8" 4:3 (Android όχι iPad) αλλά το πλάτος 12 εκ. δεν χωράει άνετα στην παλάμη μου...

Το ιδανικό για μένα θα ήταν 7" σε 4:3 αναλογία διαστάσεων. Αλλά δεν υπάρχει.
Τα tablets δεν μ' ενδιαφέρει να χωρούν στην παλάμη μου. Το "μεγάλο" iPad είναι το καλύτερο μέγεθος οθόνης για μένα. Αλλά είναι βαρύ και "δύστροπο" στη μεταφορά.
Περιμένω να δω το νέο μοντέλο (5) που, απ' ό,τι λέγεται θα γίνει πιο λεπτό και ελαφρύ, με μικρότερο πλαίσιο. Θα είναι 1.5 cm στενότερο.

Και μία συγκριτική φωτογραφία (4 και 5) από τις φήμες:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.867
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef